Obsessed (2009)

geregisseerd door
Steve Shillmet
Idris Elba,
Beyoncé Knowles en
Ali LarterDerek Charles heeft een goede baan, een beeldschone vrouw en een jong zoontje. Maar zijn perfecte leventje wordt bedreigd als Derek een nieuwe assistente krijgt. Wat begint als een simpele flirt op de werkvloer wordt al snel een gevaarlijk spel tussen Lisa, Derek en zijn vrouw Sharon waarbij leugens en verleidingen uiteindelijk eindigen in obsessie.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 december 2010, 12:44 uurNog zo slecht niet (IMDB 4,5 !), alhoewel zekerlijk déjà vu.
2,0
[permalink] geplaatst op 5 januari 2011, 19:47 uurNiks vernieuwends 13 in dozijn film.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2011, 12:45 uurMoet zeggen dat ik het toch erg lastig vind om een zangeres in een film te zien, kan het niet heel serieus nemen, niet dat ze het slecht deed!
2,0
[permalink] geplaatst op 5 mei 2011, 15:07 uurEen film met een slap draaiboek (gepikt van Fatal Attraction), die maar wat voortkabbelt en waarschijnlijk een serieuze bedoeling heeft, maar ongewild komisch is. De acteurs proberen er het beste van te maken.
3,5
[permalink] geplaatst op 21 mei 2011, 1:22 uurNatuurlijk niet origineel qua verhaal maar toch leuke film om te bekijken, wij hebben genoten.
Leon17
3,0
[permalink] geplaatst op 9 juni 2011, 18:07 uurHet gegeven van de film was clichè en niets dat we nooit eerder gezien hebben maar ik heb met plezier naar de film gekeken vooral het einde was erg goed en de rol was Beyoncè op het lijf geschreven. Geen sterk verhaal maar door de cast en een aantal vermakelijke scenes toch 3 sterren.
1,5
[permalink] geplaatst op 23 juni 2011, 19:18 uurDeze film staat op een 3.0 ?
Deze film is een echte B film. Dus absoluut GEEN aanrader. Ik zou zeggen pak een bordspel uit de kast en ga dat doen, iig beter dan deze film kijken ^^
1,0
[permalink] geplaatst op 24 juni 2011, 14:33 uurSlap aftreksel van Fatal Attraction uit de jaren 80. Dus neem de moeite niet, zat andere leukere, spannendere films!
[permalink] geplaatst op 9 juli 2011, 3:42 uurDonOswaldo schreef :
Vermakelijke film.
Meer drama dan thriller. Heb ik echt in spanning gezeten? Nee. Wel heeft het me de hele film geboeid gehouden en dat zegt al wat. Tuurlijk het plot is niet bijster origineel, erger ik me niet zo aan..
Acteerwerk is ook netjes gedaan, zelfs Beyonce deed het goed (wat ik niet verwachtte).
Best leuk om eens te bekijken
Sluit me hier bij aan.
Ik vond zelfs Ali Larter goed spelen in haar rol. De catfight was ook geslaagd.
De film is wel braafjes op gebied van erotiek. Weinig te zien ondanks het thema van de film doet vermoeden. 7/10
3,5
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2011, 16:10 uurNou ik heb toch wel genoten van deze
spannende thriller met Miss Diva Beyoncé erin!
Ze zet een sterke rol neer zeker aan het einde!
Geen moment verveeld kijkt lekker weg.
Film houdt je continu geboeid.
Vermakelijk film.
4 *
[permalink] geplaatst op 12 september 2011, 17:17 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenVond het weinig tot nergens op slaan. Waar is de opbouw, achtergrond en de motivatie van die vrouw? Beyonce heeft beter geacteerd ook. De momenten dat zij een break heeft van Derek vind ik haar ook niet echt overtuigend met die vage lachjes op haar gezicht.
Het gevecht op het eind is wel erg over the top hoor.
Redelijke spanning maar geen verhaal voor mij.
Een 4.
[permalink] geplaatst op 14 januari 2012, 21:18 uurImdB: 4.5/10 12,534 votes
Moviemeter: 294 stemmen | gemiddelde 3,03
Kun je deze film serieus nemen?
1,5
[permalink] geplaatst op 14 januari 2012, 23:17 uurNee dus. Bagger.
2,5
[permalink] geplaatst op 14 januari 2012, 23:25 uurBeyoncé Knowles acteert wel goed, maar ik mag toch wel hopen dat dit een tv film was en geen bioscoop film.
Voor een tv film kijkt het redelijk weg.
Stom dat Beyonce dan ook toch weer bij de finale ( waar de film het ook echt qua spanning van moet hebben) weer dr zangkunst promoot door te gaan zingen.
Een moderne Fatal attraction kopie.
Alleen vind ik fatal attraction ondanks deze enorm gedateerd is wel vele malen beter en overtuigender overkomen.
0,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 0:44 uurbeyonce= slecht! er is geen antrekkingskracht tussen derek & lisa. nergens is er sprake van sex.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 1:05 uurIk vind het wel een aardig verhaal. Het idee is wel vrij aardig. Het acteerwerk is niet geweldig. Je voelt de aantrekkingskracht niet. Ook neemt de film je niet mee in de spanning. Het wordt nooit echt ergens spannend. In ieder geval zo voelt het niet. Leuk om een keer te kijken maar geen superfilm
3,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 11:42 uurRedelijke film, alleen (veel te) voorspelbaar...
1,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 12:37 uurDat deze hier een voldoende scoort is mij echt een raadsel.
Typische b-film, met een b-script, b-muziek, etc. Hele slechte wisselwerking tussen acteurs. Beyoncé met haar constante 'crazy bitch' is een beperkte actrice en ook nog eens ronduit irritant.
2,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 18:19 uurTypische televisiefilm, met een zeer voorspelbaar "plot", waarbij de naam een groot deel van de film overbodig maakt.
Matig acteerwerk. Beyoncé denkt indruk te maken door hard platte oneliners te schreeuwen. Een film die mijn volle aandacht niet kon trekken, ook al probeert het in een langerekte "climax" te overtuigen.
Magere 2,5*.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 februari 2012, 9:36 uurVerassende vertolking van Beyonce. Ze acteert voor haar doen 'goed' aangezien deze meid zich meer focust op tournees en albums. Het verhaal bied niks nieuws maar blijft toch wel weer boeien en is af en toe ook spannend.