Kung Fu Panda (2008)

Mark Osborne en
John Stevensonmet de stemmen van
Jack Black,
Dustin Hoffman en
Angelina JoliePo is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarom in de leer bij Kung Fu master Shifu. Po zet de wereld van de Kung Fu compleet op zijn kop! Hij wordt een held door te leren dat als hij in zichzelf gelooft, hij alles kan bereiken.Vanaf 4 april te koop op Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen
2,0
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 20:21 uurSlechtste animatiefilm die ik tot nu toe heb gezien, niettemin blijft het een animatiefilm, en zitten er ook nog wel wat goede scenes in, 2 sterren.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2009, 14:13 uurViel me toch tegen terwijl ik de hoop had een lollige animatiefilm te zien. Op de gevechten na, is het veel te braafjes en lijdt het aan de welbekende Disneykwaal. Echt veel wil er ook niet gebeuren in de film. Het karakter Po vond ik overigens een copy-paste-actie van Shrek. Qua postuur, mimiek en invulling van het loserige personage dat het toch ver kan schoppen, kon ik geen grote verschillen ontdekken.
4,0
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 3:24 uurWat een "geniale" animatiefilm! Ik heb er nu flink wat gezien maar dit is toch zeker en zonder twijfel een van de beste! Die gezichtsuitdrukkingen en die kleine details en geinigheden geweldig... zonder meer een aanrader!
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 3:26 uur88Fabian schreef:
Jeetje wat was dit slecht.
"Typisch" ...
Maar niet apart gezien je bizarre manier van stemmen

[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 16:10 uurKung fu panda 2: The Kaboom of Doom.
Donderdag 30 juli 2011
4,0
[permalink] geplaatst op 11 november 2009, 21:55 uurHet begint een beetje een standaard optie te worden. Het maken van een 2de en 3de delen bij vele animatie filmen.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 18:27 uurmiddelmatige animatiefilm waarbij vooral de gevechten leuk zijn. Het verhaal is maar magertjes en bezit te weinig emoties en humor. De figuren waren ook niet zo boeiend. 6/10
4,0
[permalink] geplaatst op 25 november 2009, 8:47 uurErg leuke film van DreamWorks met stemmen van bekende acteurs. Leuke karakters, leuk getekend en een leuk verhaal. 4,0.
[permalink] geplaatst op 29 december 2009, 3:15 uurAllereerst: zo lang mogelijk proberen uit te stellen, zodat ik deze film niet hoefde te zien. Uiteindelijk, geforceerd door een hele hoop vrienden die 'm opnieuw wouden kijken, toch maar gaan kijken. Sjonge, die animatie films zijn grappiger dan ik dacht. Sterker nog, ik ging aan een stuk plat! Niet omdat het 'dom' was, maar gewoon grappig, qua humor! Dan is't verhaal redelijk goed, cliché, maar 't is ook voor kinderen bedoeld! Kungfu Panda is altijd geslaagd!
4,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2010, 17:09 uurVandaag heel toevallig gezien op Film1. Doen ie uitkwam dacht ik nog van: ja ja, zal wel.
Maar ik vond hem echt heel tof. Echt gelachen en genoten. En hele mooie animaties (stukken beter dan bijv. Monsters vs Aliens).
En gelukkig ben ik niet de enige die Po wel heel erg op Shrek vind lijken met zijn gezichtsuitdrukkingen

