134.916 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.976 berichten | 4.931.737 stemmen

locatie: Films » 11-11-11 (2011) » Info

Horror / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Darren Lynn Bousman
met Timothy Gibbs, Michael Landes en Wendy Glenn

Na de tragische dood van zijn vrouw en kind reist de beroemde Amerikaanse auteur Joseph Crone van de Verenigde Staten naar Barcelona om zich te herenigen met zijn vervreemde broer Samuel en zijn stervende vader Richard. Echter, het lot heeft een ander plan voor Joseph wanneer zijn leven wordt geplaagd door vreemde gebeurtenissen en de constante waarnemingen van het getal 11. De nieuwsgierigheid slaat al snel om in een obsessie en Joseph begint zich te realiseren dat het getal een angstaanjagende betekenis heeft, niet alleen voor zichzelf maar mogelijk voor elke religie. Hij zit geïsoleerd in een vreemd land met alleen de steun van zijn metgezel Sadie en hij beseft al snel dat 11/11/11 meer is dan alleen een datum, het is een waarschuwing!

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 20:36 uur
mwah niet goed en niet slecht
iig. zeker niet bioscoop waardig.
sfeertje zat er wel aardig in, maar verhaal wat vergezocht
2,5* leuk voor een xtje

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 11:55 uur
Was zeker wel een betere horrorfilm, genoeg momenten dat je toch even schrok en ook wel leuk verhaal, gebeurde alleen niet heel veel spectaculairs maar al bij al prima filmpje om te kijken

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

11-11-11 (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

11 - 11 - 11 (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

11 - 11 - 11 (€ 15,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 21:11 uur
Middelmatige thriller, met weinig horror vind ik persoonlijk.
Het verhaal zit wel goed, maar echt schrikwekkend is de film dus niet.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 februari 2012, 13:17 uur
Heel matig. Was geen horror, geen thriller, geen actie. Niet eng, niet spannend. Gewoon niks, dus.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2012, 11:25 uur
Aardige film, niet echt spannend en het verhaal was wat voorspelbaar net als veel schrik momenten. Toch keek hij wel lekker weg en was hij vermakkelijk. Had hier namelijk echt niks van verwacht dus gelukkig viel hij mee.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 23:34 uur
De poster lijkt op een scene uit The Nightmare Before Christmas.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2012, 17:56 uur
Deze film behoort echt wel tot 1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Het acteerwerk is vrij ondermaats, het verhaal slaat helemaal nergens op. Er gebeurt gewoon niks boeiends, het niet eng, het is niet spannend. Je stoort je alleen aan de personages en aan de steeds weer herhalende zinnen: het is maar gewoon een getal, en noem het maar op. Ook de velen flashbacks in het begin waren erg irritant. Nu weten we het onderhand wel hoe zielig het allemaal is voor je. Het einde snapte ik dan ook niet, opeens was het afgelopen (aan de ene kant een goed teken) terwijl ik dacht dat het nog wel eventjes door zou gaan. Nu weet ik nog steeds niet wat 11-11-11 nou inhield en wat er precies aan de hand was.

Ook ben ik minimaal 5 keer bijna in slaap gevallen en dat is zoiezo geen goed teken.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2012, 19:18 uur
Pfffff, ik ben natuurlijk weer zo dom om me hieraan te gaan wagen. :T

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2012, 10:44 uur
Gister film herzien opzich prima te doen na de 2de keer, ik blijf alleen het einde niet snappen, wat is die man nou precies? De duivel?

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 april 2012, 10:42 uur
Wat een ontzettend saaie film. Het verhaal boeit nergens en wordt helaas ook geen moment spannend.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 april 2012, 23:45 uur
Had veel verwacht van deze film. Ben achteraf blij dat ik niet t geld heb uitgegeven om m te huren. Vond m wel aardig maar niet echt spannend. Vooral de wending aan het einde, t was me niet helemaal duidelijk eerlijk gezegd, maar vond het niet de moeite om t einde opnieuw terug te kijken.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 11:31 uur
Wat een ontzettende kut film. Absoluut geen horror. Helemaal niet eng en verschrikkelijk langdradig en saai.