Slash (2002)

geregisseerd door
Neal Sundstrommet
James O'Shea,
Zuleikha Robinson en
Steve RailsbeckSlash is een vijfkoppige rock'n roll band bestaande uit de zanger Mac, sexy bassist Suzie, de coole Keith, vrouwengek Rod en feestneus Ian. Samen zijn ze druk bezig aan de weg te timmeren. Geld, glorie en roem, ze willen het allemaal en ze zouden allemaal een moord doen voor die ene doorbraak. Dan verschijnt er tijdens één van hun optredens een vreemdeling die Max een brief geeft waarin zijn vader hem vraagt terug te komen naar de boerderij voor de begrafenis van zijn tante.
1,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2003, 15:45 uurZeer slechte film en zeer slecht plaatje.
1,5
[permalink] geplaatst op 17 maart 2003, 19:06 uurIk heb hem afgelopen zaterdagnacht in de horrornacht gezien en ik vond hem slaapverwekkend, hij was op geen moment spannend en de acteurs die in leven waren leken meer dood als de acteurs die in de film dood waren (ken je het nog volgen

2,5
[permalink] geplaatst op 4 april 2003, 9:53 uurNiet echt origineel maar toch wel heel cool!
3,0
[permalink] geplaatst op 8 april 2003, 13:00 uurWas de laaste film van de Horror Night 2002 en was zeker een van de beste. Ondanks dat de film verre van vernieuwend is (het is een blijft een TCM kloon) is het allemaal nog best leuk gedaan. Film bevat een paar erg geestige en amusante momenten. Leuke rollen voor Steve Railsback en Nick Boraine
3 sterren.
[permalink] geplaatst op 15 februari 2004, 0:10 uurClichèmatige horrorflick met Steve Railsbeck als lichtpunt.
2,0
[permalink] geplaatst op 5 maart 2004, 16:09 uurvond de film zeker nie slecht maar de spanningsfactor was veel te laag en dat voor een thriller verder zeer weinig bloed te zien bij de moorden jammer deze film kon beter 2
[permalink] geplaatst op 16 maart 2004, 22:32 uurHalve ster erbij voor Zuleikha Robinson.
1,0
[permalink] geplaatst op 5 september 2005, 0:38 uursaai,lullig bhorrorfilmpje dat de spanning van een kippenvelaflevering niet eens haalt
1* vanwege die billybob die nog wat grappig was
[permalink] geplaatst op 14 april 2006, 11:39 uurik heb 'm op dvd, maar die cover lijkt als 2 druppels water op children of the corn
2,5
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2006, 10:01 uureen 2,5. ik heb hem ook thuis, die cover lijkt precies op children of the corn. gewoon covers afpakken van andere films daar word ik nou zo boos om. en gaan ze het ook nog in een graanveld laten afspelen. kunnen ze niks zelf bedenken ofzo?
0,5
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2006, 19:23 uurEen nog al saaie film!!!!! een 0.5
3,0
[permalink] geplaatst op 15 februari 2007, 21:00 uurHeb al erger gezien en die vent met dat masker en z'n zijs vind ik toch best eng. Een 3.
0,5
[permalink] geplaatst op 3 maart 2007, 10:16 uurSaai hoor deze film. krijgt van mijn ook niet meer dan een 0.5*
0,5
[permalink] geplaatst op 22 mei 2007, 11:42 uurWalgelijke cast, walgelijke soundtrack, walgelijke zuid afrikanen die zich voordoen als rednecks, walgelijke film. Hoe zoiets gemaakt mag worden is mij een raadsel. Ben blij dat de dvd maar 1 euro was.
[permalink] geplaatst op 22 mei 2007, 12:14 uurdutchtuga schreef:
Ben blij dat de dvd maar 1 euro was.
Denk eens even aan dat heerlijke soft-ijsje dat je daarvoor had kunnen kopen....

0,5
[permalink] geplaatst op 24 juli 2007, 22:07 uurstarbright boy schreef:dutchtuga schreef:

Shit ik had er wel 3 kunnen kopen. Wie weet heb je dan wel een actie, 4 ijsjes voor 3 euro.
Maargoed 0.5*
Een ware must-see.
4,0
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2007, 20:49 uurik vond het wel een leuke film niet egt eng maar hem me zeker vermaakt
3,5
[permalink] geplaatst op 2 juli 2008, 14:04 uurDit is totaal geen goede film. Maar ik ben bang dat ik hem daar op niet ga beoordelen. Ik moet ook toegeven de acteurs waren slapjes en zeker niet professioneel. Maar ook op dat punt beoordeel ik deze film niet. Bij films gaat het mij erom of ze leuk zijn. Heb ik me vermaakt. Nou, ik kan je zeggen. Ik ben toch wel verrast! Het was voor mij een lekkere horror met lekkere momenten erin. Af en toe heb ik me uiteraard wel lopen ergeren aan verscheidene acteurs maar er sprongen er bij mij ook wel wat uit. Zoals die ene.. Bill nog wat, die cowboy. Die was uitstekend in zijn rol als mysterieus persoon. Ik heb genoten van zijn talent.
Een film hoeft dus niet altijd goed of perfect te zijn om vermaakt te worden.
3,5 *
3,0
[permalink] geplaatst op 11 september 2011, 23:33 uurKon me de film nog vrij goed herinneren als afsluiter van de All Night Horror Show in 2002 en ik vond hem toen vrij tof. Ik had verwacht dat een herziening mijn mening compleet zou omgooien, maar dat viel allemaal reuze mee. De film is een soort Texas Chainsaw Massacre meets Children of the Corn en gaat op elk vlak netjes volgens het boekje van de horrorfilm. Standaard intro, standaard uitgangspunt, standaard slachtvee; alle platgetrapte paden worden door Sundstrom bewandeld.
Maar toch is Slash een best geinig horrorfimpje geworden, met de voornaamste troef dat het zichzelf niet te serieus neemt. Als het om drama of brute kills gaat, schiet de film tekort, maar qua humor is de film nog vrij aardig. Vooral het eeuwige gekibbel tussen die Keith and Billy Bob waren vrij geestig. Die laatste, vertolkt door Nick Boraine, was overigens ook het hoogtepunt van de film, leuke rol. Verder is Steve Railsback wel aardig in zijn rol en was mevrouw Zuleikha Robinson niet bepaald onplezierig om naar te kijken. Al met al is Slash zeker geen hoogstaande horror, maar ze zijn er veel slechter.
3 sterren.