...Continuavano a Chiamarlo Trinità (1971)
Alternatieve titels: Trinity Is Still My Name!, Vier Vuisten van de Duivel

geregisseerd door
Enzo Barbonimet
Terence Hill,
Bud Spencer en
Yanti SomerDe goedmoedige broers Trinity en Bambino beloven hun stervende vader dat ze bandieten zullen worden. Ze gaan erop uit, plegen bankovervallen en stelen vee. Wanneer ze de kans krijgen een huifkar met arme mensen te beroven, kunnen de broers het echter niet.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 december 2002, 18:05 uurStaat deel 1 al op moviemeter?
[permalink] geplaatst op 27 juli 2003, 0:48 uur
[permalink] geplaatst op 11 juli 2004, 23:53 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenGrappige film, maar deel 3 (my name is nobody) is toch echt de beste uit de serie. Wel meesterlijke scene als Terence Hill die kaarten schud in de bar en iedereen vol verbazing staan te kijken. 3 sterren.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 juli 2004, 21:12 uurDat is geen deel drie en wat mij betreft zeker niet beter dan de Trinity-films. De twee trinity-films zijn beter, vind ik. Ace High ook, trouwens.
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2004, 14:56 uurWiLL schreef:
De twee Trinity films zijn toch de beste van het duo Hill en Spencer. Als kind vond ik deze films geweldig en een beetje tot mijn verbazing vind ik dat nog steeds zo. Deel 1 had ietsjes meer charme en mooiere muziek, maar beide films doen weinig voor elkaar onder. Deze geef ik ook 4,5*

Persoonlijk vind ik jet eerste deel toch echt een stuk beter, hoe aardig het tweede deel ook is.
Maar heb jij Ace High wel gezien? Komt binnenkort eindelijk op dvd (in de USA). Kwalitatief niet minder dan de Trinity-films.
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2004, 17:31 uurWouter schreef:
Vond jij het 1e of 2e deel nu beter ? Want je zegt het 1e, maar het 2e geef je een hoger cijfer
Ik vond deel 1 een stukje beter.
Ik heb veel films gezien van Hill en Spencer, alleen vaak op de duitse tv. Het kan zijn dat ik Ace High eens heb gezien, maar als het zo is dan herinner ik het me niet echt meer. Als die kwalitatief op de trinity films lijkt dan wil ik hem graag eens zien.
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2004, 17:39 uurWiLL schreef:
Wouter schreef:
Ik vond deel 1 een stukje beter.
Zo herinner ik me het ook. Ach, heb ze allebei maar op **** afgerond.
Eigenlijk een soort voorloper van de Trinityfilms. De leukste uit de Cat & Hutch trilogie:
Met ondermeer Kevin McCarthy en Elli Wallach (The Good, the Bad & the Ugly).
[permalink] geplaatst op 12 januari 2005, 18:42 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenGerwinF schreef:
Da's inderdaad de beste scène van de film. Hij was onlangs op een Duitse zender (zo heb ik hem destijds ook gezien, want op Nederland was alleen maar Ron's Honeymoonquiz) en toen wilde ik aan mijn vriendin dit jeugdsentiment tonen. Maar toen de knokkerij uiteindelijk begon (waar de Bud Spencer films toch om bekend zijn), viel het nogal tegen.
Ach ja, sommige dingen moet je enkel in je herinnering houden en niet meer terugkijken.

4,0
[permalink] geplaatst op 13 januari 2005, 10:55 uurIk blijf het leuk vinden...
2,5
[permalink] geplaatst op 22 juli 2005, 15:15 uurEén van de betere Hill-Spencerfilms.
Er zitten 2,3 scenes in die er tussenuit springen en dat zijn die in het restaurant en dan die in de salon met Hill aan de kaarttafel en dan waar hij die kerel z'n revolvers afneemt en terugsteekt en hem dan in het gezicht kletst.
Spijtig genoeg kan de film de aandacht niet altijd vasthouden en duurt hij ook veel te lang.
3,5
[permalink] geplaatst op 18 februari 2006, 18:31 uurEindelijk een film zonder Spencer.
"Trinity"is gewoon een goede western.
Geen flauwe oneindige grappen maar zowaar een redelijk volwassen verhaal.
Goed typisch western sfeertje.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 februari 2006, 18:42 uurZonder Spencer?
4,0
[permalink] geplaatst op 18 februari 2006, 18:47 uurBedoel je niet My name is Nobody, Waku?
(Die vind ik trouwens minder dan deze, btw)
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2006, 19:38 uurWaku schreef:
Eindelijk een film zonder Spencer.
"Trinity"is gewoon een goede western.
Geen flauwe oneindige grappen maar zowaar een redelijk volwassen verhaal.
Goed typisch western sfeertje.
"zonder Spencer", maar wel met BUD SPENCER
damon
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2006, 19:54 uurtot nu toe valt het zwaar tegen (zal ook niet beter worden)
wat een drama zeg. Totaal niet grappig en er zit gewoon geen "ziel" in. Als spaghetti western fan (serieuze tak) viel dit zwaar tegen
3,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2006, 14:36 uurLeuk vervolg op het origineel, maar op sommige momenten vind ik het toch wat langdradig en vermoeiend worden.
Finale is weer leuk en inderdaad kaartscene is haast briljant te noemen, dus toch ook maar drie sterren!
3,0
[permalink] geplaatst op 19 april 2007, 17:18 uurIets minder dan de eerste, maar bij tijd en wijle erg leuk.
[permalink] geplaatst op 17 maart 2008, 22:11 uurHoewel het geheel minder is dan het eerste deel (Lo Chiamavano Trinità), blijft het een goed vervolg. Maar het zijn juist enkele scènes, waaronder de sublieme pokerscène, die de film boven zichzelf doet uitstijgen.
7,2 uit 10 (3,5*)
2,5
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2008, 22:55 uurRedelijk vervolg op Trinity met het bekende komische duo. De komische spagetthi was een feit.
[permalink] geplaatst op 27 januari 2009, 21:08 uurDit is het fantastische vervolg op “They Call Me Trinity”…(deel 2)!
Voor mij zijn dit echt heerlijke films, en ze brengen me opnieuw nostalgie en jeugdsentiment…!
Gewoon lekker naar kijken als je je een rothumeur hebt. Dan ben je zo weer vrolijk!
(4,0*)
5,0
[permalink] geplaatst op 28 mei 2009, 1:50 uurWeer een vermakelijke film met het duo Spencer-Hill. Heel goede parodie op de spaghetti-westerns. Het eerste en het tweede deel zijn even goed.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 maart 2010, 9:44 uurja als je echt fan bent van Spencer-Hill kun je dit wel waarderen , 15 jaar geleden vond ik dit ook helemaal geweldig tegenwoordig is dit niet zo bijzonder meer !!
doe me dan maar my name is nobody , vele malen beter dan dit !!

4,0
[permalink] geplaatst op 21 maart 2010, 14:57 uurOneens!
2,5
[permalink] geplaatst op 22 maart 2011, 11:00 uurLeuke grappige momenten en een paar knokpartijtjes, kijkt verder wel lekker weg.