Chopping Mall (1986)

Horror / Science-Fiction
77 minuten
geregisseerd door
Jim Wynorskimet Zoe Kelli Simon, Tony O'Dell en Russell Todd
Een groep tieners besluit in te breken in een winkelcentrum om een feestje te vieren. Wat ze echter niet weten, is dat het winkelcentrum wordt beveiligd door robots die net nu een storing blijken te hebben. Ieder levend organisme wordt gedood en de tieners moeten spullen in het winkelcentrum gebruiken om te overleven.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2004, 9:44 uurooit gezien op super channel, ik vond deze tienerhorror toen erg hard!
damon
[permalink] geplaatst op 28 november 2004, 20:55 uurwel hard maar niet echt eng
3,0
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2006, 16:58 uurWel leuk: deze exploitation film is eigenlijk een jaar eerder gemaakt dan robocop. En boze tongen beweren dat dat de presentatiescene van de cyborgs in deze film erg veel lijkt op die van verhoeven. Tuurlijk had je ooit westworld maar dit gaat over cyborgs in de beveiligende dienstverlening.
3,5
[permalink] geplaatst op 21 mei 2008, 19:06 uurHelemaal geen enge film, maar wel heel vermakelijk!
De cheesy robots die een paar tieners achtervolgen in een winkelcentrum met een paar slechte CGI effects. Maar de weer een heerlijke sfeer die er rond hangt en alles eromheen maken deze film geweldig om te kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 mei 2008, 20:18 uurGCI effecten zijn toch compi-trucs? In 1986?
3,5
[permalink] geplaatst op 21 mei 2008, 20:27 uurmikey schreef:
GCI effecten zijn toch compi-trucs? In 1986?
Oeps, foutje
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2008, 17:38 uurLijkt op een speelgoedfilm met lachwekkende robots. Deze robots spuwen laserschichten als erwtenschieters waarmee ze nog geen rolluik kunnen opensnijden.
Deze rolluiken worden anders wel opengeschoten met een kalazhnikov. Deze film is heel erg cheesy, het zou in deze tijd meer een weekend familie actie film kunnen zijn ware het niet dat je nostalgische gevoelens krijgt van al die jaren 80 kenmerken, die naar buiten gefohnde kapsels, de strakke dameskontbroeken en die konstant en de gehele film maar te horen upbeat warehouse muziek...
De jaren 80 sfeer spat hier echt vanaf, kleurvolle decors met legio rondvliegende lasers en stroomexplosies, de traagheid in opbauw en het slechte acteerwerk. Het is leuk om eens te bekijken, maar daarna ga je deze film terecht gauw vergeten.
[permalink] geplaatst op 7 december 2008, 22:46 uurEen goede slechte film. Beetje een rare uitspraak misschien, maar liefhebbers van dit soort onzin begrijpen allicht perfect wat ik bedoel. Enorm pluspunt is de korte speelduur. De actiemomenten volgen elkaar in sneltempo op en dat houdt de film lekker luchtig. De gebruikelijke slechte vertolkingen, slechte effecten en het vergezochte verhaaltje doen vervolgens de rest. Filmtechnisch een ferme knoeiboel natuurlijk, maar o zo nostalgisch en charmant.
1,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2009, 15:58 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenGeweldige titel, slechte film. Hoogtepunten zijn een exploderend hoofd en de naaktscène van Barbara Crampton. Maar dan blijven er nog steeds 75 saaie minuten over, tijd die je beter kan besteden aan het kijken van een echte 80's klassieker als Re-animator...
4,0
[permalink] geplaatst op 25 september 2009, 19:15 uurHeerlijk fout jaren 80 filmpje. Geweldige sfeer, matig acteerwerk en een ontzettend hoge cheese factor. Prima soundtrack ook.
Thank You, Have A Nice Day !
2,0
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 21:45 uurSimpel verhaaltje maar meestal maakt dat niet uit. In het begin is het nog best vermakelijk , maar na een tijdje word hij echt saai.