134.916 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.957 berichten | 4.931.702 stemmen

The Howling: Reborn (2011)

Howling: Reborn, The (2011)
31 stemmen | gemiddelde 2,06
mijn stem:
Horror

geregisseerd door Joe Nimziki
met Lindsey Shaw, Ivana Milicevic en Landon Liboiron

Aan de vooravond van zijn afstuderen krijgt de onopvallende Zal Kidman eindelijk contact met het meisje waar hij al lang naar verlangt, de teruggetrokken Eliana Wynter. Maar hij ontdekt ook een duister geheim uit zijn verleden: hij staat op het punt een weerwolf te worden. Om het lot te bestrijden en hun liefde en leven te redden moeten ze niet alleen weerstand bieden tegen Wills groeiende dorst naar bloed, maar ook tegen een leger angstaanjagende beesten.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 19:29 uur

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2011, 20:45 uur
ziet er wel erg slecht uit moet ik zeggen

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Howling Reborn (€ 21,48)
gratis verzending

Howling Reborn (Import) (€ 24,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 oktober 2011, 17:28 uur
oofff die special effects in de trailer voorspellen niet veel goeds 8|

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2011, 7:15 uur
Niet echt veel soeps.......de wolven, die je overigens weinig ziet in de trailer zien er ook niet best uit, het is net of je TWILIGHT zit te kijken met een "twist".

Nee, er zijn toch veel betere weerwolvenfilms op de markt, deze had gewoon weggelaten kunnen worden, helaas.

1,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2011, 21:23 uur
Wat een slechte film. Zit totaal geen spanning in!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 oktober 2011, 10:41 uur
deze film is redelijk maar moet het niet van de special effects hebben :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 oktober 2011, 20:15 uur
Komt er een remake na 30 jaar, ziet het er zo goedkoop uit. Met dat tutje uit Ned Survival Gids en een Harry Potter look a like. Er had zoveel meer mogelijk uitgehaald kunnen worden om er een cult fim van te maken, beetje meer actie en meer dialogen. De weerwolven komen matig in beeld en zijn slecht uit de computer gestampt.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 oktober 2011, 11:50 uur
Was het buget op van de makers , mijn verwachtingen waren al niet super na het zien was het nog erger.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 12:02 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
milan90 schreef:

Ik zat maar te wachten todat dat tutje uit de kleren ging, geeft een heel andere kijk op ned's survival gids hahahaha
Maar goed, even serieus, het was inderdaad wel erg veel romantiek, weinig spanning en waardeloze special effects. Meer dialoog had niet echt gehoeven, maar vooral betere dialogen zouden prettig geweest zijn.
Zaten trouwens wel een paar grove fouten in als hij in het begin filmt en aan het eind, hij heeft zijn shirt uit, en opeens heeft hij zijn shirt weer aan

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2011, 13:26 uur
'' We can all be monsters. ''

At first. Lindsey Shaw is leuk. Ik vroeg me inderdaad af waar ik haar nou van kende, maar inderdaad van Ned's Survivalgids en van -hoe kan ik dat vergeten- Pretty Little Liars.

De film zelf heeft weinig om het lijf. Erg clichématig. Nerd valt op mooi meisje, het mooie meisje heeft een crappy boyfriend and guess what... Je voelt 'm al aankomen zeker?

Er gebeurde op zich wel genoeg in. Het tempo was vlot,er was met vlagen aardig wat spanning maar toch... een vreemd gevoel. Alsof je naar een typisch tienerfilmpje a la Twilight zit te kijken. Iets wat bang meisjes van 14-15 jaar samen kijken tijdens een slumberparty en vervolgens een week niet kunnen slapen. Ik vond het op alle gebieden aan de softe kant. De dialogen, de actie.. de special effects, tsja, die waren sowieso niet om vrolijk van te worden.

Maar heb ik me zitten vervelen? Nee, dat kan ik niet zeggen. Voor een luie zondagmiddag is dit prima te doen.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 17:18 uur
vonden jullie die knul ook op Potter lijken? en dat meisje zag er ook ineens anders gekleed uit, alsof ze de film halverwege een andere twist wilden geven.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 3:56 uur