Smokey and the Bandit Part 3 (1983)
Alternatieve titel: Smokey and the Bandit III

95 stemmen | gemiddelde 1,58
Komedie85 minuten
geregisseerd door
Dick Lowrymet
Jackie Gleason,
Jerry Reed en
Paul WilliamsBig Enos en Little Enos huren Cletus in om op een eigenzinnige manier ruchtbaarheid te geven aan de opening van hun nieuwe visrestaurant. Cletus bindt een grote namaakhaai uit de film Jaws op een auto en met een duizelingwekkende snelheid rijdt hij hiermee door de omgeving. Sheriff Buford T. Justice, die als brokkenpiloot bekend staat, probeert de snelheidsduivel in te rekenen.
2,0
[permalink] geplaatst op 7 december 2002, 18:07 uurna deze film heeft de regisseur van deel 1 zelfs nog een boel tv-films en series over de bandit gemaakt.
1,0
[permalink] geplaatst op 19 januari 2003, 2:06 uurEen nieuwe poging om nog meer uit de succes-volume te halen, het resultaat is diep treurig. Burt Reynolds is in deze film 3 minuten te zien, hij en regisseur Hal Needham (van de vorige delen), wilden niet meer meedoen.
0,5
[permalink] geplaatst op 28 maart 2005, 3:27 uurBandit schreef:
Begrijpelijk, iedere serieuze acteur zou zich ervoor schamen. Triest dieptepunt na een erg leuk deel 1.
andrehut
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2006, 15:40 uur
1,0
[permalink] geplaatst op 15 maart 2007, 9:01 uurIk had nooit gedacht dat het ooit nog gebeuren ging, maar bij deze film ging ik zowaar terug verlangen naar Burt Reynolds als 'Bandit'. Met andere woorden: What a piece of crap.
2,0
[permalink] geplaatst op 18 maart 2007, 21:15 uurik had er niet zoveel van verwacht, maar ik vond hem beter dan deel 2 ik heb ook wel meer gelachen.
2,5
[permalink] geplaatst op 19 maart 2007, 8:58 uurHij is inderdaad beter dan deel 2.. Meer 'auto'actie en meer humor. Het is wel jammer dat ze de formule veranderd hebben. Wat deel 1 een redelijk succes maakte was Burt Reynolds en de mooie Trans Am! Beiden ontbraken eigenlijk bij deze film. Althans, weet niet of die Pontiac een Trans Am is, maar mooi is ie niet.
1,0
[permalink] geplaatst op 22 juni 2007, 12:04 uurBuiten de scene waarin Patton nagespeeld wordt een bijzonder ergerniswekkende film. Als Cletus nog 1 keer 'I am the Bandit' had geschreeuwd was de tv uit het raam gegaan. Laat deze liggen, mensen!
1*.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 juli 2007, 18:17 uurOm te janken!
Vandernagel
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2007, 8:59 uurNog eentje die thuis hoort in de flop 100. Er is geen goed punt op te noemen over deze prent. Burt Reynolds was altijd een favoriet van mij en gelukkig was hij hier niet (nou ja, iets) van de partij.
1,5 sterren
1,5
[permalink] geplaatst op 27 juni 2008, 16:19 uurWas wel aardig, alleen deze had niet gemaakt mogen worden.
Een overbodige film zonder de Ster Reynolds en regisseur Needham.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 april 2011, 21:06 uurDeze was in lk geval een stuk beter dan het 2-de deel, verhaal had weinig om het lijf, maar genoeg grappen en aardig wat autostunts.
2,5
[permalink] geplaatst op 22 juni 2011, 21:46 uurJammer van reynolds die er niet bij was.
Rest redelijk en ook qua humor.
2,5 ster