Georgia Rule (2007)

geregisseerd door
Garry Marshallmet
Jane Fonda,
Lindsay Lohan en
Felicity HuffmanRachel (Lindsay Lohan) is een rebelse tiener, die door haar labiele moeder (Felicity Huffman) wordt gedwongen om de zomer bij haar grootmoeder (Jane Fonda) door te brengen. De reis die Rachel moet maken en het verblijf bij haar oma, zorgen ervoor dat zij geestelijk sterker en volwassener wordt.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 januari 2010, 23:47 uurOk film, maar daar blijft het ook bij voor mij. Hij is wel aardig, maar wel wat mmm traag zeg maar.
3,5
[permalink] geplaatst op 4 maart 2010, 21:16 uurLindsay Lohan zat zeker goed in haar rol...
Een leuke film..
2,5
[permalink] geplaatst op 5 maart 2010, 1:55 uurJammer dat Lindsay Lohan zo'n trainwreck is en bekender om het gedonder in haar leven dan haar rollen. En niks voor haar in het verschiet. Jammer! Leuke actrice. Jane Fonda heb ik vaak genoeg beter gezien dat wat ze hier deed. Felicity Huffman kwam niet erg uit de verf. Heb haar wel beter gezien zoals in Transamerica als transgender: geweldig!
Ach, ik heb me niet verveeld maar vond het niet echt geweldig. Hoopte op een lekker tv-avondje en dat werd het niet echt. Er had toch meer uit gehaald kunnen worden met deze actrices en verhaallijn, maar ja.......
3,0
[permalink] geplaatst op 31 maart 2010, 11:02 uurToch een behoorlijk genietbare film, dat het vooral moet hebben van de leuke en spontane cast, niet van het o zo geweldige verhaal.
Ook het soort coming to age achtige verhaal spreekt me wel aan, i.c.m. de vrolijke setting bezorgt Georgia Rule voor een simpel, maar leuk avondje vermaak.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 mei 2010, 16:07 uurStomverbaasd.
Dit was zowaar nog een goede film ook, met een best wel aardig verhaal. Zelfs dat gevangeniskind acteerde heel aardig.
Maar of ik 'm ooit zal herzien? Waarschijnlijk niet, maar best vermakelijk. En drama / komedie ben ik het niet mee eens. Gewoon drama, met enkele semigrappige momenten.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2010, 10:15 uurDe film was leuk om te zien, sommige scene´s zaten goed in elkaar, Het was een leuke drama film. Linsday lohan speelde zeker een rol, die het op haar lijf is geschreven. Het is jammer dat zij zoveel in het nieuws komt. Deze film doet er zeker aan denken.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2010, 18:28 uurPersoonlijk denk ik dat ze meer uit het verhaal hadden kunnen halen. Maar het was wel een vermakelijke film hoor....
Prima voor de anders zo saaie avonden. Verspil je geen tijd aan...
3,5
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2010, 14:58 uurDeze film heeft mij echt verrast!
Leuk, vermakelijk, verrassend verhaal (niet clichematig!) en aardig gespeeld.
3,5
[permalink] geplaatst op 10 januari 2011, 19:43 uurEen strenge rol voor Jane.Verrassende film heb er van genoten
3,0
[permalink] geplaatst op 3 maart 2011, 22:45 uurAardige film met komische stukken en een best wel heftig verhaal erin verwerkt.
Goede rollen en best prima geacteerd.
Einde was niet heel goed.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 maart 2011, 12:08 uurBest een aardige drama-film, die over het algemeen ook onderhoudend blijft. het verhaal zit ook wel aardig in elkaar. al is de uitwerking wat doorsnee te noemen. het acteerwerk is verder prima van Fonda, huffman en vooral Lohan. 3 sterren.
2,0
[permalink] geplaatst op 10 mei 2011, 12:08 uurEen erg goede Lindsay Lohan... De rest van de acteurs ben ik niet erg overtuigd. Vooral Huffman stelt me iet of wat teleur...
Oké voor een keertje heen te kijken, maar meer echt niet.
Leon17
2,5
[permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 22:27 uurBest heftig verhaal, en goed acteer werk van zowel Lindsay Lohan, Jane Fonda en Huffman. Met plezier naar gekeken, verder niet heel speciaal.
4,0
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2011, 17:01 uurMooie sfeervolle film.
2,5
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2011, 18:13 uurHet dramagedeelte in deze film was redelijk aangenaam om zien, maar de komische stukken moeten mij toch totaal ontgaan zijn. Verder moet ik een pluim geven aan Lohan, die het toch behoorlijk doet (wat ik dan ook totaal niet verwachtte).
3,5
[permalink] geplaatst op 22 december 2011, 19:56 uurIk was toch verast.
De eerste 20 minuten zijn slecht, de teksten en humor vond ik zo letterlijk opgelezen uit het script, het kwam zo gemaakt en geacteerd over dat ik eigenlijk wilde stoppen.
de 20 minuten daarna gebeurde er eigenlijk ook weer niet veel.
Kortom, pas na 46 minuten kwam het verhaal pas echt op gang, en gebeurde er wat, dat je toch als kijken wil weten hoe/wat.
Verder word je als kijker ook wel aan het twijfelen gezet over het verhaal van Rachel.
Ik vond de humor net iets TE, maar toch wel een mooie film, met mooie beelden en landschappen.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 mei 2012, 16:29 uurHeb deze film al zovaaaak gezien, mooie film! Lindsay Lohan doet het echt top in deze film.