Hot Shots! Part Deux (1993)

1056 stemmen | gemiddelde 2,91

Komedie87 minuten
geregisseerd door
Jim Abrahamsmet
Charlie Sheen,
Valeria Golino en
Lloyd BridgesNa alle avonturen in Hot Shots heeft Topper Harley (Sheen) zich teruggetrokken om bij een klooster als klusjesman te gaan werken. Hij wordt gevraagd voor een geheime missie waar hij het reddingsteam moet redden dat het reddingsteam ging redden dat krijgsgevangenen van de Golfoorlog moest gaan redden. Met een grote knipoog naar o.a. Rambo en Commando gaat Topper de uitdaging aan, geholpen door de president, waar enkele schroefjes flink bij loszitten.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 17:48 uurBest geinige parodiërende film die af en toe iets te over-the-top is, maar weliswaar toch z'n leuke momenten kent.
En wat heeft Valeria Golino een sexy accent eigenlijk..

3,5
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 18:34 uurde rambo parody doet me net wat meer dan topgun , daarom vind ik deze ook leuker en ind soms vet over de top maar toch lachen HAHAHA
GUMMYBEREN GUMMYBEREN WAHAHAH
[permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 19:39 uurzo 4 april om 19.45 op 2BE
3,5
[permalink] geplaatst op 18 april 2010, 10:08 uurminder dan deel 1 maar toch heel grappig
3,5
[permalink] geplaatst op 8 mei 2010, 12:56 uurgisteren weer een keer gekeken, heerlijke film.
3,5
[permalink] geplaatst op 8 mei 2010, 15:26 uurGelijkmatig niveau van het eerste deel, nog steeds lekker droog grappig en vermakelijk!
De meeste grappen waren erg geslaagd en vooral de kleine details maken deze film leuk
Net als het eerste deel, 3,5 sterren

1,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2010, 21:04 uurZo slecht, maar stiekem toch wel cool.
Eigenlijk moet C. Sheen t gewoon bij Platoon houden.
4,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 10:22 uurGewoon weer een toppertje!
1,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 1:09 uurHet begin was best wel leuk, maar al snel begint de überflauwe humor te vervelen. De niet-grappige dwaasheden blijven elkaar gedurende de hele film in sneltempo opvolgen. Haha, wat grappig,... Niet dus.
Het eerste deel vond ik al niet veel, maar dit is dus net zo slecht of zelfs nog slechter.
5,0
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 15:35 uur
3,5
[permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 17:17 uurHeb stiekem toch behoorlijk om deze film moeten lachen. Prima film als je zin hebt in comedie.
[permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 23:57 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen3 sterren voor de rambo scene met zijn scheve rambomond xD & de scene van de kantjesmaaier in de jungle
2,0
[permalink] geplaatst op 27 februari 2011, 19:32 uurErg matige film, die het lang niet haalt bij deel 1. Heb maar weinig kunnen glimlachen, laat staan lachen.
[permalink] geplaatst op 5 maart 2011, 14:16 uurHet eerste was al niets, en aan deze kan ik al helemaal geen score geven. Nog belabberder, nee dan vind ik dat Leslie Nielsen het in hetzelfde genre toch veel beter doet.
3,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2011, 14:37 uurI had to come. It was a sequel.
blijft een leuke film. gedachten op 0 en lachen.
3,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2011, 23:42 uurEcht een flauwe film maar blijft gewoon een lachen deze film net als deel 1 haha..
4,0
[permalink] geplaatst op 7 juni 2011, 23:44 uurHelaas deel 1 gemist vandaag, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat "part deux" beter is dan deel 1.
Heerlijk om te zien hoe er eind jaren 80 en begin jaren 90 zulke flauwe humor werd gebracht.
Ik heb hem al tig keer gezien en steeds moet ik weer lachen om de hilarische parodieën. (Rambo 3, Terminator 2, Starwars, Apocalypse Now)
Het is ook grappig om te zien (althans viel me de vorige keer op ten ik deel 1 zag) dat de acteurs uit Two and a half men ook meedoen. Jon Cryer (Alan) als schele piloot in deel 1 en Ryan Stiles (Herb Melnick) in part deux.
4,5
[permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 0:26 uurKeek deze vroeger wel eens 4 of 5 keer per week, dik verdiende 4.5*
3,5
[permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 1:28 uurNet als deel 1 heb ik deze film al wel minstens 10 keer gezien. Keer op keer blijf je toch weer achte zitten met een dikke glimlach. Moet wel zeggen dat deze film wel iets langdradiger oogt, maar ook hier ontkom je weer niet aan de grappenkanon die op je wordt afgevuurd. Toch is ook hier de humor wel iets minder hoogstaand dan de oude films die hij met Zucker heeft gemaakt. Die hebben in elke film toch wel een visuele grap die onovertrefbaar zijn. Je merkt wel overduidelijk wat Abrahams aandeel in die film is geweest en die van Zucker qua humor. Prefereer toch die van Zucker met de geniale woordspelingen af en toe.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 19:50 uurLeuk vervolg waarbij dit keer vooral Rambo wordt gepersifleerd, maar uiteraard passeren ook flink wat andere films de reveu. Het verhaal en de opbouw is een stuk beter, wat deze film een stuk onderhoudender maakt dan zijn voorganger. Het grappensaldo ligt nog steeds even hoog, en als je even niet kijkt, heb je weer een grap gemist.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 juni 2011, 20:52 uurRedelijk amusante parodie. Ongeveer van hetzelfde niveau als deel 1.
De films die hierin geparodiëert worden, zijn interessanter dan deel 1.
Verder zijn de grappen even flauw. Maar het avontuurlijke onderwerp (Rambo-decor) was toffer dan die vliegtuigjes uit deel 1.
Voorts zowat dezelfde cast. Ouwe rot Lloyd Bridges was weer humorist nr 1.
Net als deel 1: 3.
3,5
[permalink] geplaatst op 21 juni 2011, 21:43 uurVeel beter als deel 1.
Had van deze niet zoveel verwacht maar met deze toch wat gelachen

