132.200 gebruikers | 82.974 films | 30.189 regisseurs | 3.421.525 berichten | 4.775.015 stemmen

The Haunted World of El Superbeasto (2009)

Haunted World of El Superbeasto, The (2009)
47 stemmen | gemiddelde 2,95
mijn stem:
Animatie / Komedie
77 minuten

geregisseerd door Rob Zombie
met de stemmen van Paul Giamatti, Tom Papa en Sheri Moon Zombie

El Superbeasto is een detective die zich vermomt als een Mexican-Style worstelaar die een voorliefde heeft voor strippers. Hij bestrijdt krankzinnige wetenschappers, zombies en hoog begaafde gorilla's. Hij wordt daarin begeleid door zijn sexy zus Suzie X die ook spionne is en een metershoge robot genaamd Marvin die gek is op muziek van Barry Manilow en Michael Bolton. Een van de wetenschappers is de mysterieuze Dr. Satan die het voornemen heeft de gehele wereld te veroveren.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2006, 13:20 uur
De website ziet er geinig uit.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2007, 23:19 uur
Hahaha, zeer benieuwd :D

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2009, 19:50 uur
De nieuwe film van Rob Zombie, ben benieuwd! :D

Het verhaal is geschreven door Zombie, en hij durft het zelfs aan om zich op te stellen als regisseur van een tekenfilm. Dit wel met ondersteuning van Mr. Lawrence (regisseur van Rocko's Modern Life en de stem van Plankton in de Amerikaanse versie van Spongebob) en de (nog) onbekende Carey Yost.

We wachten gespannen af. :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2009, 20:00 uur
Haha, klinkt vet droog dit :)

Max en Joep
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 februari 2009, 6:56 uur
met de 3 films die Zombie tot dusver heeft gemaakt in mijn achterhoofd, kan dit niet minder dan geweldig zijn.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2009, 0:00 uur
Rob zombie maakt een animatie
Heel apparte omzwaai heeft die man

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 17:18 uur
Na die erg sfeervolle horror films, nu een animatie..haha ben ik toch erg benieuwd naar :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2009, 17:03 uur
laat die Rob weer terug muziek maken daar is iets beter in. maar tot heden geen slechte films. deze wil ik ook wel graag zien

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juli 2009, 22:40 uur
Ben benieuwd naar deze film. De graphic novel (ook geschreven door Zombie) is gewelddadig en bevat genoeg bloot om liefhebbers van Heavy Metal te bekoren.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2009, 7:01 uur

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 10:03 uur
He Dr.Satan uit House Of 1000 Corpses.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2009, 0:50 uur
Geniaal _O_

Ten eerste is de stijl erg tof, ziet er wel wat goedkoop uit maar deed me sterk denken aan de cartoons die ik keek toen ik nog jong(er) was, zoals ren & stimpy *:)*
Daarnaast is het geheel zóooooo ontzettend overdreven slapstick/parodie achtig, dat maakt het heel erg fijn om naar te kijken, humor die mij erg bevalt en hier ontbreekt het er geen moment aan, die 77 (korte) minuten zitten er dan ook bomvol van.

Het gaat af en toe wel erg ver maar omdat het een animatie film is is dat niet erg. Ontzettend seksistisch en 90% bestaat dan ook uit seks-grappen, helemaal niet erg want ze zijn geslaagd.
De personages zijn ook erg tof, niet alleen superbeasto maar ook z'n zusje samen met die robot en de zombie nazies ( *:)* ) zijn tof.
Ook de 'bad guy' is grappig in combinatie met de aap.
Daarnaast zul je ook Myers (Uit halloween), Dr. satan uit HO1000C, en rob zombie himself langs zien komen, wat natuurlijk geinig is!

Daarnaast zijn de stemmen ook ontzettend goed verzorgd, zorgen dat het meerendeel van de grappen een stuk beter uit de verf komen integenstelling tot andere films waarom poep en plas grappen alles behalve grappig zijn.

Al met al meer dan geslaagd en dat had ik niet verwacht :)

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 oktober 2009, 15:09 uur
TERGEND SLECHT. Cliche op cliche, een vieze tekenstijl en qua humor vond ik het gewoon beschamend

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 november 2009, 14:53 uur
Vond dit echt om te huilen. De animatie is erg slap, de humor ongelooflijk puberaal, de muziek afgezaagd en het verhaal sloeg echt alles. Rob Zombies horrorfilms zijn nog net te pruimen. Dit is gewoon een wanproduct.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2009, 16:52 uur
errug goed....ik vond ren and stimpy vroeger leuk maar dit was leuker....

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 22:58 uur
Matig.

