• 9.388.096 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Cutler Beckett

avatar van Ank.eE

Ank.eE

De film is nog niet eens uit en er zijn al 50 pagina's xD

haha, maar het zijn dan owk 2 prachtige films geworden!

Ik kan niet wachten totdat de derde er is

Johnny Depp speelt prachtig

*Johnny ziet een 4e deel wel zitten, maar Orlando heeft niet zoveel zin in nog een deel*

Ik hoop dat dit geen gerantie is dat er geen 4e deel meer komt..

Pirates of the Caribean = Vett!!

Ank.eE schreef:

De film is nog niet eens uit en er zijn al 50 pagina's xD

haha, maar het zijn dan owk 2 prachtige films geworden!

Ik kan niet wachten totdat de derde er is

Johnny Depp speelt prachtig

Ik hoop dat dit geen gerantie is dat er geen 4e deel meer komt..

Pirates of the Caribean = Vett!!

die laatste zin zouden ze moeten legaliseren en in de wet zetten

volegsn mij wordt deze nog beter dan deel 2 en 1

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

Van mij mag er nog een deel komen.. dan eindigt het tenminste ook niet als een trilogie.. net zoals de LOTR..

Maar zowel Orlando Bloom & Keira Knightley stoppen na dit deel..

Dat werd in ieder geval gezegt door hen..

avatar van Aylatje

Aylatje

ik heb ook niet gezegt dat het waar is he.!!

JohnWilliams

Ook ik zie nog wel een deel zitten, vooral omdat het een film is met Actiestukken & Humor, vooral de humor van (Captain) Jack Sparrow bevalt mij wel, laat deel 4 maar komen hoor!

avatar van susan**

susan**

ik verheug me der zo op, kan niet wachten!

hoop dat er nog een deel komt!

ookal spelen Orlando en Keira niet mee Johnny Depp is toch het belangrijkst

bovenste,nieuwste bericht:

'Today's the day for the premiere of Pirates of the Caribbean: At World's End at Disneyland in California.' -- Dat was gisteren dan.

Staan wat links in het stukje, 1e twee zijn reports.. heb al wat ervan gelezen, grappig ^ ^ Van mensen die erbij waren. Krijg je toch een idee, lol Kun je lezen als je wilt.

3e vind ik zelf niet echt interessant als je bij search: pirates of the caribbean intypt, dan krijg je videos van potc 3 ook, interviews met meerdere mensen.

Omg, en look at that picture godsamme, als ik daarbij was en Johnny zou aankomen lopen over de rode loper zou ik neervallen, my god, wat ziet hij er goed uit daar.

avatar van susan**

susan**

anne J schreef:

haha idd hij ziet er zoo sexy uit, ook op de rolling stones cover

ik zal ook flauwvallen haha

-jack_sparrow-

van dmc kwamen er stripboeken uit en van at world's end zal dit weer gebeuren.

best leuk om zo het verhaal te lezen.

avatar van DeCol

DeCol

Als Keira en Orlando stoppen vind ik niet dat er nog een deel moet komen. Vaak zijn meerdere delen niet goed voor een film, bij deze reeks wel maar ik denk dat ze niet teveel delen moeten maken. Dan begint dat hele piratenverhaal ook wat langdradig te worden.

avatar van P8rb

P8rb

Als dit weer een mooie film word, zou dat een goede afsluiter zijn van de trilogie.

Meerdere pics v/d Premiere

(Geen keira, want die was er niet)

avatar van DOBBY DIGITAL

DOBBY DIGITAL

Ben bang dat Orlando zich geintimideerd voelt door Depp, Depp speelt een voortreffelijke onvergetelijke rol, en hij is het eerste waar ik aan denk bij het woord 'pirates'.. En inderdaad is dat voor een filmster niet zo toepasselijk om weggeschoven te worden, dus ergens heeft Bloom gelijk. Maar desalniettemin het is wel onvergeeflijk als hij ermee stopt. Hij hoort bij de act..

Nou genoeg over dat voorval.

Ik hoop dat deze film alle records gaat breken, want de laatste tijd komen er niet zoveel spannende leuke films meer uit. De top reeksen zijn weer in opkomst. Harry Potter, Pirates, Black Snake Moan, Shrek 3, The Bourne Ultimatum, hopelijk Transformers, The kingdom, Stardust and so on..

Break em' a leg producers!

mooi gezegd .

en hopelijk waar.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Ik vond Bloom toch al een slechte acteur (Knightley ook trouwens), Depp is gewoon erg goed als Jack Sparrow. Ik hoop dat er ook nog wat te lachen valt in dit deel, de trailer ziet er nogal donker uit. Deel 2 vond ik een lichte tegenvallen ten opzichte van het geweldige deel 1.

