134.870 gebruikers | 85.640 films | 31.031 regisseurs | 3.506.726 berichten | 4.927.647 stemmen

locatie: Films » Tremors (1990) » Info

Sciencefiction / Komedie
96 minuten

geregisseerd door Ron Underwood
met Kevin Bacon, Fred Ward en Finn Carter

Het kleine woestijndorpje Perfection wordt opgeschrikt door enorme zandwormen die mensen met huid en haar opslokken. Twee klusjesmannen en een seismologe gaan op onderzoek uit, en stellen vast dat de monsterwormen zich door het woestijnzand moeiteloos kunnen voortbewegen. Bovendien worden de wormen aangetrokken door de trillingen die de inwoners van het dorpje veroorzaken.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2010, 15:46 uur
Ik merk niet aan Idiocracy dat het verouderd is. Herwaarderen hoeft dus niet. Misschien over 10 jaar wel :P. Maar het is waar dat ik oudere films vaak slecht of matig vind, meestal films voor het jaar 1998.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2010, 15:58 uur
Het is lang geleden dat ik hem gezien heb maar op welke manier is Tremors verouderd?

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Tremors (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Tremors (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Tremors (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 november 2010, 0:03 uur

notoirefilmhater schreef:
Zit af en toe prachtige droge corny humor in, best een aardige film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2010, 15:54 uur
Film Fan schreef:

Film is inmiddels 35 jaar oud. Komt op mij als een beetje inconsequent over.

3 is niet hoog toch? Das net een voldoende. The Goonies kreeg van mij vooral een voldoende omdat het best een grappige film is. Tremors was dat niet.

Madecineman
(moderator)
avatar van Madecineman
3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2010, 19:09 uur
Net alsof Tremors zo serieus is? Had wat mij betreft net zo goed komedie bij de genre aanduiding kunnen staan..

He... Verrek kijk nou! ;)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2010, 19:14 uur
Woa! Nu vind ik deze film ook ineens grappig ;)

Ik wil deze film al zolang weer herzien. In mijn herinnering is hij veel leuker dan 3,5*. Deel twee is ook nog steeds errug cool.

MFEO
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2010, 23:00 uur
Film Fan schreef:

Film is inmiddels 35 jaar oud. Komt op mij als een beetje inconsequent over.

Wat wil je van een film hater.

Snap niet wat die persoon op deze site ook doet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 0:28 uur
Dit blijft een leuke film om naar te kijken, het duo Fred Ward en Kevin Bacon is natuurlijk geweldig om naar te kijken...maar Michael Gross vult alles helemaal perfect aan :D

Het verhaal is lekker luchtig, en de monsters zien er goed uit ( jaren 90 )...en de woestijn setting maakt het helemaal af.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2011, 17:53 uur
Echt een geniale film. Zowel komisch als spannend. De film begint daarom ook echt heel goed maar helaas zakt het af. Voor de rest een zeker niet onaardige film die voldeed aan mijn verwachtingen. *3.5

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2011, 17:45 uur
Leuke, spannende film met goeie acteurs.
Geeft mij zo'n "gezellig" gevoel.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juli 2011, 23:25 uur
Net de Blu-Ray versie bekeken :) Het was een aardige tijd geleden dat ik deze film heb gezien maar hij blijft geniaal. De samenwerking tussen alle (charismatische) personages en de spanning die word opgeboud maakt van deze film een tijdloos werk naar mijn mening. Jaws....maar dan onder de grond. Wel jammer dat we dit soort films niet meer zo snel krijgen te zien. Vaak maken ze tegenwoordig hele grauwe horrorfilms of parodiën op bestaande horrorfilms. Maar ik kan het ook mis hebben en als iemand mij een soortgelijke film van deze tijd kan aanraden...be my guest :)

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2011, 11:32 uur
megaman schreef:

Tremors 2 en 3 :P

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2011, 20:55 uur
Huh hij is er vandaag al op ja, op rtl 7:)

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 augustus 2011, 1:00 uur
Heerlijke horror/komedie over een paar enorme 'wormen' onder de grond. Pulp van de bovenste plank en een voorspelbare opbouw. Maar het niveau van de film wordt een stuk opgetild door: de prachtige western-achtige locatie, het kleine afgesloten dorpje, de kleurrijke personages, de goed gevonden situaties, de leuke dialogen en ook zeker de wisselwerking tussen Kevin Bacon en Fred Ward. Verder heeft de film een lekker vlot tempo en is redelijk spannend. De monsters zien er lekker goor uit (ook al zie je meteen dat het nep is) en de humor is constant aanwezig.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 september 2011, 12:33 uur
hahaha deze film blijft echt lache ja! die oranje blubber _O^
****