134.913 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.823 berichten | 4.931.326 stemmen

locatie: Films » Brave (2012) » Info

Brave (2012)

Brave (2012)
er is nog niet gestemd
mijn stem:
Animatie / Avontuur

geregisseerd door Mark Andrews en Brenda Chapman
met de stemmen van Kelly Macdonald, Emma Thompson en Craig Ferguson

Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek...

Vanaf 25 juli in de bioscoop
» alle verwachte bioscoopfilms

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2012, 14:17 uur
Ik zie trouwens dat Pixar in 2013 met Planes komt!

Wat jammer zeg, weer zo'n semi Cars-uitmelkerij :( Pixar gaat duidelijk niet de kant op die ik wil.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2012, 14:40 uur
Ste* schreef:
Ik moet Toy Story 3 nog kijken (Cars 2 trouwens ook) dus misschien is hij wel heel goed, dat geef ik toe.
Oooeeee, beetje voorbarig geweest dus. :P
Maar ik hou mijn hart ook vast voor Planes.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2012, 15:05 uur
Planes is trouwens alleen van Disney zie ik! Wat heeft dat te betekenen, het is duidelijk gemaakt door Pixar.

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2012, 13:30 uur

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2012, 7:14 uur
Ste* schreef:

Nee, Disney heeft de wereld van 'Cars' gewoon overgenomen, dat is natuurlijk makkelijk geld verdienen aangezien die film commercieel een groot succes was.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 april 2012, 10:30 uur

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 18:51 uur
Op 22 Juni komt deze film al uit! :)

Ik heb er zin in! :D