De keuze voor animatie is eigenlijk een beetje laf, want Zombie heeft geen enkele reden om het niet in live action te doen. Behalve dan natuurlijk dat het heel wat shockerender zou ervaren worden, maar waarom maakt hij dit anders?

Niet voor de mooie animatie in ieder geval. Hoewel het stijltje nog te vergeven valt als "een stijltje" is de animatie gewoon pover en slecht afgewerkt.

Film draait eigenlijk uitsluitend om de humor. Die wisselt tussen lomp lomp en lomp grappig en schiet in beide richtingen soms aardig door. Bepaalde grappen zijn gewoon bar en bar slecht, anderen werken wel lekker. Leukste momenten vond ik trouwens die in de lift.

Liedjes zijn ruk, de gepoogd grappige teksten ten spijt. Hadden ook beter geschrapt kunnen worden, film is toch al kort genoeg.

Kort genoeg en druk genoeg bezet met grapjes om niet te vervelen, maar echt geslaagd kan je het amper noemen. Beetje kansarme Dead Leaves met meer bloot, poverdere humor en vooral veel minder kwaliteit.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 22:02 uur
dit is gewoon geniaal!!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 januari 2010, 1:15 uur
Zo'n film zijn altijd leuk vanwege het commentaar hier.
Geniaal, 3 kut, geniaal, matig, geniaal !

Kortom, je weet dan al dat je een film hebt die je mag, of die je niet mag. Daar komt het eigenlijk op neer.
De film is een mooie persiflage op film en neem zichzelf ook totaal niet serieus. Dat maakt hem leuk en dat is nog maar het begin.
(half) naakte vrouwen, bloederige gevechten, humor, zombie-nazies, een geile robot en nog meer humor.
Nou ja, humor, het zijn eigenlijk meer grapjes. Het is namelijk niet dat je nu krom licht van het lachen maar de hele film gewoon een glimlach van oor tot oor kunt hebben.

Meneer Zombie heeft goed op zitten letten en er allerlei nieuwe dingen in verwerkt die we kennen van de youtube-generatie ( om het zo maar even te noemen )

De vraag waar ik mee begon komt nu dus weer terug. Mag je het, of mag je het niet? En ik vind het helemaal te gek !
Heerlijke niet-serieuze mengelmoes van sex,humor en actie.
Geslaagde coctail die gewoon makkelijk 3,5 * verdient.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 15:13 uur
Matig animatie filmpje. Rob Zombie moet het denk ik toch gewoon bij horror houden want dat doet hij erg goed.
Dit valt iniedergeval wat minder bij mij in de smaak.
De grappen gaan voor 99,9% over sex. Soms zijn ze aardig geslaagd maar in sommige gevallen ook totaal niet.

Beasto en de robot vond ik eigenlijk de leukste personages.
Ook wel weer leuk om een paar horror iconen terug tezien.
Aardig filmpje maar van Zombie had ik toch wel veel meer verwacht.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juni 2010, 18:04 uur
Erg leuk filmpje, al vond ik wel dat het met de liedjes wat minder mocht. Geweldige karakters, veel bloot en nog meer bloed. Vol 'sexy' grappen. Wat wil je nog meer. :)
Dit soort over de top filmpjes mag Zombie vaker maken. Gewoon weer verder met eigen werk ipv die verschrikkelijke remakes.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2010, 20:26 uur
Leuke animatiefilm in de stijl van Futurama, The Simpsons en South Park! :D

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2010, 12:24 uur
waar is deze film te zien

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 16:59 uur
Freckles schreef:
Leuke animatiefilm in de stijl van Futurama, The Simpsons en South Park! :D

Wat moet ik me daar bij voorstellen? Want de enige overeenkomst in de opgesomde series is dat het allen animatiefilms betreft..

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2010, 17:24 uur
Moet Trey Parker deze film niet maken of zo of een andere bepaalde animatiefilm regisseur? Lijkt me wel leuk, maar vind Rob Zombie niet de geschikte regisseur hiervoor. Hij moet maar lekker in het horrorgenre blijven. Halloween, 1000 corpses (en nog wa,) en The Devil Rejects waren toppie toppie!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2010, 18:22 uur
puckb96 schreef:

Hoe kun je daar dan over oordelen als je blijkbaar de film helemaal niet gezien hebt?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 15:48 uur
Nou het ziet eruit als een animatie-kinderfilm. Maar ik heb laatst op IMDB gelezen dat de film nogal "nasty" wordt.

