Gei Ba Ba De Xin (1995)

geregisseerd door
Corey Yuenmet
Jet Li,
Anita Mui en
Miu TseKung Wei heeft als missie om een crimineel in Hong Kong op te sporen. Om dit te doen moet hij doen alsof hij zelf een crimineel is, en tijdens zijn eerste klus wordt hij beschoten door een journalist. Naarmate hij dichter en dichter bij de crimineel komt, kost het steeds meer moeite om zijn ware identiteit geheim te houden.
[permalink] geplaatst op 16 september 2001, 16:36 uurshit verkeerde film toegevoegd
Jet Li: Defender had het moeten zijn, die komt op video binnenkort
zucht...
2,5
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 11:32 uurHe deze heb ik gezien. Speelt een klein jongetje zijn zoon.
De eindscene is wel erg goed maar voor de rest vind ik hem teveel een drama dan een kung-fu film. Maar 2.5 sterren
2,0
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 12:05 uurNee dat was "my father is a hero" dus je hebt deze niet gezien.
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 12:15 uurYOU BASTARD!!!
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 12:33 uurzo zo ff een paar keer gedrukt
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 12:48 uurparkinson
2,0
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 12:53 uurWhat the......? Waar komen al die reacties vandaan ?
2,5
[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 13:37 uurik heb op imdb gekeken en hij is bekent onder drie titels.
the enforcer
letter to daddy
my father is a hero
dus lekker puh
en je hoeft het maar 1 keer te zeggen hoor.haha

[permalink] geplaatst op 17 september 2001, 14:31 uurtering! haha... damn
zal ze even weghalen...
2,0
[permalink] geplaatst op 18 september 2001, 9:47 uurKung Fu valt tegen en Jet Li ook, dus maar 2 sterren.
4,5
[permalink] geplaatst op 28 september 2002, 9:37 uurGoede aktiefilm met een vleugje drama.
2,5
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2005, 15:31 uurWel een oke film, kan hem niet zo goed meer herinneren, maar een 2.5 is het zeker waard.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2008, 19:52 uurOpnieuw een zeer aardig jet Li filmpje uit zijn HK periode, zeer leuke combinatie tussen actie/martial arts en hier en daar waar drama (in het plotje). Alhoewel het te lang geleden is om nog geheel objectief te zijn, houd ik het ook hier op-
2,0
[permalink] geplaatst op 28 november 2009, 16:27 uurVond het toch niet al te best.
Eerste helft van de film bijna compleet verwaarloosbaar. Typisch HK "Amerikaans" actie werkje , wat wil zeggen veel aandacht naar het plot (yuk), drama (ouch) en bagger in beeld gebracht.
Tweede helft bevat meer actie en het eindgevecht mag er dan wel weer wezen. Niet echt op niveau van wat een Woo-ping Yuen zou klaarspelen, maar leuk om volgen is het wel.
Zie Li toch liever in z'n klassieke martial arts rollen. Die film zijn doorgaans ook een stuk vlotter en energieker. Actie hier is niet al te best, maar wat te schaars en de film verder gewoon véél te serieus. Geen al te beste filmperiode voor Li. Van Corey Yuen's HK werk ben ik ook meer gewend.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 januari 2011, 17:42 uurYou_bastard schreef:
Nee dat was "my father is a hero" dus je hebt deze niet gezien.
Dat is dezelfde film...