Pursued (1947)

geregisseerd door
Raoul Walshmet
Robert Mitchum,
Teresa Wright en
Judith AndersonJeb heeft altijd het gevoel gehad dat hij door zijn pleeggezin niet werd geaccepteerd, behalve door zijn stiefzusje. Voordat hij de oorlog ingaat, verklaart hij haar zijn liefde en vraagt hij of ze op hem wil wachten.
[permalink] geplaatst op 3 februari 2009, 7:38 uurAardig aantal screenshots:
link.
[permalink] geplaatst op 3 februari 2009, 22:26 uurThe One Ring schreef:Screenshots? Ik wil een DVD hiervan!

'Beter half ei, dan lege dop' ... is alleen VHS van (helaas).
[permalink] geplaatst op 17 september 2010, 15:36 uurDeze is inmiddels wel op dvd te krijgen, regio 1. Lijkt me wel een interessante film, ik las ergens dat er ook film noir elementen inzitten.
[permalink] geplaatst op 17 september 2010, 17:17 uurtrebremmit schreef:
Eerder een
psy-Western.
HIER het goedkoopst gezien ($ 11,18/€ 8,57 inkl. porto). Volgens mij geen subs.
[permalink] geplaatst op 17 september 2010, 18:07 uurNiet echt een hoge betrouwbaarheid die crispmovies.
Geen subs inderdaad,wel geremasterd.
4,0
[permalink] geplaatst op 31 januari 2011, 15:32 uurDeze heb vanmorgen vroeg afgekeken,en is niet makkelijk er een bericht van te geven ,zonder spoiwers; een hele andere western, somber een broeierrige sfeer, over een man die als kind ergens een trauma heeft, eigenlijk een family vete, dan wordt er voor het eerts ? met flachback gefilmd, een prachtich verhaal waarin ook nog een stukje de amerikaanse oorlog tegen mexico voorbij komt, ook die heks van de film Rebacca laat zich weer gelden en hoe, dit alles gefilmd in een schitterende omgeving, zwart wit als een prentje super kwaliteit.