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 oktober 2010, 21:28 uur
Ik had echt genoten van deze animatiefilm.
Hij zat vol met expliciet seks en geweld en het was ook een beetje in de stijl van South Park.
En het had dezelfde soort animatie als Futurama.
Vond de liedjes ook geweldig.
En het was ook echt iets nieuws voor Rob Zombie omdat hij nooit animatie heeft gedaan en dit was best gelsaagd dus ik vind dat hij hier best wel mee door mag gaan.

4,0

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 maart 2011, 11:26 uur
Film die hartstikke dom is.De humor was zo slap en het geweld/seks content was al helemaal verschrikkelijk.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2011, 1:59 uur
"Now who wants a little head?" Sheri Moon heeft echt een leuke stem, paste prima bij Suzy X. En alle overige stemmen klopten precies. De muziek vond ik juist een van de pluspunten: Velvet von Black! Humor viel bij mij wel goed, al waren er ook flauwe en dode momenten. Die grap over die lift was inderdaad goed gelukt, vooral wanneer je snapt waarom die rit met de lift zo lang duurde.
Die Gorilla Otto vond ik erg hilarisch: "At least put on BBC1 there is a riviting history of lord Byron's teacup collection." en " I think that mark could be due to G-string chafing" Gewoon om te beschrijven wat een typetje hij speelt. HAHAHAHA

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2011, 0:06 uur
Oh ja, ik herkende die unieke stem van Charlie Adler direct als die stem van Krongarr, die rode duivel met die vijf ogen. Hoe is het mogelijk dat ze hem maar een paar regeltjes tekst hebben gegeven. Is samen met o.a. Billy West, John Kassir en Dan Castellaneta een van mijn favoriete voice actors. Charlie Adler doet o.a. stemmen van Candy Carmella in Space Goofs en Cow&Chicken.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2011, 13:54 uur
Blijkbaar een hate it or love it film. Ik vind de animaties van deze film juist wel mooi, de humor en ook de liedjes vond ik juist erg leuk (lekker droge humor) en de stemmen vond ik ook goed gekozen. Geinig ook dat Paul Giamatti een stem heeft in de film. Zeer geslaagd filmpje.

Viel me trouwens op dat er tijdens de credits nog stond:
Coming next summer
El Superbeasto in
"The Man With the Golden Thunderballs"!!

Weet iemand of hier nog aan wordt gewerkt?

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 december 2011, 8:53 uur
Erg geinig. Heb me goed vermaakt met dit stuk ongein. Zombies, strppers, nazies, cheesy plot, lekkere jaren 80 muziek en referenties. Met als hoogtepunt de Mr. Roboto ringtoon (Jarenlang mijn favoriete nummer in de vroege jaren 80.)

Leuk 4*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2012, 19:27 uur
Rob Zombie is sowieso een interessant regisseur die in mijn favoriete genre al een paar pareltjes heeft afgeleverd, maar wat moet je nou van een nieuwe animatiefilm verwachten? Verwacht in elk geval maar veel, heel veel platte humor. And I love it.

Wat meteen opvalt is het enorme tempo dat de cartoon heeft en de chaos die het uitstraalt. Als je even wegkijkt van het scherm, merk je pas hoe luidruchtig het allemaal is. Een beetje zoals de nieuwe generatie Disney Channel cartoons zoals Phineas & Ferb. De stijl is echter anders die me vooral deed denken aan Ren & Stimpy en dergelijke tekenfilms. De inhoud herinnerde me vaak weer aan Fritz the Cat, nogal seksistisch. Daarbovenop worden er hier en daar films en personages op de hak genomen wat dit alles een komische mix van krankzinnigheid maakt.

Zo worden er diverse characters van Zombie's CV geparodieerd. El Superbeasto is echter volledig nieuw (wel gebaseerd op de comic) en blijkt een ware held. Gek van strippers, vol van zichzelf en niet bang te krijgen. Hij wordt bijgestaan door zijn sexy zus Suzie X die net zo graag naakt door het leven gaat als dat ze kleren draagt. De wereld van El Superbeasto is fictief en dat laat ruimte voor Zombie om het ene na het andere rare character te introduceren. Zo is Marvin de robot grappig met zijn blikken erectie, Dr. Satan hilarisch met zijn slaaf en nazi-zombies zijn gewoon cool. De humor is erg plat en doorspekt met dikke tieten. Toch zul je nooit echt hard hoeven lachen, maar de gehele film met een dikke glimlach op je smoel zitten was voor mij onvermijdelijk.

Naast veel leuke oneliners zijn ook de liedjes goed. Het gaat werkelijk helemaal nergens over, maar toch klinkt het lekker. Het filmpje duurt ook precies lang genoeg en stopt voordat je koppijn krijgt van de drukte. Van mij mag hier zeker nog een vervolg van komen in elk geval.