4,0
[permalink] geplaatst op 6 januari 2010, 3:46 uurPrachtig animatiefilm. Zelfde niveau als "Finding Nemo" of zelfs ietsje beter. Goede humor en goed verhaal.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 14:10 uurRedelijke animatie, hij kijkt makkelijk weg,
het ziet er snel en flitsend uit wat ten goede komt aan de film.
Maar helaas is het verhaal en de personages weinig onthullends,
hierdoor is het niet meer dan een grappig filmpje.
[permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 14:30 uurik vond, hem wel lachen goed gemaakt, en de volgende wel ik ook wel bekijken
2,5
[permalink] geplaatst op 13 april 2010, 10:17 uurDegelijke animatie voor jong en oud, maar te voorspelbaar om een topper te worden; bij de eerste scene kun je de laatst al uittekenen. Paar aardige typetjes en grappen, een beetje fun met slomo's, het was allemaal wel te behapsnappen.
2,5*.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 april 2010, 14:52 uurVond deze animatie meer als geslaagd.
Zaten veel grappige stukken in en verhaal was zeker niet slecht.
Vond alles zeer goed uitgewerkt want had er minder van verwacht maar toch blij dat ik deze gezien heb.
3,5 sterren
[permalink] geplaatst op 6 juni 2010, 3:46 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenDit is pas een leuke animatiefilm. Po en de rest van de personages zijn allemaal erg geslaagd en grappig. De tijgerin vond ik wel wat minder, zowel het personage als de stem. Maar anderen zoals Oogway de oude schildpad, Shifu en de kleine sprinkhaan maken alles goed. En natuurlijk ook Tai Lung, wow, wat een gevaarlijk beest is dat. Een gevangenis met maar één in- en uitgang, en niet minder dan 1000 bewakers voor maar één gevangene. En zelfs dat kan Tai Lung niet tegenhouden om te ontsnappen. Die ontsnapping is ook een spectaculaire scène. Dan is het natuurlijk wel een beetje vreemd en zelfs jammer dat Po op het einde van de film nogal redelijk makkelijk weet af te rekenen met deze gevaarlijke Tai Lung. Maar goed, dat hoort erbij natuurlijk. Het verhaal voorspelbaar? Waarschijnlijk wel, maar dat maakt hier weinig uit, het is gewoon erg leuk om te kijken.
De animatie ziet er echt prachtig uit en wordt begeleid door een sterke soundtrack.
Ja hoor, ik vind deze Kung Fu Panda echt een mooie animatiefilm met leuke personages en erg geslaagde humor. Dit is een aanrader!
3,0
[permalink] geplaatst op 1 juli 2010, 14:17 uurPaar momenten waren grappig, leuk!
Mooie animatie ook., verder vond ik het toch niet zo heel bijzonder.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 juli 2010, 16:45 uurSommige grappige momenten, sommige iets minder. Over het algemeen dus een goede, maar zeker niet sublieme animatiefilm (waar we de laatste jaren een beetje mee overstelpt worden).
[permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 21:45 uurBeetje aan de lange en soms saaie kant maar opzich best grappig
4 op de 10 krijgt deze van mij
3,5
[permalink] geplaatst op 27 juli 2010, 12:10 uurik heb gister hoe tem je een draak gezien en die vond ik super, maar normalitair heb ik het niet met animatiefilms
hoe is deze film? is deze echt voor kinderen of ook voor de wat volwassenen onder ons en is deze een aanrader?
[permalink] geplaatst op 27 juli 2010, 19:37 uurVind deze toch wel kinderlijker dan bijv Ice Age
3,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 18:59 uurMeer dan degelijke animatiefilm met naast leuke actie (sommige scènes zouden echt vet zijn in een echte actiefilm met de volledige Jackie Chan ipv enkel zijn stem) ook verschillende grappige momenten.
Voor mij had het verhaaltje wel wat extra verhaallijn of uitdieping kunnen gebruiken, want verder dan uitverkoren worden, trainen en vechten gaat het niet. Niet dat ik van een animatiefilm een complex iets verwacht, maar een beetje romantiek, verraad, etc had ik wel kunnen smaken. Het trainingsprogramma waarin meelballen en koekjes eten zo snel tot fysiek positief resultaat leidt wil ik zeker eens inkijken, maar dat terzijde
Ander negatief punt is dat de versie die ik gezien had de Belgisch-Nederlands gedubde was en ik veel liever de originele acteurs aan het werk had gehoord.
Toch een aanrader!
2,0
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 10:40 uurMatig filmpje met matig verhaal, aan de animatie ligt het niet. 2,0*
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 16:11 uurKomt deze nou echt vanavond? Teletekst en sbs 6 site hebben Bee Movie gepland staan. En de tv-gidsen Kung Fu Panda maar dan om 20:00u
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 17:49 uurjuhnzun schreef:
Vind deze toch wel kinderlijker dan bijv Ice Age
Dat is nou precies hoe ik erover dacht, leuk voor de kids. Vond het een redelijk amusante film, maar meer ook niet. 3*
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 19:21 uurRaar, ik zie toch echt een andere film, eentje over bijen...Mhh, raar:O
Wel een leuke film hoor, die bijenfilm, deze film nog niet gezien!
3,5
[permalink] geplaatst op 21 september 2010, 22:21 uurOp zich mooi gemaakte animatie. Vind de personages wel wat 'hoekiger' dan in andere, maar niet storend. Vechtscenes waren mooi gemaakt en ook in de stijl van bepaalde kung fu films...de slow motion o.a.
Er was best wel leuke humor erin verwerkt. Het verhaal was standaard, met idd. een typische Disney einde.
Favoriete personage was voor mij de schildpad.
2,0
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2010, 16:30 uurKung Fu Panda is niet mijn ding ik vind dan ook panda's vreselijke beesten en ook animatie is niet mijn ding.