132.162 gebruikers | 82.770 films | 30.180 regisseurs | 3.420.441 berichten | 4.773.341 stemmen

locatie: Films » Robots (2005) » Info

Animatie / Sciencefiction
91 minuten

geregisseerd door Chris Wedge en Carlos Saldanha
met de stemmen van Ewan McGregor, Halle Berry en Robin Williams

De jonge robot Rodney Copperbottom is de zoon van een arme bordenwasser. Hij verhuist naar Robot City, in de hoop het daar te maken als uitvinder. Dit blijkt echter niet mee te vallen: zijn idool Bigweld is nergens te vinden, en zijn bedrijf wordt gerund door de op geld beluste robot Ratchet.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juni 2010, 8:10 uur
Dit is wel één van de betere animatie films!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2010, 16:36 uur

Robots (€ 16,99)
gratis verzending

Robots (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 september 2010, 19:09 uur
Afgelopen dagen beetje bezetten van de animatie films die ik graag wil zien.

Mooie animatiefilm! Leuk verhaal, grappige personages (mijn lievelings was verreweg Rodney's kleine uitvinding).

Apart en niet al te geweldig verhaal, robots en Robot City was mooi geanimeerd. Ook de humor zat er lekker in.

Een goede animatiefilm!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 1:06 uur
De keuze van vanavond ging tussen deze en Madagascar, waarbij ik de laatste nog maar even heb laten liggen, omdat die me erg flauw leek en omdat DreamWorks ongeveer mijn minst favoriete animatiestudio lijkt te zijn. Nou, met deze film gooit Blue Sky hoge ogen om die eretitel over te nemen, want wat een ontzettende miskleun is dit.

Het uitgangspunt is al behoorlijk ridicuul: een robot die een afwasrobot bouwt die het werk van vader robot die afwasrobot is kan overnemen. Yeah right 8|.

Voeg hier aan toe de "humor" bestaande uit filmverwijzingen ( :Z ) en kont- en scheetgrappen met robots ( :| ) aan toe, en er valt weinig te genieten, Verder veel kutmuziek (Britney *:|*), alleen het Tom Waits nummertje was leuk en ook goed passend.

Erg jammer allemaal, want er zit veel meer in. Met Micmacs à Tire-larigot laat Jean-Pierre Jeunet bijvoorbeeld zien wat je allemaal voor leuks op het scherm kan toveren met gekke apparaten. Hier bleef dat beperkt bij één scène, waarbij de hoofdpersoon-robot in een balconstructie door de stad reist. Hiervoor een half sterretje, voor de rest was het echt drie keer niks. 1*.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 april 2011, 21:41 uur
Pfff, behoorlijk slappe anime dit, het begin van een glimlach was er nog niet de hele film lang.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2011, 17:56 uur
Slechte animatieprent. Het verhaal is op geen enkel vlak boeiend, de humor schiet tekort en de personages zijn oninteressant en saai. Een animatiefilm als deze kan op geen enkel vlak tippen aan de animatiefilms van Pixar. Betreurend. 1.5*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2011, 19:06 uur
Wel een leuke film, hebben we in de kast staan en ook bekeken op dvd en 1 x in het vliegtuig.
Verhaal is wel leuk, niet te lang en precies goed.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2011, 20:08 uur
Geen enkele keer ook maar een kleine glimlach op mijn gezicht gehad. Echt waardeloos! Halve ster voor de soundtrack van Tom Waits.