134.914 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.903 berichten | 4.931.541 stemmen

Babylon 5: In the Beginning (1998)

Babylon 5: In the Beginning (1998)
40 stemmen | gemiddelde 2,78
mijn stem:
Sciencefiction / Drama
100 minuten

geregisseerd door Michael Vejar
met Bruce Boxleitner, Mira Furlan en Richard Biggs

Een handjevol mensen overleeft een vernietigende oorlog tussen aarde en het buitenaardse ras, de Minbari. Het ruimtestation Babylon 5, neutraal gebied voor elk ruimtevolk, speelt een centrale rol.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2003, 9:30 uur
De eerste x dat ik als eerste het eerste bericht mag plaatsen!!!! Toen ik deze film op Tv had gezien vond ik het nog wel een redelijke film... Maar echt een goede film vond ik het ook weer niet, dus komt hij in het 1.5-bakje...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2006, 19:05 uur
Dit is voer voor de fans van Babylon 5 (serie bestaande uit 5 seizoenen), waaronder ik dus. Dat dit niet iedereen goed gaat vinden is mij wel duidelijk. Vind je deze film toch niet zo slecht, ga dan de serie zien; die is zeer zwaar de moeite.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 oktober 2008, 8:05 uur
ik heb zeker wel interesse om deze film te zien, maar is het beter om eerst de serie te kijken of maakt dat niet uit?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2008, 15:22 uur
Sasja schreef:

Ik zou eerst de serie kijken, want van deze film valt anders weinig te begrijpen.