132.018 gebruikers | 83.227 films | 30.121 regisseurs | 3.415.695 berichten | 4.763.890 stemmen

locatie: Films » Kill Switch (2008) » Info

Actie / Thriller
96 minuten

geregisseerd door Jeff King
met Steven Seagal, Holly Dignard en Karyn Michelle Baltzer

Detective Jacob Stillwell (Steven Seagal) is één van de meest geprezen detectives in het land. Zijn keiharde aanpak is legendarisch onder zijn collega's. Maar op zijn laatste klus lijkt hij zijn sterkste tegenstander te hebben gevonden; een sluwe, perverse moordenaar, die de stad terroriseert.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 13:20 uur
De gevechten waren waardeloos, alles werd tig keer herhaalt, je zag 1 beeld misschien wel 5 keer terug, vooral dat gevecht met die 2 Mexicanen in de bar is een grote grap, dat gevecht is het langste gevecht van de film (15 min) en je ziet daar alleen maar stunt doubles en beelden die achter elkaar geplakt worden.

15 van de 96 minuten is dus gewoon knip en plak werk dat door een kleuter met movie maker is gedaan, althans dat idee had ik dus.

Over het verhaal heb ik maar 1 ding te zeggen: Waardelooooooooos.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2011, 18:06 uur
Ondanks dat ik Seagal normaal erg kan waarderen (ook zijn vaak "mindere" DVD-films) is dit tot op heden echt het dieptepunt van wat ik ooit van hem heb gezien.

De actiescenes zijn bizar slecht en zo vaak herhaald dat het gewoon vervelend wordt om naar te kijken. Daarbij is het camerawerk ook erg matig.
Ook het acteerwerk is beneden alle peil en het gebruikte taaltje is te slecht voor woorden.
Hij probeerd een gangstertaaltje dat helemaal nergens over gaat.

Kortom: een echte afrader.....

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

exclusief € 0,99 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 13:51 uur
TIP_TIP_TIP_TIP_TIP______

Nu te koop bij BLOKKER 5 DVD'S voor 5€.

Een tip voort wie niet veel geld heeft!!!!!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juli 2011, 23:31 uur
thomas knol schreef:
TIP_TIP_TIP_TIP_TIP______

Nu te koop bij BLOKKER 5 DVD'S voor 5€.

Een tip voort wie niet veel geld heeft!!!!!

& een slechte smaak :P

Ok, nu even over de film. De actie is in mijn ogen echt ontzettend slecht gefilmd; Je ziet alles 6 keer gebeuren flitsend vanuit verschillende camerapunten waardoor het moeilijk te volgen is wat heel vervelend is, de beelden zijn merkbaar versneld, soms zie je dat ze ook dat het niet 100% mooi op elkaar volgt. Wat verder in de film begint het wel iets te wennen maar het blijft toch nog altijd redelijk storen. Enja.. als de actie al zo slecht gefilmd is maakt de rest al niet veel meer uit bij dit soort films. Maar voor wie het toch boeit toch nog maar even overlopen; acteerwerk is ondermaats, het verhaal ook voor zover er 1 uit te halen valt, van de muziek herinner ik mij niet te veel meer dus die zal alle sinds niet heel goed of heel slecht geweest zijn of zat er misschien niet in :P. Alles bij elkaar een magere 2,5* = niet de moeite om te zien laat staan te hebben.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2011, 14:20 uur
Waardeloze rommel, slechtste SEAGAL die ik tot nu toe gezien heb.
Gevechten trokken op niets, vervelende herhalingen slap verhaal.
Slechte acteerprestaties, .... enz.

AFRADER !

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 december 2011, 11:03 uur
Ik was blij toen die af was. Normaal is steven seagal altijd wel leuk maar dit is prut.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 december 2011, 0:01 uur
Lastig om er wat van te zeggen. Van enige plotopbouw lijkt geen sprake. Steven Seagal is een briljante recherche die willekeurige mensen in de kraag pakt voor misdaden die ze nog gepleegd hebben ook. Komt hij er niet uit, dan bestudeert hij kleurboeken in de bibliotheek. Laten we het er maar op houden dat Kill Switch vooral een wat bizarre film is. Wat ook vreemd is, is het camerawerk. Of beter gezegd de editing. Ik snap de neiging niet om bepaalde actiemomenten op vrij belachelijke wijze te herhalen. Een voorbeeldje. Waarom moet die gozer in het begin letterlijk elf keer uit het raam vliegen? Die oneliner erachter was dan weer wel gaaf. I think I dropped something. Bepaalde auto’s krijgen het ook voor elkaar om meerdere keren opnieuw te ontploffen en bij sommige lui groeien tanden direct weer aan. De actie is hard, maar vrij klote geschoten. Toch heb ik me er niet echt mee verveeld. Niets opzienbarends en natuurlijk is Seagals oudere werk beter. Aardig om eens gezien te hebben.