Easter Parade (1948)

geregisseerd door
Charles Waltersmet
Judy Garland,
Fred Astaire en
Peter LawfordHij verwent haar vreselijk, maar ze voelt niet hetzelfde voor haar partner en krijgt een beter aanbod. Hij is aangeschoten als hij een danseresje de kans geeft haar vervanger te worden. Om te bewijzen dat hij de grote drijfkracht was achter het succes zal hij haar naar de top coachen.
3,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2004, 20:19 uurGarland en Astaire zijn twee van de meest klinkende namen als je het over musicals hebt.Samen vormen ze dan ook een perfect koppel.Zeer aardige liedjes met een prachtige show erom heen.Garland scheen ook nog solo een nummer te zingen, wat helaas eruit gehaald was.3.5 sterren
3,5
[permalink] geplaatst op 6 februari 2006, 12:39 uurEen film om van te genieten!
3,5
[permalink] geplaatst op 14 september 2008, 16:01 uurJudy, Judy, Judy...I wish I would have been this fella with an umbrella...
Onschuldig misicalletje met enkele schitterende songs van Irving Berlin.
Voor de liefhebbers, luister naar het mooie "It only happens when I dance with you" en voor diezelfde liefhebbers zal ik niets spoilen als ik hun aanraad te kijken naar de weergaloze act "A couple of swells".
Doen. Het komt nooit meer terug.
[permalink] geplaatst op 11 september 2010, 1:18 uurMovsin schreef:
Inderdaad weergaloos! Hier steelt Judy Garland wat mij betreft de show. Het plezier straalt er van af!
2,0
[permalink] geplaatst op 18 februari 2011, 15:17 uurIk zie ze gewoon liever niet Fred en Judy. Hoop gedans ook altijd in die films, daar zijn het dan ook musicals voor.
Gewoon een keer naar zo'n film kijken dus en meer niet. Het resultaat is, dat na afloop de liedjes in je hoofd blijven. Zowel Fred als Judy die konden goed zingen, dus één keer zien, vaker horen. Mooie liedjes van Berlin, The Easter Parade, Steppin' out with my baby, A couple of swells.
en Peter Lawford met Judy Garland A fella with an umbrella.
Arcade heeft destijds een dubbelelpee uitbracht met hoogtepunten uit diverse MGM musicals. Ik heb hem nog steeds.