134.900 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.469 berichten | 4.930.621 stemmen

locatie: Films » Hardwired (2009) » Info

Actie / Sciencefiction
94 minuten

geregisseerd door Ernie Barbarash
met Val Kilmer, Cuba Gooding Jr. en Rachel Luttrell

Na een tragisch ongeluk verliest Luke Gibson niet alleen z’n zwangere vrouw; ook z’n complete geheugen is hij kwijt. Hope Industries, een innovatief psychisch centrum, installeert echter een implantaat in Luke’s hoofd waardoor hijzelf in leven blijft. De implantaat is daarentegen niet zonder gevolgen als blijkt dat Hope Industries sinistere plannen heeft met de nieuwe technologie.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2009, 19:38 uur
Heb me prima vermaakt met deze film en daar gaat het om.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2009, 19:44 uur
vond hem wel aardig, geen topper, maar heb me vermaakt.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Hardwired (€ 6,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Hardwired (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Hardwired (€ 6,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

movielife
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2009, 22:28 uur
het gaat bergaf met Cuba Gooding Jr ..wat een teleurstellende film.

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2009, 7:30 uur
mroffbeat schreef:
1/2 sterretje om het gemiddelde FLINK omlaag te helpen!!!

Ik heb je stem verwijderd.
Manipulatie van het stemgemiddelde door een extra lage stem te geven is niet toegestaan. Gewoon stemmen wat je de film waard vindt.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2009, 22:41 uur
Net zitten kijken.... Pff heb 'm uitgekeken, maar... ben het wel eens met sommige anderen. B-filmpje in mijn ogen.
En inderdaad: de poster klopt niet-het haar van Kilmer was in de film toch echt meer "coup de chaos".

Ik ben eigenlijk niet iemand die een film zomaar uitzet als het me niet bevalt. Gewoon ff uitkijken en deleten van je HDD.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 november 2009, 19:22 uur
coup de chaos :')

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 november 2009, 19:51 uur
leuke film, prima vermaakt.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 december 2009, 20:39 uur
Goeie film keek lekker weg en verveelde niet echt.

3 *

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 december 2009, 12:43 uur
Val Kilmer, Cuba Gooding Jr., nu officieel b-acteurs ;)

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2009, 13:08 uur
Serieus slechte film met slechte special effects, onbedoeld grappige personages (Val Kilmer wint deze strijd met slechtste pruik ooit) en ook de plotwendingen kun je van een kilometer afstand aan zien komen. Ergste is dat op het einde van de film (ja ik heb het helemaal doorstaan) duidelijk wordt gehint naar een vervolgfilm op deze "kraker". Cuba what happened???

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 18:59 uur
D-pulse schreef:

inderdaad, helemaal vergeten: die pruik _O^

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2010, 20:39 uur
Vermakelijke film met een leuk verhaal.
Acteren is ook aardig gedaan.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2010, 6:18 uur
wat een bagger film..
Zonde van de tijd..

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2010, 20:15 uur
Een beetje een aftreksel van the Matrix. Daar deed hij me in ieder geval meer dan eens aan denken. Maar ik heb me 90minuten vermaakt :). Een leuke fiml met een leuk verhaal.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 6:30 uur
Ik heb net Hardwired gezien en ik ben het eens de mensen die zeggen dat Kilmer en Gooding de laatste tijd vaak in B of zelfs C films spelen..en dat terwijl ze echt wel in goede films gespeeld hebben..maar goed Hardwired is gebaseerd op een boek uit 1986 van Walter Jon Williams en maakt deel uit van een trilogie...gezien het einde waarin wordt onthuld dat Lance Henriksen (Millennium, Alien) Hope is ben ik bang dat er een deel 2 en misschien (god verhoede) een deel 3 komt..omdat het op zich een aardig gegeven is en ik de film toch af kon kijken zonder comateus-autistisch te worden 2 sterren

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2010, 14:40 uur
De film heeft mij ook gedwongen tot het einde te blijven kijken, want hoopte op goede finale, helaas,(was reeds gewaarschuwd) en idd wordt er naar een vervolg gewezen.
Enigzins toch een lekker verhaal dat met goede muziek van start gaat en ergens toch iets mist.
Vond dat Kilmer wazig neergezet was met een verschrikkelijk kapsel, dat hij dit zelf niet gezien heeft(Dronken of onder invloed van drugs?) Cuba vond ik daarentegen een goed karakter neergezet.
De 2 wizzkids in de vrachtwagen vond ik niet sterk genoeg en deed A-team achtig aan.
Michael Ironside (op gewicht), moest het geheel nog even aan elkaar praten in een achterafkamertje.
Net te zwakke film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2010, 6:47 uur
ik ga hem nu kijken ben benieuwd want de meningen zijn behoorlijk verdeelt

cyfer geef ik na de film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2010, 8:17 uur
heb hem gezien aardige film
vind dat sommige mensen iets minder critisch naar een film moeten kijken HET IS FICTIE

ik geef hem een 3,5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2010, 19:01 uur
chrisje2525 schreef:
heb hem gezien aardige film

ik geef hem een 3,5

Volgens mij heeft de mate van kritiek niets te maken met het soort film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 mei 2010, 0:19 uur
Nee, erg matig dit. Vooral het acteren van die blauwe en rode. Snel vergeten deze prent.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juni 2010, 12:29 uur
Wat een baggerfilm met drie uitgebluste acteurs (Gooding, Kilmer en Ironside) en een filmposter die niet overeenkomt, kan het nog erger ?

