134.916 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.977 berichten | 4.931.738 stemmen

locatie: Films » The Inheritance (2011) » Info

Thriller
90 minuten

geregisseerd door Robert O'Hara
met Golden Brooks, D.B. Woodside en Darrin Dewitt Henson

Vijf ambitieuze neven en nichten begeven zich naar een familiereünie tijdens de winter. Hun doel is hun erfenis, een groot geldbedrag dat vele generaties terug gaat, te innen. Bij aankomst worden ze met open armen ontvangen door Oom Melvin, maar hij vertelt hen de familietradities te respecteren. Tijdens het weekend verdwijnen de neven en nichten echter één voor één, en de overgeblevenen ontdekken een vreselijke waarheid over hun familie. Ze zullen een offer moeten maken om hun geliefde erfenis te ontvangen...

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2011, 20:24 uur
Een film waarin de niet zwarten uitgestorven zijn blijkbaar, zet er ook maar scienfiction bij.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 april 2011, 19:20 uur
het leek me eens een keer wat anders, een afro-amerikaanse familie met een vloek en de trailer leek me leuk.
maar helaas gewoon een slechte film...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2011, 8:19 uur
Voodoo schreef:
Een film waarin de niet zwarten uitgestorven zijn blijkbaar,

raar he, er zijn ook totaal geen films op de markt waarin niet witten uitgestorven zijn, belachelijk.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2011, 13:07 uur
Zie net aan mijn voorgangers, niet al te best.
Af gekeken inderdaad zeer belabberd , was met het verhaal best meer uit te halen.
Acteren ook al niet al te best.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2011, 16:02 uur
Slechte film. Met pijn en moeite afgekeken. De film leek lang te duren maar dat kwam omdat de film saai was. Slecht acteren. Het verhaal is vaag. Nee geen aanrader

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juli 2011, 23:01 uur
Erg slecht!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2011, 22:11 uur
Niet echt een bepaald stukje hoogstaand werk idd...
(1.16.54: barricaderen van de 'verkeerde' kant van een deur, deze deur gaat naar buiten open en er word doodleuk een tafeltje tegen aangezet, alleen al om dit soort knullig dingen zijn er maar twee woorden voor de film, ik citeer Annemiek09: "Erg slecht!"

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2011, 17:47 uur
mijn god wat een onthutsend slechte film was dit!!!!

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 januari 2012, 11:07 uur
saai en slecht, maar qua vormgeving ziet het er wel redelijk uit.
En er doen ook nog een paar lekkere dames in mee.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2012, 18:54 uur
het zal allemaal wel , maar het is niet beste die ik ook heb gezien maar zeer zeker ook niet de slechte.
het is een mee valler zucht