Nacho Libre (2006)

geregisseerd door
Jared Hessmet
Jack Black,
Troy Gentile en
Efren RamirezIgnacio is een Mexicaanse priester die een simpel kookbaantje in een klein weeshuis heeft. Maar eigenlijk zou hij veel liever worstelen dan koken. En als hij stiekem meedoet aan een worstelwedstrijd (als de gemaskerde Nacho) blijkt dat hij er zelfs geld krijgt, ook al verliest hij. En dat geld kan mooi besteed worden aan gezond eten voor de weesjes, in plaats van de dagelijkse bruine derrie in het weeshuis. Een nadeel echter is dat de nieuwe en bloedmooie Zuster Encarnación maar al te duidelijk maakt hoe de kerk over worstelen denkt...
2,5
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 21:15 uurMetalfist schreef:De edele sport der boksen onder één kam scheren met worstelen
Ow... Ik zie het nu pas, dat ik het verkeerd beoordeeld heb.. Ik dacht dat boksen en worstelen hetzelfde waren, namelijk..
4,0
[permalink] geplaatst op 30 januari 2010, 15:18 uurIk hou van Jack Black én van Mexico. Dus film kon dus bij mij vooral al niet meer stuk. Supergrappig.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 23:58 uurEindelijk weer een grappige film met Black in de hoofdrol. Alleen de 'Tenacious D' zang momentjes pasten hier totaal niet bij. Toch een dikke 3,5*
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2010, 23:15 uurGa de film denk ik wel kijken. Ik zie de poster zo vaak hangen met Jack Black op de voorkant. Lijkt me echt grappig!!!
dominion
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 18:22 uurLeuke familiefilm.
De humor is heel leuk bedacht kon wel lekker lachen.
het verhaal is ook wel apart en best wel leuk.
Vond Jack Black perfect voor deze rol en de muziek was ook heel aanstekelijk
0,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2010, 20:17 uurOubolligheid alom, het verhaal kon me niet pakken. Driekwart uitgezeten; halve ster voor de toastssmakkende scene.
2,5
[permalink] geplaatst op 9 februari 2011, 14:59 uurOndanks het leuk bedachte verhaal vond ik de film wat tegen vallen.
De combinatie van een Christelijk weeshuis met nonnen en het worstelen was vreemd en ik miste de grappen.
Het acteren van Jack Black was wel goed.
Met hem in de hoofdrol maakte het toch nog iets wat plezieriger om te kijken.
De gevechten zagen er nog wel redelijk uit, maar niet spectaculair, in ieder geval wel (redelijk) realistisch.
Leuk, maar geen aanrader !
2,5 ster.