Limitless (2011)

geregisseerd door
Neil Burgermet
Bradley Cooper,
Abbie Cornish en
Robert De NiroAspirant-auteur Eddie Morra (Bradley Cooper) lijdt aan een chronisch gebrek aan inspiratie. Wanneer een oude vriend hem NZT geeft, een revolutionair nieuw farmaceutisch middel, is hij in staat om zijn volledige hersencapaciteit te benutten. Eddie kan zich alles herinneren wat hij ooit heeft gelezen, gezien of gehoord, elke taal in een dag leren en complexe vergelijkingen begrijpen zolang hij het niet-geteste geneesmiddel in blijft nemen. Al snel brengt het middel financieel en sociaal succes en nodigt de magnaat Carl van Loon (Robert de Niro) hem uit om de grootste fusie in de geschiedenis op te zetten. Maar Eddie krijgt ook belangstelling van mensen die tot alles in staat zijn om de NZT in handen te krijgen.
[permalink] geplaatst op 18 december 2010, 14:59 uur
[permalink] geplaatst op 30 december 2010, 11:59 uurBen benieuwd! Bradley Cooper is een prima acteur!
[permalink] geplaatst op 7 januari 2011, 15:10 uurziet er cool uit, holywood heeft dus tog nog iets orgineels kunnen bedenken.
2,0
[permalink] geplaatst op 16 januari 2011, 11:17 uurHet boek kon ik erg waarderen. Net de trailer bekeken en helaas is de sfeer in de film zo op het eerste gezicht een stuk minder grimmig dan in het boek. Toch ga ik 'm bekijken want ik ben toch wel benieuwd hoe ze dit boek vertaald hebben naar het witte boek.
4,0
[permalink] geplaatst op 24 januari 2011, 12:09 uuroo, dit lijkt me een vette film!
Ga ik zeker heen
Jammer dat dat niet echt bestaat, leek me wel vet als t echt zo was

alleen jammer dat hij pas in april uit komt

[permalink] geplaatst op 29 januari 2011, 16:46 uurDeze wordt lekker!
[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 12:43 uur
[permalink] geplaatst op 23 februari 2011, 13:39 uur
Skycrawler
[permalink] geplaatst op 23 februari 2011, 13:41 uurDit klinkt heel erg science-fiction. Jammer dat Bradley Cooper er in meespeelt, ik vind dat zo'n talentloze nul!
5,0
[permalink] geplaatst op 15 maart 2011, 13:48 uurEr gaan geruchten dat hij vanavond in de sneak draait in Arnhem

Ik laat jullie weten, als het zo is, of het een goede film is:P
3,5
[permalink] geplaatst op 19 maart 2011, 0:01 uurLijkt me echt een toffe film!
4,0
[permalink] geplaatst op 21 maart 2011, 0:50 uurErg grappig filmpje met een aller aardigst verhaal. Eigenlijk zat er van alles in. Humor, drama, thriller actie met een vleugje superheld! Goed gedaan.
4,0
[permalink] geplaatst op 21 maart 2011, 7:52 uurGister in de bioscoop gezien(Australie) en echt een geweldige film. Hier is hij ook elke dag sold out, omdat iedereen hem wil zien. Great Movie.
[permalink] geplaatst op 22 maart 2011, 7:43 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenDeze film net gezien in de bioscoop in Amerika.
De film start met een aandachtstrekker, Bradley Cooper (The Hangover) staat op het punt van een dak af te springen, terwijl een paar mannen proberen hun weg het appartement in te forceren.. Door hiermee te beginnen, trekken de filmmakers meteen je aandacht. Na deze scene springen we een stukje terug in de tijd.
Er wordt goed uitgelegd hoe Eddie in contact komt met de drug en welke gevaren er blijken te zijn. Het verhaal gedurende de hele film is erg goed en des te meer stelt het einde teleur. Na een grote tijdsstap van 12 maanden, wordt alles gehaast uitgelegd en de film is plotseling afgelopen. Dit liet mij toch een beetje met een leeg gevoel zitten.
Ondanks het einde toch 4*, dankzij het originele en verder goed uitgewerkte verhaal.
4,0
[permalink] geplaatst op 24 maart 2011, 23:51 uurZonder voorkennis deze film mogen zien. De eerste 10 minuten denk je "oh nee, niet weer dit thema over een magisch pilleke" maar daarna slaat de film om in een zeer sterk verhaal met uitmuntende acteurs! Skip trailers en duik er ook blind in! Top film!
3,5
[permalink] geplaatst op 27 maart 2011, 19:10 uurAardig verhaal maar een beetje vergezocht en niet helemaal overtuigend.
Maar aan de andere kant is het al heel wat, dat er weer iets anders in de bioscopen komt dan al die standaardfilmpjes.
Je moet goed blijven opletten want de film is soms nogal vaag.
Maar in het algemeen is het een prima thriller met een prima hoofdrolspeler.
Het einde is zeer afgeraffeld gedaan en mede daardoor vind ik dit geen top maar verder toch een vrij goede film.
3,0
[permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 12:13 uurNou hij was iets beter dan ik vantevoren had gedacht, maar er zitten wel wat gaten in het plot.
Cooper doet zijn Mister Charming dingetje en DeNiro ook degelijk, leukste personage vond ik die Rus.
4,5
[permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 17:28 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenontzettend goede film zeg! Het idee van de pil is leuk, goed en vooral realistisch uitgewerkt. ook al blijft het fictie, toch werden er geen dingen gebracht die te overdreven waren. behalve het bloed drinken misschien..
De film heeft van alles wat en verveelde geen moment!
zeer aan te raden..
3,5
[permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 22:10 uurk vond het een hele toffe film met een erg leuk verhaal! - en mn aandacht is tijdens het kijken nergens verslapt, Vermaakt vanaf het begin tot het einde!
Tis geen spannende thriller ofzo met veel actie, Maar gewoon een toffe film!
Dik verdiende 3.5* aanrader!
3,5
[permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 22:41 uurFris verhaal, fraaie trailer. Goed in de gate houden.
4,0
[permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 0:17 uurPrima film, mooie visuele regie en een goed verhaal.
4,5
[permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 13:16 uurIn England gezien, bijzonder vermakelijk.. had van mij nog wel uur langer mogen duren
"The Dude" meets Neo

4,0
[permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 13:28 uurHele vette film!
Lekker tempo, mooie beelden, leuk verhaal, prima geacteerd.
4,0
[permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 21:21 uurHeel goeie film, met een uitmuntend spelende Cooper.
Zeer mooi camerawerk, en een leuk verhaal.
Kon zo geregisseerd zijn door David Fincher ( Wie em kent, en wie deze film ziet, weet wel wat ik bedoel).
Prima!!
3,0
[permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 22:04 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenTot de helft een boeiend en goed uitgewerkt gegeven, daarna belandt het wat in doordeweeks actiethrillerwerk om te eindigen met een sisser.
Zeker geen slechte film, maar ik had een betere laatste half uur verwacht!