Volle Maan (2002)

Drama / Romantiek
100 minuten
geregisseerd door
Johan Nijenhuismet Daan Schuurmans, Cas Jansen en Ellen ten Damme
De film vertelt het verhaal van zeven schoolverlaters die op een kruispunt in hun leven staan. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk nemen ze belangrijke beslissingen, die hun leven zullen veranderen.
1,0
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 20:37 uurMaansverduistering.
Alhoewel? Die zijn wèl mooi om te zien...
Door de zaadfilm Costa werd ik helaas ook herinnert aan dit clichématige en zwakke filmpje vol doldwaze accenten.
Van de verschrikkelijke Nijenhuis uiteraard. Maar ditmaal met zulke slechte acteerprestaties dat het lachwekkend wordt.
Troep.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2009, 14:59 uurIk snap zelf ook niet helemaal waarom deze in de flop 100 staat.. aangezien deze film hardstikke leuk is voor een meisjes van 12+. Ik heb hem zelf wel 10 keer gezien en we hadden deze film thuis op videoband.. Misschien heb je als meisje van 13/14 jaar geen idee wat een goede film is, maar dan mag die nog wel leuk zijn toch?? Toen ik zo oud was was dit de ultieme film die je moest gezien hebben..
Het blijft natuurlijk een nederlandse film en de acteurs zijn echt niet geweldig maar het verhaal is leuk om te volgen en het is geen Paris Hilton film. Dit heeft toch echt meer niveau.
2,0
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2009, 15:22 uursweetlover100 schreef:
Tot zover was ik het volledig met je eens, ondanks mijn eigen stemmenwaardering voor deze film!
Het blijft natuurlijk een nederlandse film
Nou en?
en het is geen Paris Hilton film. Dit heeft toch echt meer niveau.
Kom op nou... Paris Hilton is echt geen definitie voor 'slecht'. Ik geef toe dat Bottom's Up bagger was maar House of Wax, Repo! en The Hottie and the Nottie waren toch echt wel acceptabele films. [/quote]
3,0
[permalink] geplaatst op 3 november 2009, 15:49 uurKom op nou... Paris Hilton is echt geen definitie voor 'slecht'. Ik geef toe dat Bottom's Up bagger was maar House of Wax, Repo! en The Hottie and the Nottie waren toch echt wel acceptabele films.
Nou daar moet ik je gelijk in geven, maar zoals je zegt; Acceptabele flims..
Meer niet

2,5
[permalink] geplaatst op 5 november 2009, 0:00 uurNiet al te beste Nederlandse film, maar het heeft wel iets gezelligs zo op die boot en dat eilandje. En een geweldig nummer van Daan Schuurmans in de film beetje TOEN IK JE ZAG uit All Stars, slecht gezongen maar toch leuk nummertje.
1,5
[permalink] geplaatst op 25 november 2009, 10:28 uurLeuke film voor mensen die houden van programma's als Costa etc.
Geen topper.
0,5
[permalink] geplaatst op 12 december 2009, 13:38 uurVerschrikkelijk slechte film. Ongelofelijk mager verhaal en westelingen die plat proberen te praten. Schande !!!
2,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 1:59 uurZo slecht dat ie leuk is, whahah
2,0
[permalink] geplaatst op 21 februari 2010, 11:23 uurik hou sowieso al niet zo van nerderlands film maar toch heeft hij wel iets grappigs net als costa