Half Baked (1998)

geregisseerd door
Tamra Davismet
Dave Chapelle,
Guillermo Díaz en
Jim BreuerEen verhaal over drie niet al te slimme jongens die op verschillende komische manieren hun vriend uit de gevangenis proberen te krijgen. De jongens deinzen niet terug voor een jointje, ze roken er onder andere een met niemand minder dan Snoop Doggy Dogg.
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2008, 17:09 uurdeze film heb ik gezien in de tijdt dat ik elke dag een stuk of 5 joints rookte, ik heb met tranen in mn ogen moeten lachen, laatst heb ik hem nuchter gekeken, en opzich was ie nogsteeds wel grappig, maar als je echt voor een stoner film wilt gaan moet je : how high, harold and kumar, of grandmas boy kijken, die zijn stukken beter
4,0
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2008, 9:18 uurDe ultieme stoner movie. Ik lach me elke keer dood.
[permalink] geplaatst op 13 november 2008, 16:34 uurInderdaad! Dé stoner-movie
[permalink] geplaatst op 6 januari 2009, 14:27 uurzou je die film nog in de winkels kunnen vinden denk je ?
[permalink] geplaatst op 20 juli 2009, 8:57 uurPfoef hele zit. Een film die vrienden van mij hadden opgezet. Ik vond er niets an.
4,0
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2009, 22:19 uurJa maar was je wel half baked?
4,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2010, 17:17 uurBeste stoner film, prachtig!
2,0
[permalink] geplaatst op 30 januari 2010, 1:29 uurga ik geen woorden over vuil maken. gewoon een leuke film als je stoned bent.
3,0
[permalink] geplaatst op 4 februari 2010, 15:38 uurFilm voor het eerst gezien en denk als je niet graag eens een joint rookt dat het dan niet veel is maar met een joint best wel eens aangenaam.
2,5 sterren
5,0
[permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 23:41 uurDe beste stonercomedy van de laatste jaren.
Dave chappelle is briljant !
Zijn stand up is al geweldig ( als je deze film goed vond dan moet je op zoek gaan naar "for what its worth en killing them softly ) maar voor de mensen die weleens een jointje roken is dit een must see film.
Oke, het verhaal is flinterdun, de karakters niet uitgewerkt en ook de acteerprestaties zijn niet "je van het" maar de humor die erin zit in zo geweldig, zo herkenbaar dat je moet oppassen dat je er niet in blijft!
5 sterren! en niet minder
Jamzy
[permalink] geplaatst op 26 maart 2010, 20:18 uurgeweldige film ,die ene heeft zich gewoon mongolisch gepaft.
3,5
[permalink] geplaatst op 1 april 2010, 17:58 uurHeb hem gezien (in het gezelschap van 'n jointje.)
Dat was wel een meerwaarde, maar niets vergeleken met Harold & Kumar.
Dave Chapelle vervulde zijn rol daarentegen wel uitstekend!
Vooral zijn gezicht toen hij de eerste keer de halve kilo moest gaan halen..

1,5
[permalink] geplaatst op 8 april 2010, 1:29 uurSLEEEEECHT. Echt waar. Niet kijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 mei 2010, 1:04 uurIs dit die film dat ze op een gegeven moment in een afkickkliniek zitten voor de wiet.
En dat dan een een echte junk zegt : You ever sucked dick for weed !
Dat was echt fokking grappig maar voor de rest viel het allemaal wel mee in deze film.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 mei 2010, 20:12 uurVermakelijke film met een goed te volgen verhaal en redelijke acteurs, niks bijzonders dus maar zeker vermakelijk!
3 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 15:55 uurMatige film, maar een geweldige Chapelle (met name in de rol van Sir Smokalot).
4,0
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2010, 15:34 uurWat een vreselijke beschrijving zeg!
2,5
[permalink] geplaatst op 13 maart 2011, 0:14 uurHilarische en verstrooiende momenten wisselen af met flauwe ogenblikken. Op zichzelf is de film vrij doelloos. De acteerprestaties zijn niet alle even sterk.
[permalink] geplaatst op 13 juni 2011, 12:18 uurDave Chapelle, TOP
2,0
[permalink] geplaatst op 2 december 2011, 0:02 uurTegenvallende film waarin een paar stonede vrienden wiet gaan verkopen om zo hun vriend uit de gevangenis te krijgen. En aangezien de hoofdpersonages constant stoned zijn, is het wellicht ook de beste manier om deze film te kijken. Het is allemaal zo overdreven lollig en daardoor nogal flauw voor de nuchtere kijker.
1,0
[permalink] geplaatst op 31 december 2011, 0:06 uurEen hele hoop cliché bullshit.
1,0
[permalink] geplaatst op 16 februari 2012, 15:05 uurZwakke komedie. Geen moment kunnen lachen, en de film zit vol irritante personages.
[permalink] geplaatst op 5 mei 2012, 11:16 uurGroninger schreef:
Beste stoner film, prachtig!
pineapple express en tenacious D zijn ook geniaal