134.902 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.535 berichten | 4.930.769 stemmen

locatie: Films » Baby Boy (2001) » Info

Drama
129 minuten

geregisseerd door John Singleton
met Tyrese Gibson, Ving Rhames en Snoop Dogg

Jody is een 20-jarige zwarte jongen die thuis woont bij z'n moeder. Hij heeft twee kinderen, bij twee verschillende moeders. Jody probeert het huis te verlaten, en een nieuwe relatie te beginnen met zijn huidige vriendin, maar zijn "baby momma's" zorgen ervoor dat dit niet goed lukt. Bovendien heeft zijn moeder een nieuwe vriend die hij niet kan uitstaan, en probeert zijn beste vriend hem terug te laten keren in het criminele leven.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2009, 11:01 uur
sjano1244 schreef:
deze film was wel boeng omdat het voor mij lekker voelde

zeker 5 sterren waard

Was wel wat????

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2010, 21:41 uur
Timothyvdmeer schreef:
sjano1244 schreef:

Was wel wat????

het was wel een goede film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2011, 18:38 uur
Redelijk goede film met Tyrese Gibson en Snoop Dogg.
Het verhaal sprak me aan, erg boeiend, maar net iets te lang die 129 minuten.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 juli 2011, 11:49 uur
Aan de ene kant onderhoudend en aan de andere kant niet echt interessant (we hebben een dergelijk verhaal eerder gezien), dit coming-of-age drama over een seksueel actieve, agressieve smeerlap, die moet leren om volwassen te worden. De Volkskrant noemde het een aanklacht tegen lamlendigheid en het gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel van veel jonge zwarte mannen in de V.S. Ik denk dat de regisseur van 'Boyz N the Hood' ook een aanklacht tegen racisme heeft willen maken; de hoofdpersoon heeft geen baan en geen vooruitzichten. De acteurs spelen hun rol met overtuiging en geloofwaardig.