132.202 gebruikers | 83.062 films | 30.189 regisseurs | 3.421.625 berichten | 4.775.145 stemmen

locatie: Films » If Only (2004) » Info

Drama / Romantiek
92 minuten

geregisseerd door Gil Junger
met Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls en Tom Wilkinson

Samantha is tot over haar oren verliefd op Ian. Ian houdt ook van Samantha maar kan zijn gevoelens moeilijk uiten. Zij is eerder impulsief en studeert viool aan de London Music School, alhoewel ze een zangcarrière ambieert. Hij is een gefocuste jonge business executive. Wanneer Samantha na haar recital verongelukt, stort Ians wereld in. Maar wanneer hij 's morgens wakker wordt, blijkt Samantha levend en wel naast hem in bed te liggen. Ian, die zijn droom als een voorteken ziet, doet er alles aan om haar dood te voorkomen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar te bewijzen.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2010, 20:10 uur
Hhhmmmmmm, wat zal ik hier eens van zeggen 8|
Inderdaad was het eerste half uur niet te pruimen.
Het 2de half uur was beter, maar miste ik toch de chemie tussen de spelers.
Maar het einde was verrassend en erg goed.
1.5 voor het eerste uur + 1 voor het einde, dus een 2.5 :P

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juni 2010, 18:29 uur
Misschien een cliche van een film maar keek lekker weg en heb er zeker van genoten.
Wie van dit genre houd zeker een must see!!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

If Only (€ 8,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

If Only (€ 9,99)
gratis verzending

If Only (€ 10,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 17:55 uur
lil'angel schreef:
Wauw, dit is een van de mooiste en romantische films die ik ooit heb gezien!!
een heel apart verhaa; met een verrassend eind!!
fantastisch deze film!!

Ik dacht eerst dat het niets ging worden maar ik moet toegeven dat deze film verrassend goed is ondanks de negatieve reacties. Eerste 30 minuten waren zoals tientallen films maar dan begin het echt interessant te worden wat er zal gebeuren. Mooie romantische film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 4:33 uur
Subtiel, charmant romantisch drama met een schattige en heel aardig acterende Jennifer Love Hewitt. Het einde en de afsluitende song waren heel mooi.

jeeke21
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2010, 15:57 uur
Mooi romantisch drama met inderdaad een heel aardig acterende Jennifer Love Hewitt..
Met een prachtig einde...

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 12:56 uur
Mooie film, van het begin tot het einde.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2011, 15:13 uur
Romantiek, romantiek en af en toe een beetje sentimenteel. De beste rol van Jennifer Love Hewitt tot nu toe. Een must voor de liefhebbers.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juni 2011, 23:35 uur
Prachtige film!! Jennifer Love Hewitt is weer geweldig als altijd! ^^

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 december 2011, 19:14 uur
De film is beter meegevallen dan gedacht.
De film begint nochtans redelijk gewoon, maar als dan het ongeluk gebeurt wordt de film interessant. Het wordt een soort van Groundhog Day (de dag begint opnieuw), maar dan veel romantischer. Het einde is gewaagd en erg verrassend voor een romantische Hollywoodfilm.
'k vond het een mooie romantische film/drama die door de wending (het ongeluk) en het einde er zeker uitspringen tussen de andere twaalf in het dozijn romantische films.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2012, 19:19 uur
Mierzoet, sappig, clichématig, sentimenteel, wat doelloos romantisch melodrama, dat bij aanvang nogal voorspelbaar lijkt en waar je, ondanks de vele tegens, toch naar blijft kijken en dat op een bepaald moment zelfs onderhoudend wordt en dit is niet enkel voor rekening van de twee uitstekend acterende en charmante hoofdrolspelers (vooral Paul Nicholls). Een ode aan de liefde, las ik; dat zal het zijn.