134.891 gebruikers | 85.697 films | 31.044 regisseurs | 3.508.008 berichten | 4.929.619 stemmen

locatie: Films » Predator (1987) » Info

Actie / Thriller
107 minuten

geregisseerd door John McTiernan
met Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers en Bill Duke

Dutch en zijn commando's worden in de jungle gedumpt om leden van een expeditie te gaan zoeken. De missie slaagt, maar wat ze niet weten is dat een onzichtbare jager in de bossen schuilt die menselijke prooien ontvelt en aan de bomen hangt. Al snel wordt duidelijk dat ze met een buitenaards wezen te maken hebben, dat het leuk vindt voor de sport op mensen te jagen. Maar de commando's zullen zich niet zonder gevecht laten pakken.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2012, 9:03 uur
TheThirdMark schreef:
pieterTk schreef:

Je moet de film natuurlijk wel kijken met de intentie van die tijd in je achterhoofd. De jaren 80 stonden bol van de ''no nonsence'' actiefilms. Dit is toch wel een der betere uit die tijd, zo niet een van de beste.

De beste! ;)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2012, 12:53 uur
Pulperig maar o zo lekker actiefilmpje met flink wat overacting en bloed. Arnold speelt op hilarische wijze een uiterst vlakke macho en gooit zo nu en dan een grappige oneliner op.

Over het thriller aspect ben ik iets minder te spreken. Er is zeker wel een constante dreiging, maar angstaanjagend wordt de film nergens. Desondanks heb ik me prima vermaakt. Mooie effecten ook, en het monster is kwestie blijft een geweldige creatie.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Predator (€ 10,00)
exclusief € 1,90 verzendkosten

Predator (€ 13,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Predator (€ 13,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 14:39 uur
Heerlijke jaren 80 actie knaller. Ik ben nu samen met een huisgenoot de typische jaren 80 actie knallers aan het kijken en deze blijft toch wel een van de beste in zijn soort.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 22:12 uur
Niet te geloven dat ik deze film al jaren op de boekenplank had liggen maar nog nooit had bekeken. Wat een topper.