134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.135 berichten | 4.929.970 stemmen

locatie: Films » Crocodile (2000) » Info

Thriller / Horror
93 minuten

geregisseerd door Tobe Hooper
met Mark McLachlan, Caitlin Martin en Chris Solari

Acht vrienden huren een woonboot voor een vakantie vol zon en plezier. Als de groep een nest grote eieren ontdekt en als één van hen het niet kan laten een ei mee te nemen verandert hun vakantie vol zon en plezier in een vakantie vol terreur...

Deze film staat op nummer 17 in de flop 100
» volledige flop 100

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 2:02 uur
zeker een baggere Horror film dit, maarja vond deel 1 toch wel wat beter dan deel 2 :D

2,0

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 december 2010, 15:08 uur
Zelden zo'n slechte film gezien. :(

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Crocodile Dundee (€ 5,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Crocodile Dundee (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Crocodiles - Animal Natio (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juni 2011, 2:06 uur
Alleen de cover al..

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2011, 17:57 uur
Vreselijk slechte film. Zowel de effecten en het acteerwerk, laten sterk te wensen over. Verder is het verhaal ongeinspireerd. 0,5 Ster.

(moderator)
avatar van Spetie
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2011, 10:40 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Typische B-pulp die echter nauwelijks genietbaar is.

Hooper is een redelijk grote naam in horrorfilm dankzij films als Poltergeist en vooral natuurlijk The Texas Chainsaw Massacre. Deze film komt echter bij lange na niet bij die films in de buurt. De film is niet eng, zit barstens vol clichés en weet vooral niet zo heel erg te vermaken. Dat laatste is een punt waar films als deze het juist van zouden moeten hebben. Het enige echt leuke aan de film is de krokodil zelf, die er soms wel nep uitziet, maar juist daardoor wel voor de leukste momenten in de film zorgt. Dat de krokodil het uiteindelijk overleeft is ook een pluspuntje.

Een matige film dus, die helaas te weinig vermaakt.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 13:56 uur
Don_Mat schreef:
Sirieus, volgens mij heeft die Tobe Hooper, iets van een persoonlijkheidsstoornis. Echt, hij heeft super zieke goeie films gemaakt. En tussendoor, neem zen b regie kant het over. Wat was die een slechte film zeg! 0,5*

Huh?????????