Our Relations (1936)

geregisseerd door
Harry Lachmanmet
Stan Laurel,
Oliver Hardy en
James FinlaysonMatrozen Stan en Ollie mogen aan wal en krijgen daar een pakketje in hun handen gedrukt. Zij moeten dit met hun leven bewaken, want het bevat een ring met een kostbare diamant.
3,5
[permalink] geplaatst op 18 juli 2004, 14:30 uurOp een gegeven moment verwarende komedie. Omdat je niet meer precies weet wie wie is, door hun identieke tweeling broers.
Brandend borsthaar. Leuk maar niet super 3,5*
Boy28
[permalink] geplaatst op 25 september 2004, 23:50 uurAls je goed oplet,weet je het wel. Ik vind het erg mooi in elkaar gezet.
4,0
[permalink] geplaatst op 26 mei 2007, 21:25 uurEen van de betere Laurel & Hardy films.
4,5
[permalink] geplaatst op 4 februari 2008, 8:40 uurIk ben druk op weg op alle Laurel & Hardyfilms in chronologische volgorde te kijken. Deze vind ik tot nu toe de beste (lees: grappigste), hoewel het einde wat rommelig en verwarrend is.
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 21:06 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenDeze eerst weer eens herzien, kan me te weinig herinneren.voeten in het beton, dat weet ik nog wel.
3,5
[permalink] geplaatst op 19 november 2011, 18:16 uurInderdaad, hoe simpel het ook is, die dubbelgangers rol maakte duidelijk het verschil bij deze film. Daardoor werden de grappen nog net iets leuker omdat er toch telkens misverstanden ontstaan door de verschillende personages. Hoogst vermakelijk.