Black Robe (1991)

geregisseerd door
Bruce Beresfordmet
Lothaire Blutheau,
Aden Young en
Sandrine HoltVergezeld door Algonquin-indianen gaan in de 17e eeuw een jezuïtische priester en een jonge compagnon; naar de wildernis rondom Quebec op zoek naar het einde van de winter. De jezuïet ondergaat een spirituele reis terwijl zijn compagnon verliefd wordt op de dochter van de indianenhoofdman. Tot ze steeds verder stroomopwaarts komen..
3,5
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2004, 15:58 uurGeen slechte film. Alleen dat de Fransen de Engelse taal spraken vond ik irritant. Doet mij aan 'hallo, hallo' denken.
Realistisch verfilmd.
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2004, 20:20 uurBij 'Allo 'Allo mag het. Bij 'serieuze' films niet...
[permalink] geplaatst op 27 december 2005, 18:41 uurgotti schreef:
Bij 'Allo 'Allo mag het. Bij 'serieuze' films niet...
Paths of Glory....?
[permalink] geplaatst op 27 december 2005, 19:16 uurStoorde me er daar niet aan.
veron35
[permalink] geplaatst op 16 december 2006, 17:24 uurDeze film heeft een speciale plek bij mij. het is de laatste film die mijn moeder en ik samen keken voor dat zij ee beroerte kreeg.
5,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2007, 21:16 uurdit is werkelijk een schitterende film met prachtige natuuropnames ik geef deze film een dikke 5*!!
4,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2008, 15:57 uurToch wat aparte film, die bij mij wat somberheid oproept. Mooie natuur, maar dat is al gauw in dit genre.