Married to the Mob (1988)

143 stemmen | gemiddelde 2,81

Komedie104 minuten
geregisseerd door
Jonathan Demmemet
Michelle Pfeiffer,
Matthew Modine en
Dean StockwellAngela deMarco is ongelukkig getrouwd met de maffiabaas Frank deMarco. Wanneer Frank vermoord wordt grijpt Angela de kans om zich los te maken van de maffiawereld. Frank's baas, Tony Russo, begint haar echter te volgen. De FBI start een onderzoek naar haar, aangezien ze denken dat zij Russo's nieuwe vriendin is. FBI-agent Mike Downey gaat undercover als Angela's buurman, maar voelt zichzelf al snel tot haar aangetrokken.
4,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2001, 21:47 uurer zitten een paar grappige stukjes in. snap wel waarom Michelle hiermee doorbroken is
3,0
[permalink] geplaatst op 10 juni 2007, 0:45 uurWas dat niet na Scarface dan..?
Best nog leuke film idd, Matthew Modine is altijd wel te pruimen vind ik en de rest van cast is ook ok. Typisch 80s-comedy stijltje, maar goeie snack...
3,5
[permalink] geplaatst op 20 augustus 2007, 22:40 uurGrappige en snelle maffiakomedie dat zo 'fout jaren 80' is dat je je begint af te vragen of Demme deze mooie jaren nou in de zeik neemt (?). 3.5 erg leuk!
4,0
[permalink] geplaatst op 9 april 2008, 16:27 uurIk was net een recensie over "something wild" aan het schrijven toen deze film me weer te binnen schoot en nu blijkt die van dezelfde regisseur te zijn. Well done, Jonathan!
4,0
[permalink] geplaatst op 29 juli 2008, 22:03 uurLeuke film, ik heb m vaak gezien in mn jeugd, vanwege mn Pfeiffer-gekte

Ze ziet er geweldig uit in deze film. Goed accent, mooie kop en heerlijk zoals ze "I wanna divorce!" schreeuwt.
De film is over-the-top en dat maakt m goed. Fijne komedie (al valt er weinig te lachen).
2,0
[permalink] geplaatst op 3 oktober 2009, 19:33 uurVond hem toentertijd heel leuk. Toen ik hem herzag vond ik het eigenlijk niet zo geweldig meer. Heb er ook geen prettige persoonlijke herinneringen aan....:(
Wat is er toch geworden Matthew Modine? Zo´n leuke acteur....
5,0
[permalink] geplaatst op 3 oktober 2009, 20:11 uurBubblez schreef:Leuke film, ik heb m vaak gezien in mn jeugd, vanwege mn Pfeiffer-gekte

Ja, echt geweldig hoe ze dat roept! Ze is echt geweldig!
Snap niet dat deze film zo'n lage waardering heeft.
2,0
[permalink] geplaatst op 3 oktober 2009, 20:40 uurpfan schreef:Bubblez schreef:
Ja, echt geweldig hoe ze dat roept! Ze is echt geweldig!
Snap niet dat deze film zo'n lage waardering heeft.
Nou heel simpel, je verwacht een komedie, ik vond dat er maar weinig te lachen viel. Ik begrijp best dat je een film moet rangschikken op genre, maar alleen komedie lijkt me wat misleidend. En het verhaal loopt eigenlijk ook niet. Maar goed, ieder zijn smaak, als je dit een geweldige film vindt, mooi toch ?
4,0
[permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 0:57 uurHeb dit altijd een erg leuke film gevonden. Pfeifer was hier prachtig
5,0
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 19:05 uurAapje81 schreef:
Heb dit altijd een erg leuke film gevonden. Pfeifer was hier prachtig
Heb ik nog een tip voor je. Moet je eens 'Into The Night' gaan zien, ook erg leuk.

4,0
[permalink] geplaatst op 17 juni 2010, 13:19 uurEén van de betere filmen met Michelle Pfeiffer.
Geslaagde grappen en prima vertolkingen in een leuk verhaaltje, meer moet je niet hebben om een goede film te bekomen.
Heb de film al enkele keren gezien, en kan er telkens weer van genieten.
3,5
[permalink] geplaatst op 9 januari 2011, 11:14 uurWat was Michelle Pfeiffer destijd toch een verademing om aan te mogen gluren
[permalink] geplaatst op 9 januari 2011, 12:50 uurMangkon schreef:
Wat was Michelle Pfeiffer destijd toch een verademing om aan te mogen gluren
En nog!