The Inheritance (2011)

geregisseerd door
Robert O'Haramet
Golden Brooks,
D.B. Woodside en
Darrin Dewitt HensonVijf ambitieuze neven en nichten begeven zich naar een familiereünie tijdens de winter. Hun doel is hun erfenis, een groot geldbedrag dat vele generaties terug gaat, te innen. Bij aankomst worden ze met open armen ontvangen door Oom Melvin, maar hij vertelt hen de familietradities te respecteren. Tijdens het weekend verdwijnen de neven en nichten echter één voor één, en de overgeblevenen ontdekken een vreselijke waarheid over hun familie. Ze zullen een offer moeten maken om hun geliefde erfenis te ontvangen...
0,5
[permalink] geplaatst op 13 april 2011, 20:24 uurEen film waarin de niet zwarten uitgestorven zijn blijkbaar, zet er ook maar scienfiction bij.
0,5
[permalink] geplaatst op 17 april 2011, 19:20 uurhet leek me eens een keer wat anders, een afro-amerikaanse familie met een vloek en de trailer leek me leuk.
maar helaas gewoon een slechte film...
[permalink] geplaatst op 20 april 2011, 8:19 uurVoodoo schreef:
Een film waarin de niet zwarten uitgestorven zijn blijkbaar,
raar he, er zijn ook totaal geen films op de markt waarin niet witten uitgestorven zijn, belachelijk.
1,0
[permalink] geplaatst op 20 april 2011, 13:07 uurZie net aan mijn voorgangers, niet al te best.
Af gekeken inderdaad zeer belabberd , was met het verhaal best meer uit te halen.
Acteren ook al niet al te best.
[permalink] geplaatst op 4 mei 2011, 16:02 uurSlechte film. Met pijn en moeite afgekeken. De film leek lang te duren maar dat kwam omdat de film saai was. Slecht acteren. Het verhaal is vaag. Nee geen aanrader
0,5
[permalink] geplaatst op 24 juli 2011, 23:01 uurErg slecht!
0,5
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2011, 22:11 uurNiet echt een bepaald stukje hoogstaand werk idd...
(1.16.54: barricaderen van de 'verkeerde' kant van een deur, deze deur gaat naar buiten open en er word doodleuk een tafeltje tegen aangezet, alleen al om dit soort knullig dingen zijn er maar twee woorden voor de film, ik citeer Annemiek09: "Erg slecht!"
0,5
[permalink] geplaatst op 26 december 2011, 17:47 uurmijn god wat een onthutsend slechte film was dit!!!!
1,5
[permalink] geplaatst op 18 januari 2012, 11:07 uursaai en slecht, maar qua vormgeving ziet het er wel redelijk uit.
En er doen ook nog een paar lekkere dames in mee.
[permalink] geplaatst op 20 januari 2012, 18:54 uurhet zal allemaal wel , maar het is niet beste die ik ook heb gezien maar zeer zeker ook niet de slechte.
het is een mee valler zucht