Beethoven (1992)

geregisseerd door
Brian Levantmet
Charles Grodin,
Bonnie Hunt en
Nicholle TomDe familie Newton hebben het thuis gezellig, maar ze lijken iets te missen. Dan komt een kleine puppy hun leven binnen lopen. Beethoven, zoals ze hem noemen, groeit echter uit tot een gigantische hond met alle huishoudelijke gevolgen. Dokter Varnick, de lokale dierenarts wil Beethoven gebruiken om mee te experimenteren.
3,0
[permalink] geplaatst op 22 februari 2009, 17:34 uurAls kind vond ik deze gewoon heel leuk...
[permalink] geplaatst op 24 februari 2009, 10:33 uurEen aardige familiefilm met de focus op humor en natuurlijk bedoeld voor de wat jongere kijkers. Het verhaal op zich is niets bijzonders en gaat hier en daar wat te kort door de bocht. Natuurlijk erg voorspelbaar met stereotiepe personages (waarvan enkele toch wel vermakelijk) en clichés, maar in veite is het gewoon simpel, 'onschuldig' vermaak (en wat jeugdsentiment).
3,5
[permalink] geplaatst op 10 mei 2009, 22:37 uurHm.. Ik zal Beethoven als tiener of als kind vast weleens gezien hebben. Maar als twintiger geniet ik er net zo van als ik deed toen ik kind danwel tiener was, want ja, hondenfilms vertederen je altijd, wat ik ook bij Beverly Hills Chihuahua schreef. Op den duur. En Beethoven is wel vertederende hond film nummer 1, lijkt me, aangezien er verschillende andere honden-films na kwamen (of zeg ik nu weer iets heel extreem doms?). Pups zijn altijd heel lief en die scenes vond ik het leukst eigenlijk. Mooie en ruime voldoende.
3,5
[permalink] geplaatst op 16 juli 2009, 15:10 uurHij blijft geweldig! hele leuke film!
0,5
[permalink] geplaatst op 5 december 2009, 15:38 uurNet als bij deel 2 vond ik deze film vroeger leuk maar nu niet meer. Gewoon irritant vind ik hem nu. Maar dit is wel de beste van het hele Beethoven reeks dus 1,0. Maar goed dat zeker niet!
2,5
[permalink] geplaatst op 8 december 2009, 23:59 uurVoor kinderen gewoon een onwijs leuke film!
3,0
[permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 18:28 uurZo beroerd is deze nou ook weer niet, zoals het gemiddelde doet lijken.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 13:31 uurNee, is inderdaad niet zo slecht als het gemiddelde doet vermoeden.
En het is natuurlijk een jeugdfilm
Vroeger altijd graag naar gekeken.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 22:54 uurEen leuke film voor op de zondag middag en zeker geschikt voor kinderen.
Beethoven als puppy is een ongelooflijk schatje. Toch ben ik onder de indruk hoe ze dit gefilmd hebben (hoe die puppy bijv. heel stiekem tussen iedereen door loopt zonder dat hij de verkeerde kant op loopt).
Ik vind het gemiddelde cijfer te laag voor deze film. Beethoven moet je gewoon niet serieus nemen het is een film die soms wat overdreven is.
Toch heb ik mij als kind enorm genoten van Beethoven, ook vanmiddag heb ik zitten lachen.
[permalink] geplaatst op 4 mei 2010, 13:19 uurik vind hem echt heel erg schattig (L)
en hij is ook heel grappig ik kijk hem heel vaak in de auto

3,0
[permalink] geplaatst op 22 juni 2010, 18:05 uurHet leukste deel van allemaal,het begin bij alle trilogie zijn de begin films altijd duidelijk waar het over gaat en hoe het veder moet.
Bij deze film vond ik het verhaal wel erg simpol hoor en de Acteurs waren wel te doen in hun rol,kan er niet veel veder over zeggen heb geen flauw idee?
Gewoon 3,0*
3,0
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2010, 4:25 uurBeetje flauw natuurlijk dit, maar als kind vond ik 'm wel aardig. Toen zat ik net in die tijd dat Jumanji er ook heel indrukwekkend uit zag.
3,0
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 14:15 uurLeuke kinderfilm.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2011, 12:49 uurals kind heb ik deze eindeloos veel gezien. ik ben niet van plan de film nu te herzien en dan een afbrekende recensie te schrijven hier op moviemeter. al wat ik wil zeggen is dat ik deze als kind echt kon waarderen en dat het een rasechte familiefilm is!!!
3,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 1:29 uurVroeger vond ik hem fantastisch. Dat is nu toch wel een beetje veranderd. Matige film. Hartstikke leuk voor kinderen. That's it.
1,0
[permalink] geplaatst op 4 november 2011, 18:15 uurniks aan
moes kijken door mijn moeder:(
toen ik 6 was:(
en ze heeft er nog over hoe leuk die is:O