Beethoven's 3rd (2000)

geregisseerd door
David M. Evansmet
Judge Reinhold,
Julia Sweeney en
Michaela GalloHet gezin Newton besluit om samen een tripje naar Europa te maken om daar de rest van de familie te ontmoeten. Ze kunnen echter niet met het vliegtuig, omdat anders hun hond Beethoven niet mee kan. Daarom besluiten ze maar om al hun pakken en zakken in de grote camper te laden en de boot te nemen. Helaas zorgt Beethoven voor de nodige commotie.Deze film staat op nummer 33 in de flop 100
» volledige flop 100
0,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 14:59 uurIk noem deze film dan ook maar: Beethoven's Turd.
[permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 16:41 uurkan me er niet veel van herinneren alleen dat ik als jongetje van 6 me er mee kapot lachte
0,5
[permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 17:11 uurNet zoals elk deel dramatisch slecht. Echt nergens grappig of leuk. 0,5.
[permalink] geplaatst op 14 juni 2010, 19:47 uurChattingforum schreef:
Ik snap niet waarom deze in de flop 100 zit. Want ik vind het een leuke film. Kan me er alleen nog weinig van herinneren. Maar goed, ben standaard gek op honden films, omdat ik gek op honden ben.
Snap jouw mening ook niet... Je kan er weinig van herinneren, toch vind je het een leuke film. Je geeft 5* voor iets wat je niet meer kent, puur omdat er honden in voor komen??? Lekker logisch toch?

2,0
[permalink] geplaatst op 22 juni 2010, 18:13 uurWat een leuk deel,dit deel verslaat deel 1 & 2 hellemaal weg,het verhaal is goed en ik ben blij dat Judge Reinhold voor deze film is gecast hij speelt een goeie rol als vader van 2 kinderen en een moeder,de diefden aai aai,toen ik die zag keek ik weer terug naar een kinder film okal is het een kinder film ik vond de diefen erg slecht gespeelt in deze film het leek wel twee gekke,jammer maar dat verpesten de film niet.
dominion
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 13:51 uurbeetje flauw ze worden steeds minder dus ik waag me niet aan deel 4 en 5
0,5
[permalink] geplaatst op 23 februari 2012, 20:59 uurVeel minder respect voor de hondentrain(st)ers