132.206 gebruikers | 83.151 films | 30.189 regisseurs | 3.421.719 berichten | 4.775.329 stemmen

locatie: Films » Ninja Assassin (2009) » Info

Actie
99 minuten

geregisseerd door James McTeigue
met Rain, Naomie Harris en Rick Yune

Als kind is Raizo van straat gehaald en getraind tot één van de meest dodelijke moordenaars van de wereld door de Ozunu-clan, een geheime maatschappij diens bestaan als een mythe wordt beschouwd. Door de genadeloze moord op zijn vriendin, door de Ozunu-clan, verdwijnt Raizo, wachtend en voorbereidend op wraak. Ondertussen onderzoekt Europol-agente Mika Coretti een aantal politieke moorden in Berlijn. Ze komt op het spoor van een ondergronds netwerk van Aziatische huurmoordenaars. Ondanks een verbod van haar baas bekijkt ze geheime bestanden om meer over deze Ozunu-clan te weten te komen. Hierdoor wordt ze echter zelf een doelwit. De clan stuurt de gevaarlijke Takeshi met een groep moordenaars op haar af, maar Raizo weet haar te redden. Nu staan ze beiden op de dodenlijst...

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 februari 2011, 19:59 uur
Wel een goede film, beter dan de andere ninja film uit 2009.
Beetje weinig bloed alleen :P

Ninja Assassin (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Ninja Assassin (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2011, 18:48 uur
een 3,5*

als je het vergelijkt met alle andere ninja films is dit toch de beste tot nu toe. veel bloed ook en prachtige effects. nadeel is wel dat het een beetje op cartoon lijkt. maar toch een best wel mooie Ninja Film :Y

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2011, 18:49 uur
dominion schreef:
Weinig :o ?

ik sluit me daar helemaal op aan: WEINIG !!!!!!!!!!!!!!! :o

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2011, 21:10 uur
een wegkijker,
niet echt een bijzondere film die je voor altijd bijblijft,
maar meer een film die je vermaakt op een zondagavond.
de vechtscene's en het verhaal waren onderhoudend.

3.5 *

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2011, 15:16 uur
Een actiefilm die wel redelijk is. Maar niks bijzonders. Veel geweld en actie gewoon en dat is het enige waar deze film denk ik ook voor is gemaakt.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2011, 10:45 uur
Erg goede film. Grootste minpunt vond ik dat er enkel Engels wordt gepraat, ook in situaties waar dat helemaal niet realistisch is.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2011, 12:08 uur
is dit echt zo'n slice and dice verhaal? Veel Gore etc?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2011, 12:40 uur
Yep, en een verhaal dat ver gezocht is en ver te zoeken is :)

bobbydigital01
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2011, 21:13 uur
Otjee88 schreef:
een wegkijker,
niet echt een bijzondere film die je voor altijd bijblijft,
maar meer een film die je vermaakt op een zondagavond.
de vechtscene's en het verhaal waren onderhoudend.

3.5 *

mee eens

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2011, 18:37 uur
De film begint vrij zwak vind ik, met een actiescène die echt zwaar over the top is. De benen en lichaamsdelen vrogen rustig in het rond, alsof het niets was. Maar goed, dat was uiteindelijk maar een korte inleding op wat nog zou komen. Het werd toch allemaal ietsje beter nadien, met nog een paar aardige actiescènes. Het verhaal was niet echt origineel, maar toch voldoende voor een film als deze.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 20:00 uur
Walgelijke prul van een actiefilm.

Het is niets meer dan een orgie van belachelijk geweld en slecht acteerwerk. Enige klasse of smaakvolle scénes hoef je hier niet te verwachten.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 20:07 uur
Aapje81 schreef:

Mag van mij met stip de flop 100 in.

Gegeven jou top 10 snap ik bovenstaande....

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 mei 2011, 21:09 uur
Vette Actiefilm

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juni 2011, 6:22 uur
Aapje81 schreef:

Mag van mij met stip de flop 100 in.

Ehhh, Bruce Lee was ook niet de beste acteur en de rest van de cast in zijn films was altijd beneden alle pijl.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 augustus 2011, 12:46 uur
Over the top actie met containers vol bloed. Heb hier wel van genoten. Goede rol van Rain.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 1:29 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Goede film, ik vond hem wel gruwelijk, er zitten een paar zeer mooie scenes in de film, in het begin moest ik een paar keer lachen, de manier waarop mensen gekilled worden word op een grappige maar goede manier gedaan, alleen weet ik nu achteraf niet wat het begin nou met de rest van de film te maken heeft... het acteerwerk vond ik ook wel redelijk goed gedaan, was niet veel op aan te merken. Er worden alleen iets teveel neppe dingen in gelaten wat van mij wat realistischer mocht, zoals dit:
de schaduws en de snelheid (met name op het eind van de film) en Raizo (ook al heeft hij talent) het opneemt tegen een stuk of tien skillvolle ninja's en ze meestal met gemak in twee of meerdere stukjes hakt...
Op een paar punten viel de film me wat tegen, maar op andere punten overtrof het echt de verwachtingen, daarom wou ik dat ze die slechte punten het wat anders gemaakt hadden dan was het echt een top film geweest, maar dat mag er niet voor onder doen, dat is het nu nog steeds.

4,0 sterren

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2011, 22:03 uur
Matige actiefilm over 'echte' ninjas in de moderne wereld. Na een leuke opening volgt een weinig boeiend plot, wat ik nu alweer vergeten ben. Ook het acteerwerk valt wat tegen. De gevechtscenes daarentegen zien er vaak mooi uit en zijn lekker bloederig en redelijk bruut. Net geen 3.0 sterren.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2012, 11:03 uur
Gewoon een lekkere film om naar te kijken. Veel actie en mooie gevechten. Wel af en toe iets te overdreven (onwerkelijk) maar dat schaat de film nauwelijks. Het is een aanrader.