Maargoed, ik ben erg benieuwd naar deze film!

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Ik heb deel 1 en 2 gezien. Allebei zeer grote toppers, met goede acteurs (Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley). Deel 2 was wat beter dan 1.

Naar deel 3 ben ik zeer benieuwd na het open einde van deel 2. Ik hoop dat dit deel, deel 1 en 2 overtreft. Zo in de trailer te zien komt dat wel goed.

Ik lees ook over een deel 4. Dat vindt ik trouwens zeer overbodig om een deel 4 te maken. Eigenlijk hadden ze het al bij 2 films moeten laten. Een deel 3 mag nog toegelaten worden, maar deel 4 twijfel ik over of die goed wordt.

avatar van Leviathan

Leviathan

-jack_sparrow- schreef:

dat is de teaser poster niet!

dat is de officiele.

dit is de teaser poster.

Das pas een simpel ding!

Die ken ik ook nog wel maken met photoshop

avatar van Horrordude

Horrordude

Filmfreaker schreef:

Ik denk dat je na het zien van deel 3 pas kunt zeggen of een deel 4 overbodig is.

avatar van Leviathan

Leviathan

je ziet bij At world's End zelfde voorkant als hier ... en al helemaal niet dat photoshop plaatje waarmee -jack_sparrow- aan kwam zelf geupload en zonder bron betrouwebaare bron:P

En op http://www.imdb.com/title/tt0449088/ ook zelfde poster en ik vermoed dat imdb heus wel de goeie poster heb..

avatar van Zenview

Zenview

Horrordude schreef:

Horrordude , hij zegt persoonlijk zelf dat hij twijfelt of deel 4 een degelijke Film wordt, en niet nodeloos.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Deel 1 & 2 waren al geweldig. Deel 3 lijkt me nog beter te worden. Maar deel 4 lijkt me nutteloos. In iedergeval kan echt nie wachten:P

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

Van mij mag het er 4 worden.. dan wordt het niet zo saaie trilogie ^^ Niet dat pirates saai is want het is GE-WEL-DIG ^^

Maar 4 delen is weer een keer wat anders ^^ Je heb haast alleen maar trilogie's..kyk maar naar Lotr.. X-men, Blade.. noem maar op.

JohnWilliams

The Matrix heeft toch ook maar 3 delen?

Kan het allemaal niet meer bijhouden hoor....ook ik zie een 4e deel wel zitten maar hopelijk is het script dan niet te veel afgeraffeld. Hopelijk komt dan ook Bloom & Knightley er weer in voor, want die horen er toch echt ook bij. Depp is de beste en zal ook altijd CAPTIAN Jack Sparrow blijven, hopelijk word hij niet altijd als de dronken piraat gezien.....(zou ik een beetje zielig voor hem vinden), al hoewel Sparrow wel door de meeste als een grappige artiest word gezien.

anne J

Er is toch niks mis met een triologie? Dan is Pirates of the Caribbean mooi afgesloten (wat deel 1 eigenlijk al was, prachtig afgesloten, maar ze moesten weer eens meer geld verdienen). Je kunt niet eindeloos door gaan :-/

( LotR blijft trouwens toch echt de meesterlijkste triologie aller tijden, vind ik dan PotC kan er moeilijk tegen op, hoewel ik PotC 1 als film op zich misschien net zo leuk vind als LotR )

btw, woow al 51 pagina's at worlds end en hij is nog geen eens uit

-jack_sparrow-

weer heeft er iemand gestemd.

ik hoop echt dat het verhaal zich aansluit bij de vorige delen , want als ik kijk naar de filmpjes en clips zie je dat het een heel andere stijl is dan de vorige twee , maar dit gaat waarschijnlijk wel goedkomen.

avatar van tv1984

tv1984

amai die duurt 168'

avatar van cokken

cokken

Bij IMDB scoort ie nu 8.8

Behoorlijk!!

JohnWilliams

Hij lijkt me ook ongeloofelijk!!!

Heb er zin in om de 3e te kijken.....hopen dat het een Happy End heeft.

JohnWilliams schreef:

Hij lijkt me ook ongeloofelijk!!!

Heb er zin in om de 3e te kijken.....hopen dat het een Happy End heeft.

voor mij mag dat ook wel , als het maar een passend einde is om deze trilogie af te sluiten .

ik hoop dat het ongeveer zal eindigen als in deel 1 maar daar enorm spectaculairder.

avatar van sju

sju

cokken schreef:

Bij IMDB scoort ie nu 8.8

Behoorlijk!!

Met 875 stemmen.... Dat zijn alleen stemmen van fans die de film al in Disney Land hebben gezien.... zegt dus helemaal niks (hoop zelf wel op een goed resultaat hoor)