locatie: Films » Management (2008) » Info

Romantiek / Komedie
93 minuten

geregisseerd door Stephen Belber
met Jennifer Aniston, Steve Zahn en Woody Harrelson

Een handelsreiziger, Sue Claussen (Aniston), checkt in een motel in en krijgt van de zoon (Zahn) van de eigenaar een fles wijn aangeboden. Hij geeft haar die fles omdat hij gevoelens voor haar heeft, die hij vervolgens de vrije loop laat door achter Sue aan te reizen. Die staat daar aanvankelijk onwelwillend tegenover.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2009, 13:04 uur
Ik vond Zahn niet geloofwaardig genoeg overkomen voor dit verhaal. Hij was net iets te veel sukkel om het de moeite waard te maken.
Verder natuurlijk voorspelbaar, zoals eigenlijk alle romcom's, en de combinatie met die Chinees kwam een beetje over als humor uit een high school comedy... Niet echt geslaagd, maar als je niks beters te doen hebt wel beter als niks...

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2009, 21:33 uur
Best grappig,, kon Steve Zahn zeker wel waarderen, Jennifer Anniston is precies hetzelfde als in de 1001 films/series die ze hiervoor gedaan heeft.

zeker geen hoogvlieger, maar qua amusement best aardig.
2,5**

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 9:41 uur
Romantische komedie romcom met leuk begin maar matig einde.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2009, 20:58 uur
beetje saaie humorloze film.
erg voorspelbaar.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 november 2009, 8:01 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Vreemde film maar.

Aniston speelt beter dan verwacht, maar haar keuzes als personage zijn bij vlagen curieus. Het is bij voorbaat al vreemd dat ze valt voor een stalker zoals Zahn in feite wel is maar wat ze doet, doet ze op zich wel goed. Heb me alleen wel gestoord aan dat vreselijke kapsel van haar. Ik hoop maar dat het de bedoeling was om haar als een muisje neer te zetten, want dat kapsel was wel heel erg duf.

De humor slaat ook niet echt aan. Het is een film die rustig voortkabbelt en nergens echt goed wordt.

Meer dan 2.0* kan ik er voor nu ook niet aan geven. Kan me weinig dingen herinneren die echt memorabel waren.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 november 2009, 21:36 uur
Kan niet precies aangeven waarom, maar vond het een lekkere film. Vind Steve Zahn altijd prettig in films en Jennifer Aniston was ook niet slecht. Ok films, perfect voor een brakke zondag of een rustige zaterdag avond.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 november 2009, 10:55 uur
Dit is een leuke film om naar te kijken.Verwacht geen top komedie maar een perfecte zondagmiddag film met je vriendin op de bank naast je.3.0

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2009, 19:00 uur
Dat ongekende gezicht van Zahn, toen Al Chinees tegen hem sprak, was het enige waar ik om moest glimlachen. "I'm just messin with you"

De film heeft de traagheid van een slak, toch heb ik het (met tegenzin?) uitgekeken.
Ben van mening dat het verhaal veel beter uitgewerkt kon worden. Jammer dat het regisseur Stephen Belber niet is gelukt. Je eerste film kan namelijk een pareltje zijn, maar ook een film om in een keer uit te kijken, en niet nog een keer te zien.
Het tweede kan positief bedoelt zijn, maar 'Management' is voor mij eerder een
"watch, after you've done watching, don't look back"-film. Dit noem ik geen komedie, maar eerder een dramatische romantiekfilm. Heel jammer, want het kon echt beter.

De film deed me qua verhaal trouwens een beetje denken aan 'A Lot like Love'.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2009, 18:29 uur
wat een geneuzel, dit hoef ik echt niet te zien. was zelfs niet benieuwd hoe het af zou lopen terwijl dat normaal altijd de reden is waardoor ik een film niet af kan zetten. daarom geef ik ook geen cijfer.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2009, 2:30 uur
Een erg lieve en ontroerende romcom.
Ik heb er graag naar gekeken. Het is niet dat je krom ligt van het lachen hoewel erg best wel wat leuke stukjes inzitten.
Acteerwerk is zeer leuk gedaan en het geheel laat je zeer zeker geboeid kijken.
Het is wel allemaal zeer voorspelbaar en weet je hoe het allemaal gaat aflopen, maar ik vond het niet erg.
Een leuke film om gewoon eens voor tussendoor te pakken.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 december 2009, 2:26 uur
Het idee achter een romantische komedie is meestal weinig origineel en eigenlijk in grote lijnen hetzelfde. Toch is het de makers gelukt om daar bij deze film een originele draai aan te geven zonder van het genre af te wijken. Daarom verdient de film al een compliment. Als daarnaast de hoofdrolspelers prima acteerprestaties neerzetten, dan verdient de film wat mij betreft wel vier sterren.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2010, 19:45 uur
Van alle films die ik nu met Jennifer heb gezien (en dat zijn er ondertussen redelijk wat) is dit niet de slechtste maar ook zeker niet de beste. Vanaf het begin denk je gelijk: nee, niet weer met een loser aanpappen en jahoor toch wel en natuurlijk speelt Jen ook weer de doorsnee huis- tuin en keukenmeid. Jammer. Verder is Woody Harrelson wel geloofwaardig en het verhaal boring, next...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2010, 21:24 uur
gewoon een leuke film zonder moeilijke pretenties. goed acteerwerk van Anniston en Zahn

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 8:04 uur
Gisterenavond de film gezien. Er betsaan nog steeds slechte films.
Slecht geacteerd en het verhaal is zeer kinderlijk. Slechte tekst.
Maar ja wanneer Jennifer Aston in een film speelt dan hoef je eigenlijk niet veel te verwachten.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 23:13 uur
Het verhaal gaat van links naar rechts en weer terug. Vaag hoe bepaalde acties worden ondernomen. In het "echte" leven was dat vrijwel niet mogelijk geweest.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2010, 15:25 uur
Tsja, na alle negatieve reacties en beoordelingen had ik deze film eigenlijk veel slechter verwacht.
Ondanks alle vreemde en bizarre acties van Zahn bleef het voor mij geloofwaardig, ik vind het juist mooi als iemand al het mogelijke eraan doet om een vrouw voor zich te winnen. Ok in het begin is het allemaal erg irritant, maar naarmate de film vordert begon ik er lekkerder in te komen, ik genoot zelfs van de film.
Komt natuurlijk ook wel door Aniston, sinds Friends ben ik verliefd op haar, zo slecht vind ik haar dus ook weer niet. Al is ze wel overduidelijk een genreactrice, met veelal dezelfde soort rollen. Ook Harrelson viel me weer positief op, hij heeft veel komische bijrollen de laatste tijd, ook hier is ie weer in vorm.

Verder gebeuren er natuurlijk een hoop onlogische dingen, maar het bedierf de pret niet voor mij. Leuk voor tussendoor!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 18:44 uur
Film was zo leuk tat ik gewoon na 30 min in slaap was gevallen!!!

niet ingelogd

109.064 gebruikers | 64.640 films | 23.981 regisseurs | 2.515.876 berichten | 3.548.935 stemmen