MENU
?

Randal Kleiser

Geboren:
20 juli 1946 (68 jaar)
Philadelphia (Verenigde Staten)

Er staan 16 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 5455 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,83 sterrenDe standaardafwijking van deze stemmen is 1,08.

Filmografie

acties:
4,00 (2)
Gathering, The (1977)
3,27 (2698)
Grease (1978)
2,59 (963)
Blue Lagoon, The (1980)
Alternatieve titel: De Blauwe Lagune
2,72 (27)
Summer Lovers (1982)
2,70 (17)
Grandview, U.S.A. (1984)
2,92 (178)
Flight of the Navigator (1986)
Alternatieve titel: De Kleine Astronaut
1,82 (42)
Big Top Pee-Wee (1988)
2,25 (4)
Getting It Right (1989)
3,16 (337)
White Fang (1991)
1,63 (783)
Honey, I Blew Up the Kid (1992)
2,89 (19)
It's My Party (1996)
2,31 (24)
Shadow of Doubt (1998)
Alternatieve titel: Reasonable Doubt
2,57 (294)
Love Wrecked (2005)
Alternatieve titel: Lovewrecked
2,37 (29)
Red Riding Hood (2006)