Love and Other Impossible Pursuits (2009)
Alternatieve titel: The Other Woman

37 stemmen | gemiddelde 2,93

Komedie /
Drama119 minuten
geregisseerd door
Don Roosmet
Natalie Portman,
Lisa Kudrow en
Scott CohenEmilia Greenleaf is een jonge vrouw, die pas met Jack Woolf getrouwd is en meteen zwanger is geraakt. Ze verliezen dit kind echter en het huwelijk loopt nu niet echt goed. Ze tracht haar wankele huwelijk te redden door een betere verstandhouding aan te gaan met haar nukkige vijf-jarige stiefzoon, William.Vanaf 17 juli te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen
[permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 15:46 uurOh, de eerste reactie alweer
Lijkt me toch een waardige film om een keer te zien.
3,5
[permalink] geplaatst op 4 maart 2011, 21:34 uurwanneer is deze film te zien?
[permalink] geplaatst op 7 maart 2011, 18:33 uur4leafclover schreef:
wanneer is deze film te zien?
Dat vraag ik me ook af!
3,0
[permalink] geplaatst op 8 maart 2011, 10:40 uurKomt deze überhaupt wel uit in Nederland? Ik kan op imdb geen release voor Nederland vinden.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2011, 16:23 uurEerste stem is binnen, ben benieuwd waar diegene deze film heeft gezien.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2011, 20:15 uurDeze film heeft in een aantal landen een limited release gekregen, maar of deze nog in België/Nederland uitkomt betwijfel ik.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2011, 21:11 uurAh, zo, in ieder geval bedankt voor het antwoorden

[permalink] geplaatst op 15 april 2011, 9:51 uurLisa Kudrow ziet er merkwaardig uit op de poster.
[permalink] geplaatst op 2 mei 2011, 7:00 uurInderdaad erg mannelijk...
3,0
[permalink] geplaatst op 3 mei 2011, 15:53 uurGisteren dan eindelijk gezien. Ik verwachtte een 'bouquetreeks' dramatische film en ik moet zeggen dat het daar op leek op sommige momenten. Het verhaal is niet standaard, maar bewandelt toch enigzins het voorspelbare pad. Ik heb ook mijn twijfels bij het genre komedie? Ik heb niet (vaak) gelachen.
Ik las op IMDB dat Jennifer Lopez ook benaderd was voor de rol en ik ben blij dat zij het niet is geworden. Want zonder Natalie Portman is deze film toch wel de helft minder aan sterren waard. Begrijp me niet verkeerd, Scott Cohen en 'Will' acteerden ook goed, maar Portman draagt deze film wel. Geweldig hoe zij acteert. Ik krijg steeds meer respect voor haar. En om dan nog even kort op de film terug te komen: één keer kijken en daarna vergeten. Niks bijzonders.
3,5
[permalink] geplaatst op 13 juli 2011, 22:09 uurKomedie is mij ook een raadsel, maar echt een drama die mij zeker door het zeer goede spel van Natalie Portman bleef boeien.
Gezien wat er hier geschreven wordt over de film was hij voor mij zeker boven verwachting goed.
3,5
[permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 22:52 uurBehoorlijke film met soms sterke teksten. Portman was ook op dreef en vooral sterk in de eindscene waarin ze naar mijn smaak precies de juiste toon zet zonder enig triomfantalisme.
Halfje extra daarvoor.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 september 2011, 19:43 uurKomedie als genre is echt fout, dit is een naar loodzwaar drama waar geen enkel glimlachje op van toepassing is. Voor mij ligt het echt wat te zwaar op de maag.
Natalie Portman acteert heel sterk, zit prima in haar rol en treft denk ik ook de enige juiste toon - zowel voor het karakter als in het spelen ervan. Zoals Breedbeeld ook al zegt, de eindscene is erg sterk en maakt dat punt nog eens extra duidelijk - de groei van het karakter van Emilia, Portman's rol in de film, naar een soort volwassenheid.
Maar ondanks het mooie acteren blijft de film toch steken op iets wat voor mij aanvoelt als strafwerk - je leert er misschien wel iets van, maar echt blij maakt het je nou ook weer niet.
[permalink] geplaatst op 17 september 2011, 19:14 uurIk vind dit een moooie film! het bleef mij boeien!
Er zit niet veel vaart in maar daar moet je juist van houden, elke scene word daardoor juist erg mooi en emotioneel uitgewerkt, wat deze film absoluut wel was.
Nathalie Portman vind ik een geweldige actrice, en ook in deze film vind ik haar weer erg sterk!
Ik voelde echt met haar mee in de film... ze zat er gewoon helemaal doorheen.
Het jongetje vond ik ook erg schattig en een prettige toevoeging van het verhaal...
4 sterren van mij !
3,0
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2011, 15:41 uurMooi meeslepend verhaal! Met prima acteerwerk!
3,5
[permalink] geplaatst op 18 januari 2012, 19:49 uurEindelijk gezien!
Er zit inderdaad niet veel vaart in maar vond het toch de moeite waard de film te zien.
ik snap alleen niet hoe ze hier een komedie in kunnen zien. Het is nou niet een film die je op je lachspieren werkt. je leeft eerder mee en de film blijft interessant ook al gebeurt er niet echt veel.
natalie is zoals we van haar gewend zijn weer top!
ja, ik vind het wel een aanrader!