Surf's Up (2007)

Ash Brannon en
Chris Buckmet de stemmen van
Shia LaBeouf,
Jeff Bridges en
Zooey Deschanel"Surf's Up" is gebaseerd op de schokkende openbaring dat het surfen eigenlijk door pinguïns werd uitgevonden. In deze mockumentary zal de crew het publiek achter de schermen nemen in de wereld van het WK surfen voor pinguïns en vooral de nieuwe grote ster Cody Maverick belichten.
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 18:42 uurBionicle schreef:
Ik vond deze film niet prettig om naar te kijken. Een documentaire en een animatiefilm gaan gewoon niet samen! Bovendien was het pinguin idee schaamteloos gestolen van Pixar(happy feet). Ook vond ik het een slecht en niet orginieel verhaal.
Tsja, ik vond persoonlijk Happy Feet veel minder, met een te erg moraaltje. Doe mij dan maar een vrolijk en blij animatiefilmpje als Surf´s Up.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 mei 2010, 16:41 uurLeuke animatie film en wel zeer mooi gedaan.
0,5
[permalink] geplaatst op 2 juli 2010, 16:28 uurSaaie kutfilm
5,0
[permalink] geplaatst op 7 juli 2010, 20:27 uurerg leuke film om te zien..
[permalink] geplaatst op 9 juli 2010, 14:53 uurRadical, dude

Mwah vond 'm niet súper.. vermakelijk voor 1 x, that's all.. Vond het karakter van Jon Heder (chicken joe) het leukst.. dude.
*2,5
2,5
[permalink] geplaatst op 11 juli 2010, 13:41 uurFrisse animatiefilm. Totaal niet kinderachtig en bij vlagen erg grappig. Wel is het verhaal ontzettend klote en is de animatie wat wisselvallig.
4,5
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2010, 17:43 uurGeweldig leuke film, véél beter dan Happy Feet, die trouwens niet van Pixar is!!
3,5
[permalink] geplaatst op 8 september 2010, 0:57 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenNa een redelijk teleurstellend Happy Feet is dit een wat leukere pinguïnfilmpje. Lekker genoeg humor aanwezig!
Verhaal vond ik vermakelijk genoeg, niet echt een superverhaal. Wel leuke personages. Ook was Chicken Joe, die pinguïninboorlingen en die 3 kleine pinguïns die geïnterviewd worden wel leuk.
't Stijl waarop het gefilmd is is best apart voor een animatie (dat cameracrew en interviews). Mooie beelden van de wedstrijden, strand en andere plekken.
Tip: imdb checken kan je beter na de film doen, want daar staat wat meer info over Big Z.
2,0
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2010, 20:39 uurRonduit saai. Waar slaat dat hele documentaire gedoe op?
4,5
[permalink] geplaatst op 30 november 2010, 15:57 uurEergisteren 1080p gezien met een dikke joint. BOY het begin miste ik veel, ging allemaal eff te vlug voor mijn gaarheid, en wou de film stopzetten na 10-15 min, maar toch maar verder gekeken en moet zeggen dat deze film te underrated is.! Het is niet een pure surffilm, er zijn meer scenes die ergens anders naar verwijzen dan het surfen zelf, maar wat zijn die grappig! De humor is 3x beter als ik had gedacht en heb me vaak kapot gelachen! Aanrader!!
4.5!
4,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2011, 15:29 uurHeb me suf gelachen om deze film. Het hele docu idee is juist erg leuk in een animatie en goed uitgewerkt. Al met al is het verhaal natuurlijk niet erg sterk, maar in totaal is het echt wel een goed prentje geworden!
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juni 2011, 22:11 uurEen 6- .. ik heb m prima uit kunnen zitten, maar vond het verhaal wel echt uiterst zwak. Het was erg saai, er had veel meer in kunnen zitten; haaien die hem aanvallen, de gang van Tank die hem saboteert, je kunt van alles bedenken. Het hele verhaal is eigenlijk zonder tegenslagen.
The Scorcher
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2011, 20:55 uurEnorm leuke en vermakelijke animatiefilm met een vleugje drama.
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2011, 20:55 uurErg leuke film, had in het begin het idee dat ik naar zo'n typische happy feet, ice age shit ging kijken maar na een paar minuten vond ik beter en beter worden, die menselijke lichaamstaal dat ze op die dieren steken is echt grappig.
Een vogel die zit te praten enzo lol
Ookal was het een dvdrip ik vond het er erg mooi uit zien
2,5
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2011, 12:00 uurSaaie Docu-achtige animatiefilm.
3,0
[permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 8:34 uurorigineel concept; bij mijn weten een van de eerste 'live-docu'animatiefilms. Deed een beetje denken aan the office
nu, de humor is bij wijlen wel goed en kan zeker meten met het talent van pixar of dreamworks, maar de graphics zijn dat zeker niet. Enkele characters komen ook zeer irritant over, terwijl vorig genoemde meestal inspelen op het schattige.
Wat ze dan weer wel goed hebben overgenomen is het opnemen van een moraal in het verhaal.
Anyway, ik heb me best wel goed vermaakt met deze animatiefilm, en daarom toch nog een verdiende 3*
4,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2011, 10:37 uurIk vind dit verrassend genoeg een van de betere animatiefilms.
Het live-docu concept sprak me wel aan, ik heb me geen moment verveeld tijdens de film.
Heel het surf gedoe werkt echt goed met die pinguins, een gelijkaardige film met 'real life mensen' zou me rap op de zenuwen gewerkt hebben.
4,0
[permalink] geplaatst op 29 november 2011, 21:06 uurnet eventjes gekeken. goed verhaal en goeie muziek korton vermakelijke film om naar te kijken.:D
4,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2011, 13:56 uurDe leukste personage is Arnold de kleine pinguïn.
[permalink] geplaatst op 17 februari 2012, 2:00 uur
2,0