Frágiles (2005)

Thriller / Horror
93 minuten
geregisseerd door
Jaume Balaguerómet Calista Flockhart, Yasmin Murphy en Elena Anaya
De jonge verpleegster Amy (Flockhart) gaat werken in de Mercy Falls Children's Hospital. Ze merkt al gauw dat er daar iets vreemd aan de hand is. De kinderen zijn nerveus en bang van iets wat de "mechanical girl" wordt genoemd. Amy moet er alles aan doen om de kinderen te beschermen tegen het kwaad...
2,5
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2009, 12:51 uurMatig.
Niet echt origineel, beetje langzaam opgebouwd en wat te braaf.
Af en toe wat opkomende spanning en wat sfeer maar door de langzame opbouw kan die niet gehouden worden.
Een paar betere schrikmomenten maar vergeleken met Eskalofrio minder goed.
Spanje doet zijn best op horrorgebied maar kan lang niet tippen aan de momentele Franse horror.
4,0
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2009, 13:10 uurjup, wel met boeikens eens, de franse horror is mega brutal op het moment.
Bij de spaanse draait het meer om sfeer, wel een verschil.
4,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2009, 10:49 uurJudithboes schreef:Woeke schreef:
komt er dan een deel 2? Dat lijkt mij ook een beetje zonde...
Geen idee, het hoeft van mij alleen niet. Goede film zo...
2,5
[permalink] geplaatst op 15 september 2009, 17:34 uur-De zuster in kwestie leek op Marilyn Manson en was dus gewoon een vent. Lelijk dus. En zo hoort het ook in een horrorfilm. Alhoewel de zuster iets te overtrokken was.
-Het meisje speelde een leuke rol
-En wie zegt dat er in deze film slecht geacteerd is, heeft waarschijnlijk nog nooit Bad Taste gezien. Want dat is pas slecht!!!! (en zo kan ik er nog wel een zooi opnoemen)
-Verhaal was mooi.
-En omdat de sfeer in dit soort horrorfilms (inderdaad voor 90% word gebruikt in Spaanse horrorfilms) mij wel ligt een 2.5. En dat is in ieder geval voor mij net een voldoende!
4,0
[permalink] geplaatst op 15 september 2009, 17:49 uurbad taste is te gek
3,5
[permalink] geplaatst op 18 september 2009, 13:20 uurEen verassend spannende film van een groeiende regiseur. 3,5***
3,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 23:46 uurMooi sfeervol filmpje, eind s geweldig, epiloog erg jammer. De voortekenen van REC zijn duidelijk aanwezig.