Leuke film voor een rustig avondje
3,5 sterren
3,5
[permalink] geplaatst op 29 juli 2011, 14:53 uurAbsoluut een hele verbetering ten opzichte van deel 1!
Deze film is in alles leuker, maar vooral de hoeveelheid grappen en de kwaliteit daarvan zijn een stuk beter!
Heb me echt helemaal verrot gelachen af en toe.
De knipogen naar bijv Rambo zijn echt super goed.
Met Charlie Sheen is het lachen geblazen en daarvoor zit je voor een film als deze gebakken!
3,5 ster!
3,0
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2011, 12:17 uurErg geinig filmpje met de leuke grappen, beter dan het 1-ste deel, hier gebeurt veel meer in.
3,0
[permalink] geplaatst op 25 september 2011, 16:37 uurLeuk vervolg op het eerste deel met een totaal ander verhaal. Ook in deze film wordt weer een film enorm op de hak genomen en in dit geval had Rambo de eer. De drie hoofdrolspelers uit het eerste deel heeft men weer gehandhaafd en daar heeft men goed in gedaan want ze deden het weer leuk en Lloyd Bridges stal wederom de show. Net zoals bij het eerste deel is de humor vaak best flauw maar omdat er zoveel humoristische momenten inzitten is zeker minimaal de helft ervan geslaagd.
[permalink] geplaatst op 14 november 2011, 3:33 uurhilarisch
puckb96
3,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2011, 18:48 uurje kunt zeggen van charlie sheen wat je wilt, maar humor... daar heeft hij verstand van!!
Ik heb het eerste deel van de hot shot reeks nog niet gezien, maar dit tweede deel is gewoon echt werkelijk een vermakende komedie die rambo iii en commando beiden hartstikke voor schut zet.
Ook wel grappig dat richard crenna (die de rol speelt van col. trautman in de rambo films) ook daadwerkelijk zowat dezelfde rol speelt in deze film.
Werkelijk is deze hot shots part deux een geweldige spoof.
Dit is zoveel beter dan die shitfilms zoals epic movie enz.
mauwiewauwie
[permalink] geplaatst op 18 november 2011, 19:10 uurDat zal ook de rede zijn dat hij meer spoof's als in de scary movie 3 te zien was.Er zijn ondanks vrouw(en)die niet zo om zijn humor kunnen lachen in een hotelkamer zie (roddelpers ) trouwens nog bedankt voor de tip van galo briljante film op de revenge van de dood van zijn broer te filmen en de nazi zo neer te zetten gewoon briljant.
Deel een van deze parodie/spoof is ook wel briljant goed .Van de gehele Sheen/Esteves familie is trouwens elke film wel de moeite waard!