132.167 gebruikers | 83.095 films | 30.180 regisseurs | 3.420.614 berichten | 4.773.629 stemmen

Jingle All the Way (1996)

Jingle All the Way (1996)
825 stemmen | gemiddelde 2,43
mijn stem:
Familie / Komedie
88 minuten

geregisseerd door Brian Levant
met Arnold Schwarzenegger, Sinbad en Phil Hartman

Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z'n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 december 2010, 13:57 uur
Dick2008 schreef:
hoewel die buurman nog irritanter was.

Wijlen Phil Hartman was nochtans een groot komisch talent. Hij deed ondermeer de stemmen van Troy McClure en Lionel Hutz in 'The Simpsons'

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 december 2010, 14:01 uur
Echt heel goed is deze film niet, maar hij is wel erg leuk. Gister toch weer genoten, al heb ik de film (zoals denk ik de meeste) al 10 keer gezien.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Jingle All the Way (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Jingle All the Way (€ 5,89)
exclusief € 1,19 verzendkosten

Jingle All the Way (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2010, 10:42 uur
Ik heb de film tegelijk gestart met de andere die op tv was ik was ongeveer 7 minuten eerder klaar dan RTL 7.Voor de 2de keer bekeken op Dvd, het blijft een goede film van begin tot eind.

Arnold Schwarzenegger hoef ik niet in andere komedies te zien want dat wordt te veel maar hij heeft het wel erg goed gedaan in deze film, een beetje stijf maar dat is niet erg.Leuk origineel verhaal met wel enkele geslaagde grap. 3,0*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2010, 10:44 uur
Brian Levans een hele goeie regie die tenminste leuke familie films maakt ben blij dat die er is.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2011, 19:21 uur
Blijft toch wel een erg leuke kerstfilm.

Wordt toch wel een goede sfeer gepakt, en is vooral heerlijk om te kijken rond de kerst, net als Home Alone eigenlijk. Schwarzennegger zet misschien niet zijn beste rol ooit neer, maar doet wel weer goed zijn werk. De ene leuke situatie na de andere volgen elkaar in een best hoog tempo op. Helaas is het einde wat te over the top gebracht, en moet de familie moraal er weer metersdik bovenop liggen. Verder een prima en vermakelijke film.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2011, 23:06 uur
Stem verhoogd naar een 4*. Wat mij betreft de leukste kerstfilm :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2011, 13:42 uur
yeyo schreef:
Dick2008 schreef:

Op wikipedia staat dat ie doodgeschoten is door zijn vrouw....ik vond hem eigenlijk al zo jong gestorven? was een goede acteur...Leuke film. We hebben hem al een paar keer gezien, maar hij blijft hilarisch.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2011, 18:18 uur
Mmm, gelukkig dat kinderen zo gauw tevreden zijn. Want nu ik er 10 jaar later naar kijk, is Arnie nou niet de meest overtuigende acteur..... Toch blijft het echt een kerstfilm die ik ieder jaar moet zien.

movie-edje
4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 december 2011, 15:55 uur
komisch leuk verhaal, over een super-held speelgoed-pop,

( wie deze pop het eerst heeft )

kerstboom opgetuigt , kaarsjes aan, en deze film in de dvd-speler gooien ( genieten geblazen )

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 22:03 uur
Arnold Schwarzenegger is een vreselijke acteur, die stem alleen al. Spreekt die man engels?

Maar dat terzijde gelaten is Jingle All The Way de perfecte kerstfilm. Niet te zoet qua inhoud en heel veel leuke momenten. Daar leent het plot zich uitstekend voor. Het tempo ligt hoog, dus de film blijft boeien.

Eén van de betere kerstfilms! En wat een geloop voor een pop zeg. Ik was de hele tijd aan het denken, wat als dit bij de Bart Smit zou gebeuren haha :D

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2011, 14:35 uur
Een vermakelijke kerstkomedie dit.

Schwarzenegger heeft van zichzelf soms al iets onnozels over zich heen en daar maakt hij in deze film prima gebruik van. Hij is een van de grappige factoren in deze film. Hoewel het verhaal nergens verrassend is, zijn de grappen in de film soms behoorlijk leuk en daarnaast kijkt de film gewoon behoorlijk lekker weg.

Erg leuk trouwens hoe het hele Turbo Man gebeuren op een gegeven moment tot het haast belachelijke toe wordt opgezet. Ik kon er in ieder geval de humor wel van in zien. De ontknoping is behoorlijk spectaculair, maar loopt natuurlijk goed af. En daarmee verklap ik in feite niets.