132.200 gebruikers | 82.985 films | 30.189 regisseurs | 3.421.537 berichten | 4.775.031 stemmen

locatie: Films » Fracture (2007) » Info

Thriller
113 minuten

geregisseerd door Gregory Hoblit
met Anthony Hopkins, Ryan Gosling en David Strathairn

Op het moment dat Ted Crawford ontdekt dat zijn jonge vrouw vreemdgaat, plant hij de perfecte moord. Ted schiet haar koelbloedig neer, bekent openlijk wat hij heeft gedaan en na zijn arrestatie krijgt hotshot Willy Beachum de schijnbaar eenvoudige taak de veroordeling te regelen. Maar niets is zo simpel als het lijkt voor deze jonge officier van justitie: Crawford trekt zijn bekentenis in en dan blijkt pas dat er ondanks alles helemaal geen hard bewijs tegen hem is. Om geen gezichtsverlies te lijden en zijn overstap naar een prestigieus advocatenkantoor veilig te stellen, zal Willy dat bewijs toch op tafel moeten krijgen. In iedere, ogenschijnlijk vlekkeloze façade kan een barstje worden gevonden.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2011, 19:24 uur
Naar deze keek 'k wel een beetje uit, want met namen als Anthony Hopkins en Ryan Gosling moet het toch een goeie film zijn. Ja, maar 'k had er toch veel meer van verwacht. 'k vond dat de film toch iets miste, 'k had het gevoel dat de film te veel naar een climax aan het werken was en dat die eigenlijk wel wat tegenviel. Het einde was dan ook nog zo vlug, vlug. Wat er dan nog verder met het leven van de advocaat zal gebeuren, hebben we het raden naar.
Tja, 'k vond hem goed om eens mee te pikken via tv, maar zeker ook niet meer dan dat.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2011, 20:56 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Aardig steekspel tussen Hopkins en Gosling, maar verwacht geen hoogstaand juridisch gevecht. Wat had die knikkerbaan eigenlijk te betekenen? Stond ie symbool voor de kogel, die uit 't hoofd van 't slachtoffer kwam en de dader alsnog de kop kostte?

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Fracture (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Fracture (€ 11,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Fracture (€ 12,35)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 15:50 uur
Geniaal plot, geniale Hopkins, goed verhaal. 4,5*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2012, 19:50 uur
ApoJapo schreef:
Wat een prut, mensen die dit goed vinden heb gewoon totaal geen smaak.

Jij hebt geen verstand dat is wel duidelijk

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2012, 17:12 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Zeer behoorlijke thriller met Hopkins uiteraard in een geniale rol. Gek dat je (ik althans) in een film als deze sympathie krijgt voor de moordenaar, en bijna hoopt dat hij zich er uit weet te manoeuvreren. Vond het einde (misschien daarom) wel teleurstellend, iets te makkelijk uitgewerkt.