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2010, 23:06 uur
Ik lees hier allemaal negatieve reacties, tijd voor een positieve, zou ik zeggen!!!
Ik vond het een leuke, spannende, boeiende film, met een heel leuk verhaal (ook omdat ik van dit soort verhalen houd). Ik vond alleen de hoofdpersoon niet zo leuk, hij toonde nogal weinig emotie en keek alleen de hele tijd moeilijk.
Wanneer komt deel 2? Ik ben benieuwd naar de rest!
Ik raad deze film zeker aan om een keer een avondje te huren, hij verveelt geen moment.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 12:00 uur
Zit er veel actie in deze film?

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 12:50 uur
Een 1 voor mezelf voor de moeite, omdat ik deze heb afgekeken.
Waardeloos acteerwerk.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2011, 0:08 uur
Aardig. Leuk concept maar matig uitgewerkt. Had met deze acteurs iets meer verwacht. Komt erg B-film over...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 20:42 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Hij is nu net 5 minuten bezig...

1e indruk: pOEp met een grote OE
Het ongeluk alleen al doet vermoeden dat we te maken hebben met een B-film. Komt in iedergeval behoorlijk amateuristisch over

2e indruk (na 20m reclame): nog steeds pOEp.
Inmiddels is al duidelijk dat hetgeen in zijn hoofd is aangebracht is, niet meer dan een reclame apparaatje is. Nu we het over reclame hebben... als die schijnwerpers op het dak deden me aan batman denken, deed Kilmer dat ook niet ooit haha

3e indruk (50m 2e recl): Nee, ik denk definitief dat dit géén goede film is.
Het is een beetje Total-recall meets Matrix. In eerste instantie dacht ik dat die goudvis het "oracle" was haha. Wat ook totaal niet klopt is het gegeven dat hij zijn vrouw helemaal niet meer kan herinneren maar wel over de rooie gaat als ze aangereden worden. Als je iemand niet (mee) kent is die emotie volgens mij nogal overdreven.

Ik denk dat ik genoeg gezien heb en vind de film dan ook niet de moeite waard om te beoordelen.
De eerste helft van de film is in één woord: Schijt!
Op voorhand krijgt hij van mij (officieus) een 1 voor de moeite.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 22:09 uur
Nee joh, pUnK! :P

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 22:41 uur
Een vreemd 'punk' filmpje met een aantal grappige 'cyber' vindingen. Ook wat aparte visies op gezondheidszorg en/of reklame in de toekomst (Hope Industries, lol).
Een film met een enorme B-uitstraling, maar het verhaal intrigeerde mij wel.
De soundtrack.......... héél vreemd. Het wende niet, bleef opvallen.

Weet nog steeds niet precies wat ik er nu van moet denken. Maar dat is mij ook wel punten waard :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 22:45 uur
Leuk verhaal, goed in elkaar gezet, zonder echter een topfilm te zijn.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 20:19 uur
Een goede actie en SF film...
Prima verhaal..
Prima acteerwerk...
Bekende acteur Cuba Gooding Jr. speelt goed...
Mooi HD kwaliteit...
Prima achtergrond muziek...

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 april 2012, 11:12 uur
Tegenvallende sf/actie film. Cuba is gewoon erg slecht de laatste tijd, en met deze film wordt het uiteraard wederom niet veel beter. Kilmer is overigens ook erg slecht in deze film bezig. Het verhaal slaat eigenlijk nergens op en wordt moeiteloos uitgewerkt als een suffe boel met ietwat saaie actie. De film legt teveel druk op het sf gedeelte wat de film onderuit haalt.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2012, 13:18 uur
Redelijke SF-film die het vooral moet hebben van het leuke uitgangspunt. Daar houdt het dan helaas ook wel op. Zoals meerdere mensen hier al hebben gezegd is het acteerwerk echt vreselijk. Cuba en Kilmer stonden volgens mij echt weer te springen om een filmrol. Helaas hebben ze hun kans niet gepakt om zich weer in de kijker te spelen. Geen bezieling of wat dan ook. Erg zonde, want het idee van een implantaat om mensen bepaalde producten te laten kopen en de hele dag gek gemaakt te worden door reclame-hologrammen kwam wel aardig over. Kleine voldoende.