MENU

Bailout: The Age of Greed (2013)

Alternatieve titel: Assault on Wall Street

mijn stem
2,87
246 stemmen

Canada
Drama / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Dominic Purcell, Erin Karpluk en Edward Furlong

Miljoenen mensen hebben door de financiŽle crisis hun banen, huizen en spaargeld verloren. De regering doet niks om de crisis aan te pakken en lijkt de problemen slechts door te schuiven naar volgende generaties. De crisis heeft meer geld gekost dan alle oorlogen en natuurrampen uit de geschiedenis bij elkaar. Landen gaan failliet en de economie stort volledig in elkaar. Een man besluit terug te vechten tegen het systeem dat hem alles ontnam.

TRAILER

 
avatar van snarfje5508
2,5
geplaatst op 21 oktober 2013, 21:10 uur, permalink
Jammer dat deze film een karikatuur maakt van de problematiek. Het idee de crisis in beeld te brengen is prima maar het stapeleffect waarmee Purcell te maken krijgt is niet realistisch. Speelt daarnaast een zwakke partij. De film blijft wel onderhoudend maar kent weer een belachelijk einde wat niet serieus te nemen is. Zondagmiddagfilmpje.

avatar van aSMoDeuS
2,5
geplaatst op 25 november 2013, 13:47 uur, permalink
snarfje5508 schreef:
Het idee de crisis in beeld te brengen is prima maar het stapeleffect waarmee Purcell te maken krijgt is niet realistisch.


Hoezo?

2,0
geplaatst op 19 december 2013, 20:26 uur, permalink
Het begin is zeer aantrekkelijk en kijkt makelijk weg het is alleen jammer dat het einde zo is als die is. Vind het namelijk allemaal beetje over de top. 2.0 voor de moeite en voor het begin

avatar van MacHop
2,0
geplaatst op 3 april 2014, 15:28 uur, permalink
In het begin denk je echt te maken te hebben met een integer gemaakte film over een stel dat door de crisis en hebzucht aan de rand van de afgrond is gebracht, maar helaas krijgt de film een Amerikaans pief/paf/poef vervolg wat de geloofwaardigheid van het eerste deel in een keer wegvaagt. Jammer want het verhaal heeft best wel potentieel en verdiend een geloofwaardiger einde dan de zoveelste Rocky of Rambo parodie.