134.913 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.832 berichten | 4.931.357 stemmen

locatie: Films » The River Wild (1994) » Info

Actie / Thriller
108 minuten

geregisseerd door Curtis Hanson
met Meryl Streep, Kevin Bacon en John C. Reilly

Gail organiseert een wildwatertocht om de verjaardag van haar zoon te vieren en om haar wankele huwelijk te redden. Hoewel Gail vroeger een zeer bekwaam gids op de rivier was, wil zij nu niet meer dezelfde risico's nemen als in haar jeugd. Haar bekwaamheid en moed worden echter tot het uiterste getest wanneer een ontmoeting met drie mysterieuze vreemdelingen hun vakantie in een hel verandert.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 22:15 uur
Van de week twee keer gezien... uit verveling.. blijft leuk

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2010, 16:35 uur
Toch wel lachen!!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

gratis verzending

exclusief € 1,95 verzendkosten

gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2010, 12:14 uur
1 v.d beste films van Streep (en Bacon) Heb er niks aan toe te voegen, origineel verhaal en lekker spannend..

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2010, 11:44 uur
Redelijke thriller. Prima film.
Vermakelijk om een keer te kijken

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 september 2010, 9:16 uur
film die toch redelijk de spanning vast weet te houden. het eind gaat wel heel snel.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 november 2010, 13:05 uur
Matig verhaal, matig acteerwerk en een aantal tenenkrommend slechte scenes.
Toch is deze film door de prachtige omgeving waarin het zich afspeelt nog vrij makkelijk uit te zitten.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2011, 22:56 uur
Bij deze film was ik toch voornamelijk onder de indruk van het acteerwerk van Kevin Bacon. Hij zet de creep echt heel overtuigend neer. Voor de rest vind ik het verhaal nou niet echt heel spannend.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2011, 17:30 uur
Inderdaad niet meer dan een redelijke thriller. Verhaal is best aardig en Kevin Bacon doet het prima als bad guy. Het is jammer dat Meryl Streep in deze film meespeelt want ze verpest eigenlijk min of meer de film.

Akron777
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2011, 18:35 uur
Lekker vlotte thriller met een vrij origineel verhaal. Mooi geacteerd en een paar aangrijpende momenten.

movie-edje
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2011, 21:13 uur