BloodRayne II: Deliverance (2007)

76 stemmen | gemiddelde 1,85
Canada
Horror / Actie
99 minuten
geregisseerd door
Uwe Bollmet Natassia Malthe, Zack Ward en Michael Paré
Tijdens de tijd van het Wilde Westen zijn het niet alleen de stoere cowboys die voor gevaar zorgen; er lopen namelijk ook vampieren rond. En wie had ooit gedacht dat Billy the Kid een vampier was! Het is aan Rayne om het stadje Deliverance veilig te maken en te ontdoen van deze vampieren, ware het niet dat oppervampier Billy the Kid zich niet gemakkelijk gewonnen geeft.
[permalink] geplaatst op 2 februari 2008, 20:25 uurDe poster van de eerste deel is best wel mooi, maar dit: .... Lijkt alsof mijn broertje van 4 er bezig mee was.
[permalink] geplaatst op 4 april 2008, 15:22 uurmoviefreak#1 schreef:oppervampier Billy the Kid

Tja het blijft lachen met die Uwe Boll

ja XD echt lol ! billy !
1,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2008, 23:08 uurAlsof Uwe 30 miljoen kreeg om 2 Bloodrayne's te maken en na de eerste nog 112 dollar en 47 cent over had. Bijzonder goedkoop aandoend filmpje zonder effecten maar inclusief zwabberende cameras, B-cast (hoewel ze het eerlijk is eerlijk beter deden dan de 'sterren' in het origineel) en orenpijnigende doormergenbeengaande dialogen waardoor dit flutverhaaltje wederom de krochten van de cinema mag gaan behuizen.
Het enige positieve wat ik kan zeggen is dat de film beter is dan Bloodrayne, sterker nog; hij is exact 2x zo goed.
1 ster derhalve.
1,5
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 19:48 uurZwak!
Ik denk dat zowat alles al gezegd is over deze prul.
Uwe bol maakt nu eenmaal enkel brol!
De rotte tanden waren zowat de ergste gore in deze langdradige, spanningsloze western. Horror?
[permalink] geplaatst op 8 oktober 2008, 20:56 uurHahaha. Billy the kid als vampier.

. Ik dacht eerste dat het een geintje was. En dan die poster. Vraag me toch altijd af hoe uwe boll het voor elkaar krijgt voor zoiets een geldschieter voor te krijgen. Moet je toch behoorlijk bezopen voor zijn.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2008, 18:58 uurHetzelfde laken een pak als deel 1, veel bloed en aktie.
Dit keer is er veel Western aan de Horror toegevoegd.
De combinatie vind ik sowiezo iets unieks, dit ben ik nog niet echt vaak tegen gekomen. Wat dat betreft voor mij een + in de originaliteit.
Hoe zal ik het eens noemen zoals ik het ervaar.
Gothic Western Horror, met dit keer nog meer Western dan deel 1.
Maar ook in dit deel zijn de gore-effecten weer genoeg van de partij.
Voor mij weer net zo vermakelijk als het eerste deel dus, al walgt de meerderheid hier dus blijkbaar van.
2,0
[permalink] geplaatst op 4 december 2008, 16:05 uurMatige western combi met vampieren, beetje actie van stoere meid, meer niet
1,5
[permalink] geplaatst op 1 september 2009, 19:22 uurNiet dat het van Uwe Boll is, maar deze film is echt een zwakke film. Geen spanning, flutverhaal, oninteressante personages, zwakke acteurs, ... 3/10
[permalink] geplaatst op 27 januari 2010, 17:55 uurSunrise schreef:wie had ooit gedacht dat Billy the Kid een vampier was
TJonge,jonge t moet niet gekker worden zeg
Yep, en Buffalo Bill was een weerwolf...