132.191 gebruikers | 82.802 films | 30.189 regisseurs | 3.421.271 berichten | 4.774.765 stemmen

locatie: Films » Zoolander (2001) » Info

Komedie
89 minuten

geregisseerd door Ben Stiller
met Ben Stiller, Owen Wilson en Christine Taylor

Derek Zoolander, een succesvol mannelijk model, komt er op een dag achter dat zijn beste dagen in het vak achter zich liggen. Al een aantal jaren is hij uitgeroepen tot Male Model of the Year, maar dan gaat de felbegeerde titel opeens naar nieuwkomer Hansel. Dan wordt Derek benaderd door een zekere Mugatu die hem perspectieven biedt voor een nieuwe loopbaan. Wat die mysterieuze figuur er echter niet bij vertelt is dat hij van plan is de premier van Maleisië te vermoorden.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2011, 20:19 uur
Vond het een leuke film. Erg grappig en, typisch mode achtig...Niks mis mee...

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2011, 23:30 uur
Er komt een deel 2 in 2012, wooeehoeee!

Kan niet wachten, humor van de bovenste plank waar helaas niet iedereen bij kan :P

» Laagste prijs voor deze film op DVD

exclusief € 0,99 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2011, 11:34 uur
Twee sterren maar door de cameo van Bowie een halve ster erbij. Heb geen moment echt kunnen lachen om deze film, terwijl ik vermoed dat dat wel de opzet is. En eigenlijk vind ik Ben Stiller erg vervelend.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2011, 4:55 uur
panjoe schreef:
Prime minister of Malaysia - BAD
Martial Arts - GOOOOD

Wat een scène :T.
hahahaha :D

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 23:48 uur
Erg flauw, maar wat verwacht je dan ook van Ben Stiller. ;)
Toch heb ik wel een paar keer kunnen lachen en keek het lekker weg. De pop-culture verwijzingen kan ik ook waarderen.

Flauw, voorspelbaar maar toch vermakelijk. Prima voor een keertje.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 20:26 uur
Net gezien. Inderdaad best flauw maar wel hilarisch, ik heb heel vaak moeten lachen. Tegen het einde zakt het ietsje in maar dit blijft een klassieker. Een van de beste komedies van de laatste jaren. Het verhaal is natuurlijk als in zoveel komedies waardeloos maar dat doet niets af aan de hilariteit :)

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 september 2011, 21:56 uur
Echt weer zo een Ben Stiller film, zo belachelijk dat het wel vermakelijk is. Meer ook niet.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2011, 22:49 uur
Erg leuke en luchtige komedie. Dit keer niet met geweren als wapens, maar de look en de mode. En dat komt bij Zoolander toch nog best wel goed uit de verf. Normaal koop ik dit soort films niet zomaar maar de vele goede reacties hebben me toch wel op ideeen gebracht. Het is geen slappe us-komedie, nee het is gewoon een lekker creatief vermaakfilmpje. Ben Stiller is alweer erg goed hierin. Later brak hij helemaal door met Tropic Thunder. Het concept slaat eigenlijk nergens op en is ook lekker onzinnig. Het is eigenlijk een soort actie/thriller, maar dan met vooral creatieviteit en mode, ipv vuisten en wapens. Naast Ben Stiller ook nog erg fijne rollen van Mila Jovovich als die transseksuele gangstermeisje, John Voight en uiteraard Stillers tegenstander (?) Owen Wilson. Zoals gezegt, gewoon lekker luchtig en kleurrijk vermaak met een hoop grappige onliners en momenten. Het einde is ook feelgood. :)

Ben Stiller is denk ik toch wel een van de betere comedianten in Hollywood.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 14:05 uur
ik kan altijd wel lachen om ben,dit is zekers niet zn beste film maar vond hem best vermakelijk.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2012, 10:44 uur
Film die de modewereld op de hak neemt.
Derek Zoolanders nederlaag tegen Hansel gaat hem niet in de koude kleren zitten. De door de wol geverfde Mugatu, een klerenkast trouwens, weet dat hij een schaap moet scheren als het wol heeft en ziet zijn kans schoon. Maar Derek Zoolander wil een einde breien aan zijn carriere als super male model waarvoor hij de ballen uit zijn broek heeft gewerkt. Mugatu blijkt trouwens een schoolvoorbeeld van veel geschreeuw maar weinig wol, het is de Oostblok dame die de broek aan heeft.
Ik heb me prima vermaakt met deze comedy. Met name Ben Stiller en Owen Wilson zijn lekker op dreef.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2012, 14:29 uur
ik vind dit een van de slechte films van ben stiller

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2012, 14:41 uur
Het idee is best leuk om een soort van parodie te maken op de hippe modewereld en met acteurs als Stiller, Wilson en Ferrell kan het bijna niet mis gaan dacht ik van tevoren, maar helaas gebeurt dat toch.

Het verhaal is in ieder geval lekker absurd. Ben Stiller is vaak grappig, maar in deze film wist hij mij nauwelijks aan het lachen te krijgen. Hetzelfde geldt voor Owen Wilson, die het iets beter doet als Stiller’s concurrent, maar ook hij is lang niet altijd grappig en lijkt af en toe echt inspiratieloos te spelen. Gelukkig is daar dan nog Ferell, die het wel goed doet en op momenten wel grappig is, helaas is zijn rol wel wat beperkter. De aankleding van de film is ook wel aardig, evenals enkele cameo’s.

Toch is het bij lange na niet genoeg om de film te redden. Die is grotendeels niet leuk, flauw en is zijn geheel dus behoorlijk matig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 februari 2012, 19:13 uur
'k Vond het geen misse film, al zijn sommige grappen wel wat flauw.
Naast de 3 hoofdrolspelers Ben Stiller, Owen Wilson en Will Ferrell (met zeer speciaal poedelkapsel :)) passeert ook heel wat bekend volk de revue: David Duchovny, Jon Voight, Donald Trump, Christian Slater, Lenny Kravitz, Paris Hilton, Fred Durst, Victoria Beckham, Gwen Stefani en nog vele andere.
Ook leuk is dat Ben Stiller z'n pa meedoet in deze film als baas van Zoolander.