134.880 gebruikers | 85.674 films | 31.041 regisseurs | 3.507.044 berichten | 4.928.262 stemmen

locatie: Films » Closer (2004) » Info

Closer (2004)

Closer (2004)
1036 stemmen | gemiddelde 3,17
mijn stem:
12 jaar seks grof taalgebruikVerenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
104 minuten

geregisseerd door Mike Nichols (I)
met Clive Owen, Julia Roberts en Jude Law

Wanneer de Amerikaanse Alice in Londen wordt aangereden, brengt Dan haar naar het ziekenhuis. Dit betekent de start van een relatie. Schrijver Dan wordt echter verliefd op de fotografe Anna, die hem afwijst. Voor de grap maakt Dan op internet een seksafspraak voor Anna. Zo leert Anna de dermatoloog Larry kennen, waarmee ze uiteindelijk trouwt. Maar Dan is Anna nog steeds niet vergeten.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2011, 9:41 uur
Onder de maat.

Het verhaal is gewoon niet boeiend genoeg om goed te zijn. Standaard liefdesverhaaltje waarbij mensen eerst uit elkaar gaan om later weer bij elkaar terug te komen. Ik word er ondertussen een beetje moe van. Deze film was echt hiervan echt het toppunt.

De film heeft wel wat aparts alleen dat is niet sterk genoeg aanwezig om echt te vermaken. Naar het einde toe werd het allemaal erg zwak.

Acteerwerk was erg slecht. Saai geacteerd, de personages hadden totaal geen diepgang en wisten totaal niet te boeien. De enige die de film nog wat pit mee gaf was Portman. Hoe meer films ik van haar zie hoe meer ik haar als actrice ga waarderen.

Nee, erg zwak Hollywood filmpje waarin oppervlakkig gespeeld wordt en het verhaal niet weet te boeien.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2011, 17:13 uur
maxroelofs schreef:
Deze film was echt hiervan echt het toppunt.

Hier snap ik geen snars van.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Closer (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Closer (€ 13,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Closer (€ 13,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 19:17 uur
Sergio Leone schreef:
maxroelofs schreef:

Hier snap ik geen snars van.

Mensen die uit elkaar gaan en daarna weer bij elkaar komen. Dit gebeurde in deze film heel wat meer dan doorsnee. Zo werd het in ieder geval wel gebracht.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 19:18 uur
Sergio Leone schreef:

Ik bedoelde dat die zin niet echt klopte.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 19:29 uur
Ik zie het nu ook ja, zelfs de 3de keer las ik er nog overheen. ;) (draai 'hiervan' en 'echt' om en viola)

Erg snel gereageerd trouwens voor een berichtje van een week geleden

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2011, 15:01 uur
Wist me totaal niet te boeien, met name doordat de karakters steeds van gedachte veranderde. Het maakte de film nogal eentonig en ik begon met de minuut steeds minder geïnteresseerd te raken in de rest van het verhaal. Was dan ook blij toen ie was afgelopen

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 15:35 uur
Ik vond het allemaal een beetje raar, rare karakters.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2012, 21:29 uur
Echt een super film!! Cive owen erg goed en dat accent..heerlijk. En dat nummer van damien Rice past helemaal bij de film!!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2012, 21:55 uur
Ik ben verliefd op deze film.