It's a Boy Girl Thing (2006)

537 stemmen | gemiddelde 2,95

Canada / Verenigd Koninkrijk
Komedie /
Romantiek91 minuten
geregisseerd door
Nick Hurranmet
Kevin Zegers,
Emily Hampshire en
Samaire ArmstrongWoody Deane en Nell Bedworth zijn buren en vijanden van elkaar. Op een dag worden ze wakker in elkaars lichaam! Nadat ze zijn bijgekomen van dit vreemde incident, hebben ze nog meer één doel: Het verpesten van elkaars reputatie!
4,0
[permalink] geplaatst op 23 juni 2010, 20:02 uurGeen origineel werkje, maar wel een heel leuk! We hebben natuurlijk al vaker gezien dat mensen van lichaam verwisselen, en ook dat mensen die elkaar niet kunnen uitstaan elkaar plots toch wel erg leuk vinden... maar de manier waarop het in It's a Boy Girl Thing aangepakt wordt is verfrissend! Leuke cast, vooral Kevin Zegers is een snoepje natuurlijk. Je ziet de standaard problemen voorbij komen waar tieners mee zitten, en ook dit is op een leuke manier neergezet. Voor mij absoluut een van de betere komedies, waar ik meer dan een keer een grote glimlach van op mijn gezicht kreeg.
1,5
[permalink] geplaatst op 21 juli 2010, 20:37 uurAls ik een dagje een meisje kon zijn dan zou ik met mijn vriendinnen naar Sex in the City gaan kijken en ons vergelijken met de karakters: ooh jij bent die en ik ben die...oooh... hihihi
3,0
[permalink] geplaatst op 21 juli 2010, 22:24 uurVoor mij toch 3 sterren... voorspelbaar maar ik heb wel kunnen lachen!
2,0
[permalink] geplaatst op 22 juli 2010, 9:29 uurCliché maar ontstijgt net het niveau wegzappen, 2*
2,5
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2010, 0:48 uurGewoon leuk om even te kijken met een paar vrienden, zo nu en dan eens lachen om een paar goeduitgevallen grappen, maar meer is het ook niet. Simpel wegkijkertje, iets te simpel.
3,0
[permalink] geplaatst op 29 december 2010, 22:53 uurMeegekeken met mijn vriendin, allemaal erg voorspelbaar (het concept is immers niet nieuw), maar ik heb wel met enige regelmaat gelachen en het acteren was niet onaardig.
Al met al een 6,5, maar aangezien dit zich niet laat vertalen in sterren, geef ik maar 3*, want voor een 7 was het niet goed genoeg.
1,5
[permalink] geplaatst op 24 maart 2011, 22:23 uurFreaky Friday uit '76 blijft toch de leukste. Een beetje een clichérijke film die vooral veel emotie door veel gejank en gedoe wil losmaken. Dat lukt niet echt. Af en toe een aardig momentje maar verder niet heel bijzonder. Vooral Zegers stond me erg tegen. o% uitstraling. Het meisje deed het wel aardig, maar de rest van de cast doet het ondermaats.
3,5
[permalink] geplaatst op 13 april 2011, 22:25 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenWilde de film al een tijdje bekijken, maar het kwam er maar steeds niet van. Dus vandaag eindelijk bekeken, en ben eigenlijk dol enthousiast.
Het had een matige opening en dat bleef een tijdje hangen maar na 10 minuten zat ik echt in de film en werd het lachen geblazen. Toen werd het acteerwerk toch iets beter, en het verhaal werd dieper uitgediept. Kevin Zegers is zeker een lekkerding, en vond hem eigenlijk een beetje op Zac Efron lijken

. Ook Samaire Armstrong ken ik eigenlijk niet maar deze rol past gewoon bij haar. Ze deed het dan ook beter dan goed, afgezien op het begin.
Het verhaal stelt natuurlijk niks voor he, dat kennen we allemaal al van onder andere Freaky Friday die ik toch wel iets beter vind. Maar dat neemt niet af dat dit een gewoon een goede film is. Het kijkt lekker weg, en binnen no time heb je de eindbestemming behaald.
Vond het toch leuk dat ze
elkaar haten, en elkaar belachelijk proberen te maken en voorschut te zetten als ze in elkaars lichaam zitten. En daarna toch meer begrip voor elkaar krijgen, en eigenlijk gaan samenwerken. Het eindigt dan ook weer met een voorspelbare happy end maar dat is alleen maar leuk.
Eigelijk presenteert iedereen onder de maat, behalve 2 hoofdrolspelers dan. De poster doet een beetje aan als een B-film maar dat valt allemaal wel mee.
Heb erg genoten, en zou de film zo nog een keer kunnen kijken. Alleen dan wel over een tijdje
4,0
[permalink] geplaatst op 13 april 2011, 22:27 uurLeuk stukkie TragieStar*! Blij dat ie beviel!
2,0
[permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 17:14 uurAf en toe ergerde ik me echt aan de slechte acteer prestaties.
[permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 14:24 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHeb me echt wel rot gelachen,de intro met de getekende mannetjes met de boom vond ik al erg leuk in het begin.Enkel jammer dat het zo voorspebaar was en dat sommige stukken zich iets te veel bleven herhalen.
Kevin speelde trouwens heel goed het meisje in zich ookal waren de huilbuien er soms wat over toch vond ik het kapot lachen Samaire doet het als jongen iets minder,maar ze kan het wel.
2,5
[permalink] geplaatst op 22 december 2011, 9:41 uurFilm zoveel met een wisseling. Heel erg beperkt en heel stereotyp. Boeit voor geen drol.