134.906 gebruikers | 85.728 films | 31.052 regisseurs | 3.508.612 berichten | 4.930.889 stemmen

locatie: Films » Devil's Prey (2001) » Info

Thriller / Horror
88 minuten

geregisseerd door Bradford May
met Ashley Jones, Patrick Bergin en Bryan Kirkwood

Tijdens een kinky rave party breekt een vechtpartij uit en vijf vrienden worden eruit gezet. Terug in de auto vragen ze zich af hoe het zo uit de hand heeft kunnen lopen als ze een jonge vrouw 'Fawn' omverrijden. Ze blijkt gekleed in bebloede vodden en stamelt wartaal uit: 'De schaduwen, de schaduwen...' Het clubje neemt haar mee in de auto, als ze van achteren geramd worden door een busje, regelrecht het ravijn in. 'De schaduwen' schreeuwt het meisje in doodsangst... De schaduwen zijn satanisten, die Fawn willen offeren, maar met hun hulp aan haar zijn de feestbeesten het volgende slachtoffer...

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2003, 14:13 uur
Klinkt als een slechte film :)

Maverick
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2003, 19:49 uur
Is het absoluut niet.Er zitten niet echt bekende acteurs in maar de film is bijna constant spannend en het einde is ook erg verrassend.**** van de 5

MaTtIeBoY
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 augustus 2003, 14:18 uur
Ik vond hem wel spannend en leuk maar niet goed en origineel.Zelfs mijn moeder van 50 die helemaal niet van Horror houd vond dit een goede film.3,5 ster.!!!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 november 2003, 16:39 uur
OMG, deze film was nog niet eens onbedoeld grappig, kun je nagaan. Crap van de bovenste plank ;(

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2004, 17:25 uur
Ik heb de film gekocht en vind hem wel meevallen

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 augustus 2004, 14:52 uur
Op zich een script voor een prima thriller. Maar superslecht geacteerd door 2e rangs tienersterretjes. Regie was ook 0,0. Bagger!

Horrorfanaat
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2005, 17:48 uur
Puur vermaak!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2005, 22:50 uur
Ik vond deze op zich wel leuk, maar niet super. 3 *

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2006, 13:16 uur
Leuke onderhoudende thriller uit de riolen van Hollywood. Slecht geacteerd natuurlijk, duidelijk met een laag budget gemaakt en soms erg voorspelbaar (maar soms ook niet...). Mja, toch nog 2.5*

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2006, 18:49 uur
Het script leek me wel wat, maar uiteindelijk werd er zo slecht geacteerd, dat dit vakkundig naar de bliksem geholpen werd.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2007, 11:47 uur
Iedereen vind films stom. Alleen die ne die film is leuk. Volgens mij kunnen jullie niet eens tegen Horror.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2008, 22:30 uur
Het enige onderhoudende aan deze film was het kontje van Ashley Jones.
Waardeloze clichematige (en vooral matige) film.
Geen moment spannend.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2009, 22:12 uur
leuke film, alleen wat slecht geacteerd en soms vrij voorspelbaar
maar het verhaal zat goed in elkaar en er waren een paar wendingen die ik echt niet zag aankomen

niet echt de beste film die de laatste 10 jaar gemaakt werd, maar ook niet de slechtste
ben aan het twijfelen tussen een 3 en een 3,5...

hou het voorloopig maar op een 3